Speel kunstgras

Speel kunstgras

Speel kunstgras kopen of laten aanleggen

Op zoek naar een speel kunstgrasSpeelkunstgras is sterk en kan tegen een stootje. Daarnaast is ons kunstgras speelveld zacht, zodat kinderen zich niet bezeren tijdens het spelen. Maar ook zorgen we voor een mooie groene kunstgras speeltuin die niet van echt gras is te onderscheiden. Top Kunstgras.nl biedt een unieke collectie aan speel kunstgras.

Sorteren:
Kunstgras Solid
€ 29,95
Echtheid:
Echtheid
Grashoogte:
Grashoogte
Zachtheid:
Zachtheid
Kunstgras Solid Fireproof
€ 34,95
Echtheid:
Echtheid
Grashoogte:
Grashoogte
Zachtheid:
Zachtheid
Kunstgras Intense
€ 39,95
Echtheid:
Echtheid
Grashoogte:
Grashoogte
Zachtheid:
Zachtheid

Lastig kiezen? Ontvang onze gratis stalenbox!

We kunnen veel vertellen over het beste kunstgras uit ons assortiment. Maar wij laten u liever ervaren hoe bedrieglijk echt ons kunstgras is. Daarom bieden wij in onze website een gratis kunstgras stalenbox! Zo helpen wij u graag met het maken van de juiste keuze voor het beste kunstgras voor uw project! In de stalenbox vindt u gratis 8 kunstgras stalen. Zo kunt u onze kunstgrassen voelen en ervaren om zo 100% overtuigd uw juiste keuze te maken voor het mooiste kunstgras!

Speelkunstgras bij Top Kunstgras.nl

Wilt u speel kunstgras in de tuin? Er zijn de laatste tijd steeds meer gazons uit kunstgrasmatten in privé-tuinen te zien. Ieder heeft zijn eigen reden voor de aankoop van kunstmatig speelkunstgras. De voordelen zijn duidelijk: u heeft een onderhoudsvriendelijk gazons, u hoeft nooit gras te maaien en het speel kunstgras is prachtig van kwaliteit en niet van echt te onderscheiden.
Kinderen houden van buiten spelen en waar is het fijner ravotten dan op een grasveld, een kunstgras speelveld of in een kunstgras speeltuin. Een natuurlijk grasveld slijt door intensief gebruik, met bruine plekken, ongelijke groei of gaten in het gras als resultaat. Daarom is slijtvast speelkunstgras een uitstekend alternatief voor natuurlijk gras. Kunstmatige grasoppervlakken blijven mooi, ook als ze door spelende kinderen belast worden. Bovendien voorkomt de elastische grasmat eventuele verwondingen en beschermt het de gewrichten bij een mogelijke valpartij. De kunstmatige grassprietjes in een kunstgras speelveld zijn zacht en elastisch. Bovendien is speelkunstgras schoon, waardoor er geen vieze, moeilijk te verwijderen grasvlekken meer komen op kleding of schoenen.

Speelgras – Kunstgras van Topkunstgras

Kinderen houden van buiten spelen en dat is ook goed zo. Vooral kleine kinderen hebben een veilige plaats in de huistuin, waar zij onder uw toezicht blijven.

Bij het spelen en rondrennen gaat het er vaak erg levendig aan toe. Natuurlijk gazon slijt door overmatig en intensief gebruik. Bruine plekken, ongelijke groei en gazongaten zijn vaak het resultaat. Daarom is slijtvast speelkunstgras een uitstekend alternatief voor natuurlijke gazons.

Speelkunstgras

Kunstmatige grasoppervlakken houden stand bij de belasting door spelende kinderen.

De elastische grasmat voorkomt mogelijke verwondingen en beschermt de gewrichten. De kunstmatige grassprietjes zijn zacht, elastisch en aangenaam om aan te raken.

Het schone speelkunstgras voorkomt de vervuiling van de kleding. Lelijke grasvlekken op schoenen, jassen en broek komen niet meer voor.

Kunstgras speelveld of kunstgras speeltuin en speeltoestellen

De omgeving in een speeltuin of rond speeltoestellen als klimrekken en glijbanen wordt over het algemeen zo sterk belast dat een natuurlijk gazon hier, zelfs bij een intensieve verzorging, niet tegen bestand is. Speciaal voor dit intensieve gebruik zijn stevige kunstgrassoorten ontwikkeld voor gebruik in bijvoorbeeld kunstgras speeltuin, en de soorten zijn verrassend zacht, levensecht en kleurvast. De kunstgrassoorten van Top Kunstgras zijn uiteraard vrij van zware metalen en bevatten geen lood en cadmium. De kunstmatige grassprietjes zijn gemaakt van polyethyleen (PE) en polypropyleen (PP). Voor gebruik als speelgazon in privétuinen en als ondergrond en omranding van speelapparatuur raden wij onze kunstgrassoort Bigfoot aan, omdat het zeer stevig is, duurzaam en niet van echt te onderscheiden. De gebruikte garens in verschillende kleuren, vormen en lengtes imiteren perfect de look en feel van een echt gazon, wat nog benadrukt wordt door de hoge vezeldichtheid en een onregelmatige opstelling van de kunstmatige grassprietjes.

Vrij van zware metalen

Onze kunstgrassoorten zijn uiteraard vrij van zware metalen en bevatten geen lood en cadmium. De kunstmatige grassprietjes zijn gemaakt van polyethyleen (PE) en polypropyleen (PP).

Advies keuze Kunstgras

Wij raden onze kunstgrassoort Solid aan voor gebruik als speelgazon in privétuinen en als ondergrond en omranding van speelapparatuur. Dit is namelijk een zeer stevig speelkunstgras, erg duurzaam en ziet er authentiek uit.

Speelkunstgras voor iedereen

Al naar gelang de gebruiksintensiteit en uw visuele eisen is er voor iedereen een geschikte kunstgrassoort beschikbaar. Natuurlijk wil het team deskundige en enthousiaste medewerkers van Top Kunstgras graag persoonlijk advies uitbrengen. We kunnen ons daarnaast voorstellen dat u het gras graag eerst in het echt wilt voelen en zien. Daarvoor kunt u een gratis stalenbox bij ons aanvragen, om een goede keuze te kunnen maken voor kunstgras speelveld dat het beste bij u past. Als kunstgrasspecialist kopen wij direct van de fabrikant; door het overslaan van de tussenhandel kunnen wij speel kunstgras van uitstekende kwaliteit leveren tegen concurrerende prijzen.

Voor meer informatie over Kunstgras als speelgazon, bel ons of stuur een e-mail aanvraag.