Waarom kunstgras?

Home > Kunstgras kopen > Waarom kunstgras?

Top Kunstgras

De afgelopen jaren heeft de ontwikkeling in kunstgras flinke stappen genomen. De kwaliteit en de uitstraling van kunstgras zijn enorm verbeterd en sommige kunstgrassoorten van Top Kunstgras® zijn bijna niet meer van echt gras te onderscheiden.

Stelt u zich eens voor

Een fris, groen en goed onderhouden gazon het hele jaar door, tijdens lange winter maanden of in het warme zomerseizoen. Zelfs als u terug komt van vakantie.

En verder

  • nooit meer grasmaaien
  • geen onkruid en mos
  • sproeien is niet nodig
  • nooit meer verticuteren en bemesten
  • geen hardnekkige groene vlekken meer op de kleding van uw kinderen
  • het zwembad kan gewoon op uw gazon geïnstalleerd worden
  • geen allergieën door graspollen

Kortom: Kunstgras laten leggen door Top Kunstgras® heeft alleen maar voordelen. Het is multifunctioneel toepasbaar, kan gebruikt worden als siergazon in uw tuin of als speelgazon voor uw kinderen. Maar ook op uw balkon of dakterras kunt u genieten van een gazon dat er het hele jaar top bij ligt.

Kunstgras-assortiment

Top Kunstgras® verkoopt een zeer veelzijdig assortiment van robuuste tot hoogwaardige kunstgrassoorten. U kunt het gewenste kunstgras uit verschillende prijsklassen kiezen – afhankelijk van het beoogde gebruik, de bedoelde gebruiksintensiteit en uw visuele eisen. Onder de categorie kunstgras worden onze verschillende soorten kunstgras vermeld met hun specifieke eigenschappen en kwaliteitskenmerken.

BUDGET

Voordelige kunstgrassoorten met een zeer robuuste kwaliteit

HUISMERK

Onze collectie die exclusief geproduceerd wordt voor Top Kunstgras, waarbij de prijs/kwaliteit verhouding subliem is.

PREMIUM

Kunstgras voor veeleisende klantbehoeften

SPORT & SPEL

Duurzame productlijn geschikt voor sport en speeltuinen

OUTLET

Resterende voorraden en coupons uit alle voorafgaande categorieën voor een sterk gereduceerde prijs

Advies nodig om een goede keuze te kunnen maken? Neem dan contact met ons op! Wij zullen u helpen bij het kiezen van de juiste soort kunstgras.

Garantie en veiligheid

Op onze collectie Topkunstgras® krijgt u een garantie van 15 jaar op verkleuring (UV-garantie), buitensporige slijtage en scheuren.

Ons kunstgras is veilig voor kinderen en huisdieren; het biedt een heerlijk zachte ondergrond om op te spelen en is vrij van zware metalen (100% lood- en cadmiumvrij).

Het hele assortiment van Top Kunstgras® wordt uitsluitend in Nederland geproduceerd en voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen. Op verzoek overhandigen we van elk van onze soorten kunstgras het ISO 9001 certificaat. Dit certificaat garandeert dat de producten op een verantwoorde wijze zijn geproduceerd.