Sportclubs

Home > Sport & Spel

Sporten was nog nooit zo lekker

Professioneel kunstgras om op te sporten is een uniek vak. Bij Top Kunstgras hebben we ruime ervaring met het aanleggen van professionele sportvelden met kunstgras. Of het nu gaat om een tennisbaan, voetbalveld of om een fitnessruimte, onze toppers weten het perfecte kunstgras voor u te installeren. Benieuwd hoe onze professionele kunstgrassen uw sportvelden verbeteren?

Buiten sporten

Niets doet de mens zo veel goeds als sporten in de buitenlucht. Een goed speelveld is dan ook belangrijk om ervoor te zorgen dat de sportervaring versterkt wordt. Niets is namelijk zo frustrerend om te tennisen op een baan waar de ballen niet goed stuiteren, of hockeyen op een kapot veld. Wij hebben voor elk type sport speciale kunstgrassen en installatiemethoden om ervoor te zorgen dat het kunstgras perfect aansluit op de sport die beoefend wordt. Denk bijvoorbeeld aan tennisbanen, hockeyvelden, voeltablvelden, puttinggreens, sprinttracks en atletiekbanen, basketbalvelden of zelfs complete golfbanen!

Binnen sporten

Ook voor indoorvelden hebben wij de de juiste oplossingen. Indoorvelden met ons kunstgras verhogen de levensduur van uw sportvelden en zorgen ervoor dat de velden vaker bespeeld kunnen worden. Daarbij maakt het voor ons niet uit of het gaat om een indoor tennisbaan, sprinttrack of om een sportschool die voor een andere unieke toepassing kunstgras wil gebruiken. Onze kunstgrasmatten zijn zowel voor indoor als outdoor toepassingen geschikt. Daarbij kunnen we speciale kleuren en vormen leveren. Moet de tennisbaan groen, rood, blauw of msischien wel paars zijn? Cijfers, letters, lijnen of een logo in het gras? Wij kunnen het allemaal leveren. Combineer dit met onze expertise in sportvelden en u bent gegarandeerd van dé ideale indoor speelbaan.

Onderhoudsvriendelijke velden

Met een Top Kunstgras veld weet u zeker dat u de hoogste kwaliteit krijgt. Dat is niet alleen te merken in hoe het gras eruit ziet, maar vertaalt zich ook naar de levensduur en het onderhoud. Onze kwaliteitskunstgras velden gaat veel langer mee en zijn ook goed bestendig tegen intensief gebruik. Dat is belangrijk want u wilt toch dat uw investering zo lang mogelijk meegaat. Daarbij is ook het onderhoud aanzienlijk minder met onze kunstgrasvelden. Dat scheelt weer een hoop tijd en werk, terwijl u juist intensiever het veld kunt gebruiken. Op onze onderhoudsvriendelijke velden wordt sporten pas een echt genot!

De Top Kwaliteit van Top Kunstgras!

Met het Sport & Spel kunstgras van Top Kunstgras bent u verzekerd van echte kwaliteit. Het leveren van perfecte velden zit in ons DNA, gebouwd op vier pijlers:

1) Onberispelijke veiligheid

2) Ultieme bespeelbaarheid

3) Perfecte duurzaamheid

4) Feilloze echtheid

Onze werkwijze

Een professioneel speelveld vraagt ook om een professionele werkwijze. En dat is juist waarin wij uitblinken. Niet alleen hebben wij kunstgras van perfecte kwaliteit, onze medewerkers zijn complete experts op het gebied van sport & spel toepassingen van kunstgras. U mag bij ons vertrouwen op een snelle, eerlijke en professionele service.

 

Stap 1 - Afspraak op locatie

Om u goed te adviseren komt onze vertegenwoordiger graag bij u langs. Wij bekijken de situatie ter plekke, inventariseren uw wensen en zorgen ervoor dat u de beste oplossing krijgt aangeboden die past bij wat u nodig heeft. Of u nu op zoek bent naar kunstgras voor een padelbaan of misschien wel een basketbalveld wilt aanleggen, onze vertegenwoordiger weet wat ervoor nodig is om het te realiseren. Daarbij staan uw wensen centraal en komen we samen tot het antwoord op uw vraag.

Stap 2 - Vrijblijvende offerte op maat

Natuurlijk wilt u graag weten waar u aan toe bent, zonder dat u ergens aan vastzit. Op basis van onze afspraak op locatie stellen wij geheel vrijblijvend een passende offerte op met de juiste oplossing. Onze vertegenwoordiger loopt persoonlijk met u door de offerte en de oplossing zodat alles helder is en we uw wensen waar kunnen maken. In samenspraak worden ook alle details besproken waarmee we het project perfect kunnen uitvoeren.

Stap 3 - Voorbereiding en installatie

Een professioneel kunstgrasveld dient op de juiste wijze aangelegd te worden. Dat vergt een goede voorbereiding en planning zodat wij in recordtempo een perfect veld bij u opleveren. Onze planner en werkvoorbereiders maken het juiste plan en zorgen ervoor dat alles klaar is voor installatie. Vervolgens komen onze Toppers met alle materialen het veld op vakkundige wijze installeren. Of het nu één dag is of meerdere installatiedagen, wij zorgen ervoor dat u na afloop kunt genieten van een perfect sport & spel veld!

Stap 4 - Service en onderhoud

Nadat het veld ligt kunt u eindelijk genieten! Om de levensduur van het veld te maximaliseren zullen we het veld regelmatig onderhouden. Zo weet u zeker dat het kunstgras in topconditie blijft! Ook met vragen over het gebruik kunt u altijd bij ons terecht. Onze Toppers staan ook na de installatie altijd voor u klaar, dat is onze Top Service!