Publieke ruimtes

Home > Sport & Spel

De looks van natuurgras, de voordelen van kunstgras

Een prachtige invulling voor publieke ruimtes met kunstgras? Ook dat is mogelijk bij ons! Wij hebben ruime ervaring met de toepassing van kunstgras in de publieke ruimtes. Of het nu gaat om een buitenruimte voor uw bedrijf, groenruimte voor een appartementencomplex of kunstgras voor in een winkel nodig is. Wat uw wens ook is, wij weten er wel raad mee!

Bedrijfsruimtes

Voor bedrijven die hun kantoor- of bedrijfspand willen opleuken met kunstgras hebben wij speciale soorten in het assortiment. Van kunstgrassen die bedoeld zijn voor heel intensief gebruik tot kunstgrassen die uiterst realistisch zijn en zo zacht aanvoelen als echt gras, met ons brede assortiment hebben wij voldoende keuze om aan uw wensen te voldoen. Want u ook maar kunt bedenken, alles is uitvoerbaar. Niet alleen op de grond kan kunstgras gebruikt worden, ook een kunstgras plafond of wand behoort tot de mogelijkheden. Sterker nog, we kunnen ons Top Kunstgras ook als gevelbekleding inzetten! Want u ook bedenkt, wij hebben de oplossing!

Gemeenschappelijke ruimtes

Ook voor de vastgoedsector kunnen wij onze diensten aanbieden. Heeft u een appartementencomplex in uw beheerportefeulle waar u graag een andere beleving wilt creeeren? Onder andere kunstgras voor het gemeenschappelijke groenperkje of op de galerijen behoort tot de mogelijkheden. Onze speciale kunstgrassoorten zijn uitermate geschikt voor intensief gebruik. Zo weet u zeker dat het gazon bij uw vastgoedproject lang meegaat en weinig onderhoud nodig heeft.

Retail

Retailers zijn steeds meer op zoek naar manieren om een unieke beleving te realiseren in de fysieke winkels. Ons kunstgras helpt daarbij! Heeft u een sportzaak heeft waarin u een mini traplveldje wil maken? Of een stoere kledingwinkel waar u de producten op een unieke manier in de rekken wilt presenteren? WIj hebben de juiste kunstgras voor uw vraag! Er zijn onbeperkte creatieve mogelijkheden in toepassing, looks en kleuren. Benieuwd wat wij voor uw winkel kunnen betekenen? Neem dat gerust contact met ons op!

Onze werkwijze

Werken in de publieke ruimte vereist een goede planning en de juiste afstemming. Wij weten als geen ander dat er meerdere stakeholders betrokken zijn bij deze projecten en zorgen ervoor dat met alle partijen de juiste afspraken worden gemaakt. Of het nu gaat om bewoners, werknemers, omwonenden of andere partijen, wij zorgen dat alles helder is en er geen verrassingen zijn tijdens de installatie. Onze vertegenwoordiger stemt daarom altijd in een persoonlijk gesprek met u af welke partijen betrokken zijn en waar we rekening mee dienen te houden tijdens de uitvoer.

Zodra het werk uitgevoerd wordt, zorgen onze Top installateurs ervoor dat alles volgens plan verloopt. Onze installateurs zijn altijd vriendelijk en correct als zij partijen tijdens de installatie te woord staan. En ook na de installatie kunt u op ons rekenen. Wij plannen samen met u het onderhoud in zodat elk stuk kunstgras, of deze nu buiten of binnen ligt, zo lang mogelijk meegaat. Dat is onze Top Service!