Sport & Spel

Home > Sport & Spel

Meesters in speelvelden!

Op zoek naar een speelveld voor intensief gebruik? Stop dan maar met zoeken want bij Top Kunstgras bent u aan het juiste adres! Wij hebben niet alleen ruime ervaring in het leggen van kunstgras voor thuisgebruik, maar ook voor publieke ruimtes en speelvelden. Of het nu gaat om valdempend gras voor in een speeltuin, schoolplein, een hockeyveld, trapveldje, tennisbaan, sprinttrack of een compleet andere sport, wij hebben het juiste kunstgras voor elke toepassing. Ook kunnen wij complete totaalconcepten aanbieden zodat u een kant-en-klaar speelveld heeft en precies weet waar u aan toe bent. Ontzorgen zit nota bene in ons bloed! Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Onze werkwijze

Een professioneel speelveld vraagt ook om een professionele werkwijze. En dat is juist waarin wij uitblinken. Niet alleen hebben wij kunstgras van perfecte kwaliteit, onze medewerkers zijn complete experts op het gebied van sport & spel toepassingen van kunstgras. U mag bij ons vertrouwen op een snelle, eerlijke en professionele service.

 

Stap 1 - Afspraak op locatie

Om u goed te adviseren komt onze vertegenwoordiger graag bij u langs. Wij bekijken de situatie ter plekke, inventariseren uw wensen en zorgen ervoor dat u de beste oplossing krijgt aangeboden die past bij wat u nodig heeft. Of u nu op zoek bent naar kunstgras voor een padelbaan of misschien wel een basketbalveld wilt aanleggen, onze vertegenwoordiger weet wat ervoor nodig is om het te realiseren. Daarbij staan uw wensen centraal en komen we samen tot het antwoord op uw vraag.

Stap 2 - Vrijblijvende offerte op maat

Natuurlijk wilt u graag weten waar u aan toe bent, zonder dat u ergens aan vastzit. Op basis van onze afspraak op locatie stellen wij geheel vrijblijvend een passende offerte op met de juiste oplossing. Onze vertegenwoordiger loopt persoonlijk met u door de offerte en de oplossing zodat alles helder is en we uw wensen waar kunnen maken. In samenspraak worden ook alle details besproken waarmee we het project perfect kunnen uitvoeren.

Stap 3 - Voorbereiding en installatie

Een professioneel kunstgrasveld dient op de juiste wijze aangelegd te worden. Dat vergt een goede voorbereiding en planning zodat wij in recordtempo een perfect veld bij u opleveren. Onze planner en werkvoorbereiders maken het juiste plan en zorgen ervoor dat alles klaar is voor installatie. Vervolgens komen onze Toppers met alle materialen het veld op vakkundige wijze installeren. Of het nu één dag is of meerdere installatiedagen, wij zorgen ervoor dat u na afloop kunt genieten van een perfect sport & spel veld!

Stap 4 - Service en onderhoud

Nadat het veld ligt kunt u eindelijk genieten! Om de levensduur van het veld te maximaliseren zullen we het veld regelmatig onderhouden. Zo weet u zeker dat het kunstgras in topconditie blijft! Ook met vragen over het gebruik kunt u altijd bij ons terecht. Onze Toppers staan ook na de installatie altijd voor u klaar, dat is onze Top Service!