Sportclubs

Home > Sport & Spel

Sporten was nog nooit zo lekker

Professioneel kunstgras om op te sporten is een uniek vak. Bij Top Kunstgras hebben we ruime ervaring met het aanleggen van professionele sportvelden met kunstgras. Of het nu gaat om een tennisbaan, voetbalveld of om een fitnessruimte, onze toppers weten het perfecte kunstgras voor u te installeren. Benieuwd hoe onze professionele kunstgrassen uw sportvelden verbeteren?

Buiten sporten

Niets doet de mens zo veel goeds als sporten in de buitenlucht. Een goed speelveld is dan ook belangrijk om ervoor te zorgen dat de sportervaring versterkt wordt. Niets is namelijk zo frustrerend om te tennisen op een baan waar de ballen niet goed stuiteren, of hockeyen op een kapot veld. Wij hebben voor elk type sport speciale kunstgrassen en installatiemethoden om ervoor te zorgen dat het kunstgras perfect aansluit op de sport die beoefend wordt. Denk bijvoorbeeld aan tennisbanen, hockeyvelden, voeltablvelden, puttinggreens, sprinttracks en atletiekbanen, basketbalvelden of zelfs complete golfbanen!

Binnen sporten

Ook voor indoorvelden hebben wij de de juiste oplossingen. Indoorvelden met ons kunstgras verhogen de levensduur van uw sportvelden en zorgen ervoor dat de velden vaker bespeeld kunnen worden. Daarbij maakt het voor ons niet uit of het gaat om een indoor tennisbaan, sprinttrack of om een sportschool die voor een andere unieke toepassing kunstgras wil gebruiken. Onze kunstgrasmatten zijn zowel voor indoor als outdoor toepassingen geschikt. Daarbij kunnen we speciale kleuren en vormen leveren. Moet de tennisbaan groen, rood, blauw of msischien wel paars zijn? Cijfers, letters, lijnen of een logo in het gras? Wij kunnen het allemaal leveren. Combineer dit met onze expertise in sportvelden en u bent gegarandeerd van dé ideale indoor speelbaan.

Onderhoudsvriendelijke velden

Met een Top Kunstgras veld weet u zeker dat u de hoogste kwaliteit krijgt. Dat is niet alleen te merken in hoe het gras eruit ziet, maar vertaalt zich ook naar de levensduur en het onderhoud. Onze kwaliteitskunstgras velden gaat veel langer mee en zijn ook goed bestendig tegen intensief gebruik. Dat is belangrijk want u wilt toch dat uw investering zo lang mogelijk meegaat. Daarbij is ook het onderhoud aanzienlijk minder met onze kunstgrasvelden. Dat scheelt weer een hoop tijd en werk, terwijl u juist intensiever het veld kunt gebruiken. Op onze onderhoudsvriendelijke velden wordt sporten pas een echt genot!

Onze werkwijze

Een professionele werkwijze is voor ons vanzelfsprekend voor professionele (sport)velden. Daarom mag u altijd rekenen op een eerlijk advies van onze experts. Om uw behoeften duidelijk in kaart te brengen, komt een van onze experts graag bij u op locatie om een goede inventarisatie te maken. Vanuit deze inventarisatie maken wij dan ook altijd een vrijblijvende offerte met het juiste advies. Als alles bevalt zullen wij ook de werkvoorbereiding starten, want een goede voorbereiding is het halve werk. Samen met u stemmen wij af welke werkzaamheden verricht zullen worden, wanneer dit zal gebeuren en nog belangrijker: wanneer de velden weer bespeeld mogen worden. Daarbij zorgen wij ervoor dat uw velden zo kort mogelijk uit de roulatie zijn mocht het om vervanging van bestaande velden gaan.

Tijdens de installatie zorgen onze Top installateurs ervoor dat u geen omkijken heeft en alles perfect aangelegd wordt. En zodra onze Toppers klaar zijn met de installatie kunt u ook op ons vertrouwen. Met de juiste nazorg en onderhoud zorgen wij ervoor dat de velden een zo lang mogelijke levensduur hebben en iedereen zorgeloos kan sporten op de velden. Dat is onze Top Service!