Kunstgras groothandel

Home > Kunstgras groothandel

Kunstgras groothandel

Top Kunstgras® werkt ook samen met retailers. Wij leveren een compleet pakket voor de verkoop van kunstgras. Naast voorbeeldstukken en alle benodigdheden kunnen wij ook zorgen dat u verkopers een beknopte cursus krijgen voor de basiskennis over kunstgras.

Doordat wij kunnen leveren uit eigen voorraad kunnen wij een bestelling snel bij u of rechtstreeks bij de klant bezorgen.

Mocht de klant vragen om het aanleggen van het kunstgras dat dragen wij er zorg voor dat dit op een vakkundige manier gebeurt.

Wij bieden een exclusief huismerk aan

Als groothandel willen we hoogwaardige producten verkopen. Aangezien de soorten kunstgras die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn, vaak niet voldoen aan de eisen van zowel particulier als de zakelijke klant, hebben we een eigen huismerk ontwikkeld. Onder de merknamen Show, Pure, Orlando, Bigfoot, Twilight, Sunset en Sunrise verkopen we een exclusief product voor ons bedrijf geproduceerd assortiment met verschillende kunstgrassoorten. Ze voldoen aan de hoogste eisen en garanderen kwaliteit ten aanzien van stabiliteit en een natuurlijk uiterlijk, zijn vrij van zware metalen en beschikken over een ISO-certificering.
Meer exclusiviteit kunt u niet vinden. Met ons kunstgras kunt u uw veeleisende klant een optimaal product aanbieden waarop u kunt vertrouwen. Onderscheid uzelf van andere aanbieders met een exclusieve productlijn. Dat levert u een aanzienlijk concurrentievoordeel op! Natuurlijk kunt u bij ons ook onze productlijnen BUDGET, SPORT & SPEL en PREMIUM tegen B2B-condities bestellen en daarmee een compleet assortiment voor alle kunstgrastoepassingen verkopen.

Eigen Legservice

De mensen van onze legservice hebben een jarenlange ervaring op het gebied van het aanleggen van kunstgras.

Wij kunnen een samenwerking met u aangaan tegen zeer gunstige voorwaarden met toch nog concurrerende prijzen.

U kunt ten alle tijden vrijblijvend contact opnemen voor de mogelijkheden.

Service die ervoor zorgt dat u zo weinig mogelijk snijafval heeft dat u niet meer kunt gebruiken.

Uiteraard leveren wij alle bijkomende producten die nodig zijn voor het leggen van kunstgras.

Topkunstgras levert alles!

Als kunstgras groothandel leveren wij u het complete pakket van kunstgras en aanverwante producten op maat zodat u zelf nergens een voorraad voor aan hoeft te leggen. Wij proberen met u mee te denken en zien u niet als concurrent.

In overleg kunnen wij ook een legservice voor u inschakelen als u zelf geen ervaring heeft met het leggen van kunstgras.

Neemt u gerust contact op met ons voor de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Persoonlijk advies staat bij ons op nummer 1. En daarbij komt ook de kwaliteit die wij leveren. Top Kunstgras is voor ieder een slimme keuze.