Kunstgras voor sport

Kunstgras voor sport

Kunstgras voor sportvelden

Op zoek naar een sport kunstgras? Top Kunstgras.nl is gespecialiseerd in het sterkste en beste sport kunstgras. Welke sport u ook uitoefent, bij ons vindt u het sterkste kunstgras sport. Ontdek onze unieke collecte kunstgras of vraag een gratis stalenbox aan!

Sorteren:
Kunstgras Voetbal
€ 22,50
Echtheid:
Echtheid
Grashoogte:
Grashoogte
Zachtheid:
Zachtheid
Kunstgras Tennis
€ 23,50
Echtheid:
Echtheid
Grashoogte:
Grashoogte
Zachtheid:
Zachtheid
Kunstgras Hockey
€ 25,95
Echtheid:
Echtheid
Grashoogte:
Grashoogte
Zachtheid:
Zachtheid

Lastig kiezen? Ontvang onze gratis stalenbox!

We kunnen veel vertellen over het beste kunstgras uit ons assortiment. Maar wij laten u liever ervaren hoe bedrieglijk echt ons kunstgras is. Daarom bieden wij in onze website een gratis kunstgras stalenbox! Zo helpen wij u graag met het maken van de juiste keuze voor het beste kunstgras voor uw project! In de stalenbox vindt u gratis 6 kunstgras stalen. Zo kunt u onze kunstgrassen voelen en ervaren om zo 100% overtuigd uw juiste keuze te maken voor het mooiste kunstgras!

Sport kunstgras voor elke sport!

Professionele sport- en speelvelden maken steeds vaker gebruik van sport kunstgras. Top Kunstgras is dé specialist op het gebied van kunstgras sport, die door haar jarenlange ervaring het juiste advies uitbrengt, al naar gelang de wensen van onze klanten. Oorspronkelijk werd kunstgras voor de sport ontwikkeld, maar dankzij de verbeterde kwaliteit en selectie van de huidige kunstgrassoorten zijn de toepassingsmogelijkheden bijna onbeperkt. Top Kunstgras.nl is dan ook trots op haar grote aanbod van sport kunstgrassen met een natuurlijke uitstraling.
De gebruikte garens in verschillende kleuren en lengtes zorgen dat het kunstgras niet van echt te onderscheiden is. Dit wordt benadrukt door de hoge vezeldichtheid en een onregelmatige opstelling van de gebruikte grassprietjes. Het is voor ons vanzelfsprekend dat de soorten sport kunstgras van Top Kunstgras vrij zijn van zware metalen en geen lood en cadmium bevatten.

Kwalitatief hoogwaardig sport kunstgras

Al onze producten worden exclusief voor ons in eigen land op ecologische manier gefabriceerd en zijn, zoals onze bedrijfsnaam belooft, van de allerhoogste kwaliteit. Bovendien beschikken wij over een eigen montageservice, waardoor wij niet alleen fungeren als distributiekanaal voor onze particuliere klanten en B2B-relaties, maar bij uitstek de partner zijn om u gedurende het totale traject te ontzorgen. Wij bieden een perfecte installatieservice doordat ons team dat zorgt voor de aanleg van kunstgras sport beschikt over een jarenlange ervaring en professioneel en zeer zorgvuldig werkt. Als kunstgrasspecialist kopen wij direct van de fabrikant; door het overslaan van de tussenhandel zijn wij in staat sport kunstgras van een hele hoge kwaliteit te leveren tegen bijzonder scherpe prijzen.

Kunstgras sport: de ideale ondergrond voor elke sport!

Zoals bekend is kunstgras een ideale ondergrond voor diverse sporten. Naast de bekendere sport kunstgras bij voetbal en hockey is het ook zeer geschikt voor bijvoorbeeld bootcamps, fitness en crossfit. Er is een grote ontwikkeling geweest in deze sector, met een flinke boost voor deze sporten in groepsverband als gevolg. Daardoor heeft Top Kunstgras ook een ontwikkeling doorgemaakt als leverancier van sport kunstgras. Wij leveren diverse kunstgrassoorten die speciaal ontwikkeld zijn voor fitnessdoeleinden; deze kunstgras sport zijn beschikbaar in verschillende kleuren.
Steeds vaker krijgt Top Kunstgras te maken met de vraag naar sport kunstgras voor particuliere sport- en speelvelden. Top Kunstgras heeft voor ieder type sport- en speelveld een geschikte soort kunstgras, al naar gelang de gebruiksintensiteit en de visuele eisen. Laat u inspireren in onze showroom en showtuin. Maar neemt u gerust contact op met onze deskundige medewerkers. Zij zullen u graag en met enthousiasme adviseren.