Kunstgras kopen

Kunstgras

Kunstgras kopen en kunstgras laten leggen!

Bij ons kunt u eenvoudig online kunstgras bestellen. Wij bieden een uitgebreid assortiment van diverse robuuste en hoogwaardige kunstgras soorten. U heeft de keuze uit verschillende prijsklassen, afhankelijk van het beoogde gebruik, de gebruiksintensiteit en uw visuele voorkeuren. Bekijk hieronder onze complete collectie kunstgrassen. Onder de categorie kunstgras vindt u gedetailleerde informatie over de verschillende soorten kunstgras, inclusief hun specifieke eigenschappen en kwaliteitskenmerken. Voel u vrij om rond te kijken, direct te bestellen, een gratis stalenbox aan te vragen of advies in te winnen bij onze experts. Onze vakkundige legservice is beschikbaar voor alle soorten kunstgras. Ontdek nu de voordelen van kunstgras en laat het professioneel door ons leggen!

Voor elke toepassing het ideale kunstgras

Sorteren:
Kunstgras Be Simple
€ 15,95
Echtheid:
Echtheid
Grashoogte:
Grashoogte
Zachtheid:
Zachtheid
Kunstgras Be Easy
€ 19,95
Echtheid:
Echtheid
Grashoogte:
Grashoogte
Zachtheid:
Zachtheid
Kunstgras Be Soft
€ 22,50
Echtheid:
Echtheid
Grashoogte:
Grashoogte
Zachtheid:
Zachtheid
Kunstgras Smile
€ 25,95
Echtheid:
Echtheid
Grashoogte:
Grashoogte
Zachtheid:
Zachtheid
Kunstgras Orlando
€ 29,95
Echtheid:
Echtheid
Grashoogte:
Grashoogte
Zachtheid:
Zachtheid
Kunstgras Solid
€ 29,95
Echtheid:
Echtheid
Grashoogte:
Grashoogte
Zachtheid:
Zachtheid
Kunstgras Easygoing
€ 29,95
Echtheid:
Echtheid
Grashoogte:
Grashoogte
Zachtheid:
Zachtheid
Kunstgras Family
Aanbieding!
Special Price € 32,95 voorheen € 38,95
Echtheid:
Echtheid
Grashoogte:
Grashoogte
Zachtheid:
Zachtheid
Kunstgras Solid Fireproof
€ 34,95
Echtheid:
Echtheid
Grashoogte:
Grashoogte
Zachtheid:
Zachtheid
Kunstgras Saba
€ 34,95
Echtheid:
Echtheid
Grashoogte:
Grashoogte
Zachtheid:
Zachtheid
Kunstgras Bermuda
Aanbieding!
Special Price € 42,95 voorheen € 50,95
Echtheid:
Echtheid
Grashoogte:
Grashoogte
Zachtheid:
Zachtheid
Kunstgras Just Green
€ 42,95
Echtheid:
Echtheid
Grashoogte:
Grashoogte
Zachtheid:
Zachtheid
Kunstgras Bora Bora
€ 44,95
Echtheid:
Echtheid
Grashoogte:
Grashoogte
Zachtheid:
Zachtheid

Lastig kiezen? Ontvang onze gratis stalenbox!

We kunnen veel vertellen over het beste kunstgras uit ons assortiment. Maar wij laten u liever ervaren hoe bedrieglijk echt ons kunstgras is. Daarom bieden wij in onze website een gratis kunstgras stalenbox! Zo helpen wij u graag met het maken van de juiste keuze voor het beste kunstgras voor uw project! In de stalenbox vindt u gratis 6 kunstgras stalen. Zo kunt u onze kunstgrassen voelen en ervaren om zo 100% overtuigd uw juiste keuze te maken voor het mooiste kunstgras!

De veelzijdigheid met kunstgras

Oorspronkelijk werd kunstgras voor de sport ontwikkeld. Dankzij de verbeterde selectie en kwaliteit van de huidige soorten kunstgras zijn de toepassingsmogelijkheden bijna onbeperkt, vandaar ook ons grote aanbod van kunstgrassen met een natuurlijke uitstraling. Hierdoor kunnen wij een brede collectie van soorten aanbieden om eenieder te voorzien van de beste keuze voor elke toepassing. Of je nou kunstgras voor de tuin of balkon zoekt, met onze verschillende kunstgrassen ben je voor alle toepassingen voorzien. Tevens kun je bij ons ook kunstgras op maat online bestellen. Zo kunt u ook als particulier voor uw tuin het mooiste professionele kunstgras kopen.

Kunstgras in de tuin wordt momenteel breed geaccepteerd. Gezinnen met kinderen, oudere tuineigenaren en mensen met weinig tijd hebben al lang geleden de voordelen van een gemakkelijk te onderhouden kunstgrasgazon ontdekt. Met balkon kunstgras kunnen stadsbewoners in levendige binnensteden ook kleine tuinbalkons en dakterrassen aanleggen. Maar waar en hoe kunstgrastapijt ook wordt gebruikt, het creëert een groene oase van welzijn voor ontspanning uit het dagelijks leven, als speeltuin en een robuuste, seizoen onafhankelijke groene ruimte. Bij ons kunt u eenvoudig online uw kunstgras kopen.

Kwaliteit en kenmerken van onze kunstgrassen

Hoge kwaliteit en natuurlijke uitstraling kenmerken de soorten kunstgrassen van Top Kunstgras. In alle prijscategorieën verkopen wij kunstgrassen van topkwaliteit, vrij van zware metalen en kindvriendelijk. Visueel zijn alle kunstgrasproducten bijna niet te onderscheiden van echt gras. Zelfs gekleurd kunstgras voor speeltuinen is op aanvraag verkrijgbaar. Wij raden af om goedkoop kunstgrassen te kopen. Goedkope kunstgrassen gaan aanzienlijker korter mee en zullen al snel hun echtheid verliezen. Ons gehele assortiment kunstgrassen komt uit de Nederlandse productie en hier bieden wij 15 jaar garantie op.

Kunstgras leggen in Nederland en België

Wij zijn in heel Nederland en België actief. Het is niet van belang in welke regio u woont. Bij ons kunt u online uw kunstgras kopen en dit vervolgens zelf aanleggen. Wilt u uw kunstgras door ons laten aanleggen? Ook dat is mogelijk! Wij leggen het kunstgras in heel Nederland en België! Dus neem contact met ons op.

Bekijk onze kunstgras stalen!

Benieuwd hoe ons kunstgras er in het echt uit ziet? Wij krijgen vaak het verzoek voor gratis kunstgras stalen. Wij sturen u graag gratis kunstgrassen stalen toe. Wij zijn wel echter van mening dat het moeilijk is om op basis van een kunstgras staal een optimale aankoopbeslissing te kunnen nemen. Wij denken dat het beter zou zijn als onze expert u ter plaatse zou bezoeken. Hij zou u de selectie opties laten zien die geschikt zijn voor uw omstandigheden en het beoogde gebruik. Als u de kenmerken en voordelen van kunstgras kent, heeft u een objectiever overzicht van onze kunstgrassen dan wanneer wij u gratis stalen sturen. Bekijk voor een opsomming van de vele voordelen van kunstgras de waarom kunstgras pagina.

Top Kunstgras: de betrouwbare specialist!

Het is de service die telt. Dit geldt ook voor kunstmatige gazons. Wilt u uw kunstgras laten leggen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De medewerkers van Top Kunstgras bieden advies op maat en alle kunstgras informatie die u nodig heeft voor uw kunstgrasproject. Tevens hoeft u met onze verlegservice de overige benodigdheden niet apart bij te bestellen, denk hierbij aan het instrooizand, de kunstgrashaken, stabilisatiedoek en lijm. Op basis van jarenlange ervaring creëren wij kunstgrasvlakken van hoge kwaliteit naar uw wensen. U kunt vertrouwen op een professionele installatie en kunt natuurlijk ook met een gerust hart bij ons online bestellen. Aarzel dus niet en neem contact met ons op.

Online kunstgras kopen: leveringsmogelijkheden en afhaalservice

Wij hebben voldoende kunstgras voor u op voorraad en kunnen daardoor een snelle levertijd garanderen wanneer u voor bezorging kiest. Als u uw eigen kunstgras aanlegt en alleen bij ons wilt kopen, kunt u uw bestelde kunstgras ook direct meenemen. Verzending is mogelijk op afspraak en vooruitbetaling. Lees onze algemene voorwaarden over de aankoop en de beveiligde betaling. Houd er rekening mee dat ruilen en retourneren niet mogelijk is. Voor meer informatie over het kopen en leveren van kunstgras, bekijk de pagina veelgestelde vragen.

Meest gestelde vragen over kunstgras

Hebben jullie gratis stalen?

Twijfelt u tussen onze prachtige kunstgras soorten? Vraag dan een gratis stalenbox aan! Deze kunstgras stalenbox is volledig gratis en vrijblijvend! U ontvangt 7 gratis kunstgras stalen. Zo kunt u optimaal onze kunstgras ervaren en voelen. De kunstgras stalenbox ontvangt u binnen 2 dagen.

Hebben jullie een showroom?

Wij hebben een uitgebreid kunstgras showroom. Bezoek onze showroom in Haelen (Limburg), op de Windmolenbosweg 7. In onze expositietuin kunt u verschillende voorbeelden bekijken en geïnspireerd worden door de getoonde ideeën.

Wat is de levertijd?

De levertijd op ons kunstgras is meestal 2 tot 5 dagen. In dringende gevallen en na afspraak kan de bestelling in Haelen de volgende dag worden opgehaald. Voor het leggen maken we een afspraak met u. U zult aanwezig moeten zijn bij het leggen van het kunstgras.

Kan ik online kunstgras kopen?

In onze webshop kunt u eenvoudig uw kunstgras online kopen. Ook kunt u deze eenvoudig en veilig afrekenen met iDEAL. Vervolgens maken wij uw bestelling in orde om deze snel bij u af te leveren. Ook kunt u in onze webshop alle benodigdheden en accessoires vinden voor het leggen van uw kunstgras.

Wat kost kunstgras?

Hoogwaardig kunstgras is niet goedkoop. Alle kunstgrassoorten uit ons assortiment worden in Nederland gemaakt. Wij verkopen en verwerken uitsluitend de beste kwaliteit van kunstgras, geselecteerd door ons volgens strenge criteria. Bij het kiezen van een product gebruiken we onze ervaring, die we jarenlang verzameld hebben in deze sector. Als u kiest voor een product van Top Kunstgras, ontvangt u gegarandeerd kunstgras van de allerhoogste kwaliteit.

De kunstgrassoort ECONOMY is ons goedkoopste kunstgras en kost € 15,95 / m². De kunstgrassoort ELITE is ons product met de hoogste vezels en waar het meeste materiaal in zit en kost € 49,95 / m². Een overzicht van alle soorten en prijzen vindt u in de categorie producten.

Wat zijn de voordelen van kunstgras?

Het lage onderhoud en de weerstand tegen intensief gebruik zijn de belangrijkste redenen waarom onze talrijke klanten ons kunstgras hebben gekocht. Lees hier meer over de voordelen van kunstgras.

Wat is het beste kunstgras?

Deze vraag wordt door elke kunstgras specialist anders beantwoord. In ons assortiment bieden wij verschillende soorten kunstgras, die optimaal zijn aangepast aan de uitendelijke doeleinden. En natuurlijk speelt uw smaak een cruciale rol. Heeft u liever een kunstgras soort met relatief lange grassprietjes of korte grassprietjes? Kijk eens naar ons assortiment.

Wat is jullie werkgebied?

Ons kunstgrasbedrijf is actief in heel de Benelux en Duitsland. De acceptatie en vraag naar hoogwaardig kunstgras groeit voortdurend. Vraag ons vrijblijvend over de mogelijkheden.

Hoe lang gaat kunstgras mee?

De levensduur hangt sterk af van de intensiteit van het gebruik. Bij normaal gebruik kunt u minimaal 15 jaar genieten van uw kunstgras. Wij bieden daarom ook 15 jaar UV-garantie op kleurechtheid.

Kan ik zelf kunstgras leggen?

U kunt eenvoudig zelf kunstgras leggen. Wij bieden zeer uitgebreide instructies voor het zelf leggen van kunstgras. Ook vindt u in onze webshop alle benodigdheden voor het zelf aanleggen van kunstgras. Komt u er niet uit? Dan kunt u ook altijd gebruik maken van onze legservice.