School & kinderdagverblijf

Home > Sport & Spel

Zorgeloos buiten spelen

In de buitenwereld begint het echte leven! Niets is namelijk zo belangrijk dan dat kinderen de ruimte hebben om buiten te kunnen spelen. Een groot grijs schoolplein heeft dan ook niet zijn charmes om het beste uit de kinderen te halen. En een ongelukje zit in een klein hoekje met kinderen. Dan geeft niets zo'n gerust gevoel als dat ze buiten kunnen spelen op ons veilige Top Kunstgras. Wij zijn niet alleen meesters in kunstgras, we zijn ook meesters in kunstgras voor scholen en kinderdagverblijven! Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Uitdagingen worden mogelijkheden

Als school of kinderdagverblijf draagt u bij aan een belangrijk deel van de ontwikkeling van de kinderen. Niet alleen binnen leren en spelen kinderen, ook de buitenruimte is een grote leerplek! Kinderen ontwikkelen hun motorische en cognitieve vaardigheden op het speelplein. Daarom is een goed ingerichte ruimte ontzettend belangrijk om kinderen daadwerkelijk te prikkelen en te stimuleren. Er zijn ontelbare mogelijkheden om dit te bereiken. Onze experts weten hoe een speelplein op de beste én veiligste manier ingericht moet worden.

Wij weten uw uitdagingen om te zetten in mogelijkheden!

Totaalconcepten

Door ontelbare mogelijkheden is het lastig om te zien wat het beste past. Daarom hebben wij beproefde totaalconcepten die het makkelijker maken om tot een invulling te komen van uw speelplein. Onze speeloplossingen zijn volledig uitgewerkt en bieden de mogelijkheid om snel een mooie speelplek voor de kinderen te realiseren. Zo is het duidelijk voor u wat u krijgt en wat de investering hiervoor is. Daarnaast is het altijd mogelijk om onze totaalconcepten aan te passen naar wens met andere kleuren, materialen of toevoegingen zodat het écht compleet is!

Duurzaamheid staat centraal

Onze totaalconcepten worden altijd gemaakt van de meest duurzame en natuurlijke materialen zoals hout. Ook is al het kunstgras wat wij gebruiken ook nog eens van onze speciale Eco lijn. Dit speciale kunstgras is gemaakt van materialen die volledig recyclebaar zijn. Daarmee kunnen we ook nadat het kunstgras het einde van haar levensduur heeft bereikt het gras recyclen en er nieuwe producten van maken zoals bloempotten en picknicktafels. Dat is pas echt circulair kunstgras!

Onze werkwijze

Iedere vraag is uniek, waardoor wij ook niet voor iedere school of kinderdagverblijf op exact dezelfde wijze kunnen werken. Wij passen ons daarbij aan op uw vraag en behoeften, zodat u een zorgeloze ervaring heeft. Onze planner en werkvoorbereider kijken samen naar de beste aanpak passend bij uw speelveld en school/kinderdagverblijf. Samen met u bespreken we alle werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden en hoe deze het beste uitgevoerd kunnen worden. Daardoor ontstaat er een duide planning en kunnen we op de juiste wijze aan de slag gaan met de aanleg van uw speelveld.

Ook na het installeren staan wij voor u klaar om vragen te beantwoorden en om het onderhoud te verzorgen. Afhankelijk van het gebruik en het type veld, stemmen wij samen met u af op welke manier wij het onderhoud gaan verzorgen zodat u en de kinderen zo lang mogelijk van een prachtig speelveld kunnen genieten!