Publieke ruimtes

Home > Sport & Spel

De looks van natuurgras, de voordelen van kunstgras

Een prachtige invulling voor publieke ruimtes met kunstgras? Ook dat is mogelijk bij ons! Wij hebben ruime ervaring met de toepassing van kunstgras in de publieke ruimtes. Of het nu gaat om een buitenruimte voor uw bedrijf, groenruimte voor een appartementencomplex of kunstgras voor in een winkel nodig is. Wat uw wens ook is, wij weten er wel raad mee!

Bedrijfsruimtes

Voor bedrijven die hun kantoor- of bedrijfspand willen opleuken met kunstgras hebben wij speciale soorten in het assortiment. Van kunstgrassen die bedoeld zijn voor heel intensief gebruik tot kunstgrassen die uiterst realistisch zijn en zo zacht aanvoelen als echt gras, met ons brede assortiment hebben wij voldoende keuze om aan uw wensen te voldoen. Want u ook maar kunt bedenken, alles is uitvoerbaar. Niet alleen op de grond kan kunstgras gebruikt worden, ook een kunstgras plafond of wand behoort tot de mogelijkheden. Sterker nog, we kunnen ons Top Kunstgras ook als gevelbekleding inzetten! Want u ook bedenkt, wij hebben de oplossing!

Gemeenschappelijke ruimtes

Ook voor de vastgoedsector kunnen wij onze diensten aanbieden. Heeft u een appartementencomplex in uw beheerportefeulle waar u graag een andere beleving wilt creeeren? Onder andere kunstgras voor het gemeenschappelijke groenperkje of op de galerijen behoort tot de mogelijkheden. Onze speciale kunstgrassoorten zijn uitermate geschikt voor intensief gebruik. Zo weet u zeker dat het gazon bij uw vastgoedproject lang meegaat en weinig onderhoud nodig heeft.

Retail

Retailers zijn steeds meer op zoek naar manieren om een unieke beleving te realiseren in de fysieke winkels. Ons kunstgras helpt daarbij! Heeft u een sportzaak heeft waarin u een mini traplveldje wil maken? Of een stoere kledingwinkel waar u de producten op een unieke manier in de rekken wilt presenteren? WIj hebben de juiste kunstgras voor uw vraag! Er zijn onbeperkte creatieve mogelijkheden in toepassing, looks en kleuren. Benieuwd wat wij voor uw winkel kunnen betekenen? Neem dat gerust contact met ons op!

Onze werkwijze

Een professioneel speelveld vraagt ook om een professionele werkwijze. En dat is juist waarin wij uitblinken. Niet alleen hebben wij kunstgras van perfecte kwaliteit, onze medewerkers zijn complete experts op het gebied van sport & spel toepassingen van kunstgras. U mag bij ons vertrouwen op een snelle, eerlijke en professionele service.

 

Stap 1 - Afspraak op locatie

Om u goed te adviseren komt onze vertegenwoordiger graag bij u langs. Wij bekijken de situatie ter plekke, inventariseren uw wensen en zorgen ervoor dat u de beste oplossing krijgt aangeboden die past bij wat u nodig heeft. Of u nu op zoek bent naar kunstgras voor een padelbaan of misschien wel een basketbalveld wilt aanleggen, onze vertegenwoordiger weet wat ervoor nodig is om het te realiseren. Daarbij staan uw wensen centraal en komen we samen tot het antwoord op uw vraag.

Stap 2 - Vrijblijvende offerte op maat

Natuurlijk wilt u graag weten waar u aan toe bent, zonder dat u ergens aan vastzit. Op basis van onze afspraak op locatie stellen wij geheel vrijblijvend een passende offerte op met de juiste oplossing. Onze vertegenwoordiger loopt persoonlijk met u door de offerte en de oplossing zodat alles helder is en we uw wensen waar kunnen maken. In samenspraak worden ook alle details besproken waarmee we het project perfect kunnen uitvoeren.

Stap 3 - Voorbereiding en installatie

Een professioneel kunstgrasveld dient op de juiste wijze aangelegd te worden. Dat vergt een goede voorbereiding en planning zodat wij in recordtempo een perfect veld bij u opleveren. Onze planner en werkvoorbereiders maken het juiste plan en zorgen ervoor dat alles klaar is voor installatie. Vervolgens komen onze Toppers met alle materialen het veld op vakkundige wijze installeren. Of het nu één dag is of meerdere installatiedagen, wij zorgen ervoor dat u na afloop kunt genieten van een perfect sport & spel veld!

Stap 4 - Service en onderhoud

Nadat het veld ligt kunt u eindelijk genieten! Om de levensduur van het veld te maximaliseren zullen we het veld regelmatig onderhouden. Zo weet u zeker dat het kunstgras in topconditie blijft! Ook met vragen over het gebruik kunt u altijd bij ons terecht. Onze Toppers staan ook na de installatie altijd voor u klaar, dat is onze Top Service!