School & kinderdagverblijf

Home > Sport & Spel

Zorgeloos buiten spelen

In de buitenwereld begint het echte leven! Niets is namelijk zo belangrijk dan dat kinderen de ruimte hebben om buiten te kunnen spelen. Een groot grijs schoolplein heeft dan ook niet zijn charmes om het beste uit de kinderen te halen. En een ongelukje zit in een klein hoekje met kinderen. Dan geeft niets zo'n gerust gevoel als dat ze buiten kunnen spelen op ons veilige Top Kunstgras. Wij zijn niet alleen meesters in kunstgras, we zijn ook meesters in kunstgras voor scholen en kinderdagverblijven! Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Uitdagingen worden mogelijkheden

Als school of kinderdagverblijf draagt u bij aan een belangrijk deel van de ontwikkeling van de kinderen. Niet alleen binnen leren en spelen kinderen, ook de buitenruimte is een grote leerplek! Kinderen ontwikkelen hun motorische en cognitieve vaardigheden op het speelplein. Daarom is een goed ingerichte ruimte ontzettend belangrijk om kinderen daadwerkelijk te prikkelen en te stimuleren. Er zijn ontelbare mogelijkheden om dit te bereiken. Onze experts weten hoe een speelplein op de beste én veiligste manier ingericht moet worden.

Wij weten uw uitdagingen om te zetten in mogelijkheden!

Totaalconcepten

Door ontelbare mogelijkheden is het lastig om te zien wat het beste past. Daarom hebben wij beproefde totaalconcepten die het makkelijker maken om tot een invulling te komen van uw speelplein. Onze speeloplossingen zijn volledig uitgewerkt en bieden de mogelijkheid om snel een mooie speelplek voor de kinderen te realiseren. Zo is het duidelijk voor u wat u krijgt en wat de investering hiervoor is. Daarnaast is het altijd mogelijk om onze totaalconcepten aan te passen naar wens met andere kleuren, materialen of toevoegingen zodat het écht compleet is!

Duurzaamheid staat centraal

Onze totaalconcepten worden altijd gemaakt van de meest duurzame en natuurlijke materialen zoals hout. Ook is al het kunstgras wat wij gebruiken ook nog eens van onze speciale Eco lijn. Dit speciale kunstgras is gemaakt van materialen die volledig recyclebaar zijn. Daarmee kunnen we ook nadat het kunstgras het einde van haar levensduur heeft bereikt het gras recyclen en er nieuwe producten van maken zoals bloempotten en picknicktafels. Dat is pas echt circulair kunstgras!

Onze werkwijze

Een professioneel speelveld vraagt ook om een professionele werkwijze. En dat is juist waarin wij uitblinken. Niet alleen hebben wij kunstgras van perfecte kwaliteit, onze medewerkers zijn complete experts op het gebied van sport & spel toepassingen van kunstgras. U mag bij ons vertrouwen op een snelle, eerlijke en professionele service.

 

Stap 1 - Afspraak op locatie

Om u goed te adviseren komt onze vertegenwoordiger graag bij u langs. Wij bekijken de situatie ter plekke, inventariseren uw wensen en zorgen ervoor dat u de beste oplossing krijgt aangeboden die past bij wat u nodig heeft. Of u nu op zoek bent naar kunstgras voor een padelbaan of misschien wel een basketbalveld wilt aanleggen, onze vertegenwoordiger weet wat ervoor nodig is om het te realiseren. Daarbij staan uw wensen centraal en komen we samen tot het antwoord op uw vraag.

Stap 2 - Vrijblijvende offerte op maat

Natuurlijk wilt u graag weten waar u aan toe bent, zonder dat u ergens aan vastzit. Op basis van onze afspraak op locatie stellen wij geheel vrijblijvend een passende offerte op met de juiste oplossing. Onze vertegenwoordiger loopt persoonlijk met u door de offerte en de oplossing zodat alles helder is en we uw wensen waar kunnen maken. In samenspraak worden ook alle details besproken waarmee we het project perfect kunnen uitvoeren.

Stap 3 - Voorbereiding en installatie

Een professioneel kunstgrasveld dient op de juiste wijze aangelegd te worden. Dat vergt een goede voorbereiding en planning zodat wij in recordtempo een perfect veld bij u opleveren. Onze planner en werkvoorbereiders maken het juiste plan en zorgen ervoor dat alles klaar is voor installatie. Vervolgens komen onze Toppers met alle materialen het veld op vakkundige wijze installeren. Of het nu één dag is of meerdere installatiedagen, wij zorgen ervoor dat u na afloop kunt genieten van een perfect sport & spel veld!

Stap 4 - Service en onderhoud

Nadat het veld ligt kunt u eindelijk genieten! Om de levensduur van het veld te maximaliseren zullen we het veld regelmatig onderhouden. Zo weet u zeker dat het kunstgras in topconditie blijft! Ook met vragen over het gebruik kunt u altijd bij ons terecht. Onze Toppers staan ook na de installatie altijd voor u klaar, dat is onze Top Service!