Over ons

Home > Over ons

Top Kunstgras: specialist in kunstgras.

Top Kunstgras is dé kunstgras specialist! De basis van ons bedrijf is in Haelen in Limburg. Op deze prachtige locatie verwelkomen wij u graag om u onze grote variatie in kunstgrassen te tonen.

Actief in heel Nederland
Ook al is ons bedrijf gevestigd in het zuiden van het land, wij zijn actief in heel Nederland en komen zelfs in Groningen graag naar u toe. Onze levering van kunstgrassen gaat nog verder. In heel Europa leveren wij aan diverse klanten zoals overheden, scholen, bedrijven, winkels, vakantieparken en particulieren.

Deskundig advies
Onze enthousiaste en gemotiveerde medewerkers geven u graag deskundig en persoonlijk advies. Wij weten welk soort kunstgras voor uw project het meest geschikt is

Top Kunstgras – dé echte specialist voor Kunstgras

Top Kunstgras is al vele jaren thuis in de kunstgras-wereld. In deze tijd hebben we talloze tuinen, balkons, speelplaatsen en openbare voorzieningen in Nederland gerealiseerd.

Voordelige prijzen

Als kunstgrasspecialist kopen wij direct van de fabrikant. Zonder tussenhandel leveren wij diverse kunstgrasproducten met premium kwaliteit tegen concurrerende prijzen.

Perfecte installatieservice

Ons team voor de aanleg van kunstgras heeft jarenlange ervaring, werkt professioneel en zeer zorgvuldig. De kunstgrasspecialisten realiseren uw wensen en maken van elk nieuw project een groene oase.

Ziet bedrieglijk echt uit

Ons kunstgras is vervaardigd van hoogwaardige materialen met moderne weefmachines.

De gebruikte garens in verschillende lengtes, kleuren en vormen imiteren perfect de look en feel van een echt grasperk. De hoge vezeldichtheid en een onregelmatige opstelling van de kunstmatige grassprietjes ondersteunen de natuurlijke uitstraling.

Gratis advies thuis

De aankoop van kunstgras is een investering voor 10 tot 15 jaar en moet goed overwogen worden. Daarom heeft deskundig advies bij de keuze van het geschikte kunstgras onze eerste prioriteit. Onze kunstgrasspecialist bezoekt u thuis, beantwoordt al uw vragen over de producten en ondersteunt u bij de planning van het nieuwe kunstgrasproject. Wij nodigen u ook uit om onze showroom en showtuin in Haelen te bezoeken en het kunstgras-assortiment te bezichtigen.

Snelle levering

Als kunstgrasspecialist kunnen wij u een snelle levertijd garanderen, omdat we een uitgebreide hoeveelheid kunstgras op voorraad hebben. De opslag van kunstgras maakt ons onafhankelijk van de levertijden van de fabrikant. Het is voor ons vanzelfsprekend dat we de gewenste kunstgrassoort snel kunnen leveren. Bij geschikte weersomstandigheden kunt u uw legwerk op korte termijn uitvoeren.

Top Kunstgras Top Kunstgras

Onze showtuin

Ma 8:30 – 17:00 uur

Di 8:30 – 17:00 uur

Wo 8:30 – 17:00 uur

Do 8:30 – 17:00 uur

Vr 8:30 – 17:00 uur

Za Alleen op afspraak

Zo Gesloten

Wie is sprietje?

Sprietje is de vrolijke mascotte van Top Kunstgras. Hij komt op verschillende plekken op onze website terug en begeleidt je bij jouw zoektocht naar het allerbeste kunstgras. Sprietje geeft bijvoorbeeld heldere meetinstructies bij onze product calculator, zodat je weet hoeveel kunstgras je nodig hebt. Als echte kunstgraskenner kan hij je bijvoorbeeld ook vertellen welke voordelen kunstgras heeft ten opzichte van een natuurlijk gazon en hoe je jouw eigen kunstgras het beste kunt onderhouden.

Ook na je aankoop bij Top Kunstgras staat Sprietje voor je klaar. Hij houdt je op de hoogte van de verwachte leverdatum van de door jou bestelde producten. Daarnaast legt Sprietje je haarfijn uit hoe je eenvoudig zelf kunstgras kunt leggen aan de hand van stapsgewijze leginstructies.

Kom je er ondanks alle goede bedoelingen van Sprietje niet uit? Geen probleem, onze medewerkers staan klaar om je verder te helpen!

Top Kunstgras Top Kunstgras

Openstaande vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerd personeel om ons groeiend bedrijf naar de top te helpen! Wij hebben een visie welke wij graag met je delen. Neem een kijkje hieronder naar de openstaande vacatures.

Kunstgras installateur

Gezocht:
– Een enthousiaste kunstgras installateur met evenveel passie voor kunstgras als wij!

Startdatum:
– Per direct

Dienstverband:
– Fulltime, onbepaalde tijd

Bij Topkunstgras krijg jij dé unieke kans om als kunstgras-installateur direct aan de slag te gaan. Wij van TopKunstgras hebben de afgelopen jaren een enorme groei mee mogen maken en zijn daarom op zoek naar een geschikt persoon die samen met ons verder wil groeien.

Denk jij alles in huis te hebben om als kunstgras-installateur aan de slag te kunnen? Maar heb jij niet de juiste achtergrond en ervaring? Geen probleem! Bij Topkunstgras geniet je een interne opleiding tot zelfstandig kunstgrasverlegger. Waarna je zelfstandig aan de slag gaat met het installeren van kunstgras van zowel particulieren- en bedrijfstuinen. Uiteraard zullen wij je in het begin goed begeleiden zodat je zo snel mogelijk door kunt stromen om de werkzaamheden zelfstandig uit te voeren.

Wat mag jij van ons verwachten?
– Royale beloning (zowel primair als secundair);
– Een leuke en afwisselende functie;
– Gereedschap van top(kunstgras)kwaliteit;
– Een grote mate van zelfstandigheid;
– Scholingsmogelijkheden van alle aard, waaronder (groot)rijbewijs, etc;
-Veel afwisseling en de kans om jezelf te ontplooien;
– Een vriendelijk, gemotiveerd en collegiaal team;
– Een vrijdagmiddag borrel

Wat vragen wij?
– Rijbewijs B, (BE is een pré);
– Leergierig, vakkundig, passioneel en een teamplayer;
– Geen 9 tot 5 mentaliteit;
– Fysiek een aanpakker.

Wil jij met ons mee groeien?

Ben jij toe aan een leuke uitdaging in een uiterst plezierige werkomgeving? Reageer dan snel door het sturen van je motivatie en CV. Voor vragen kun je contact opnemen op het volgende telefoonnummer: +31 475 635 840 en vragen naar Jeff Buchmeyer.

Secundaire arbeidsvoorwaarden:
– Pensioen
– Flexibele werkuren
– Personeelskorting
– Geweldige collega’s
– En uiteraard een goed salaris!

Neem contact met ons op

Persoonlijk advies staat bij ons op nummer 1. En daarbij komt ook de kwaliteit die wij leveren. Top Kunstgras is voor ieder een slimme keuze.