Vrijblijvende offerte binnen 24 uur
Gratis levering vanaf €250,-
Echtheid
Grashoogte
Materiaal
 •  W-shape
 •  W- shape
 •  M-shape
 •  LSR-Yawn
 •  Gekroesd
 •  C-shape
Zachtheid

Persoonlijk advies nodig?

Neem dan contact met ons op

Online kunstgras kopen? Top Kunstgras verkoopt een zeer veelzijdig assortiment van robuuste tot hoogwaardige kunstgras soorten. U kunt het gewenste kunstgras voor verschillende prijsklassen kiezen – afhankelijk van het beoogde gebruik, de bedoelde gebruiksintensiteit en uw visuele eisen. Zie hieronder onze complete kunstgrassen collectie. Onder de categorie kunstgras worden onze verschillende soorten kunstgrassen vermeld met hun specifieke eigenschappen en kwaliteitskenmerken. Voel je vrij om rond te kijken en direct te bestellen, een gratis stalenbox aan te vragen of eerst advies in te winnen van onze experts. U kunt bij alle soorten uiteraard ook gebruik maken van onze vakkundige legservice!

Kunstgras Sunrise

40 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Bigfoot

30 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Smooth

45 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Bermuda Summer

50 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Economy

30 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Fair

28 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Show

35mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Pure

30 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Orlando

35mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Twilight

40 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Sunset

40 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Eternity

37 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Bermuda

50 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Ambassador

50 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Elite

65 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Den Bosch laten aanleggen?

Moeite met het groen houden van uw gras? Kies dan voor kunstgras! Bent u uitgekeken op uw saaie terras of balkon? Of heeft u geen tijd om uw gazon te onderhouden? Dan is kunstgras Den Bosch de uitkomst voor u! Voor een veelzijdig assortiment kunstgrassen bent u bij Top Kunstgras aan het juiste adres. Wij zijn meesters in kunstgras en kunnen u er met onze jarenlange ervaring alles over vertellen. Wij bieden de beste kwaliteit aan kunstgrassen en kunnen u advies op maat geven voor het kunstgras dat voor uw locatie het meest geschikt is. Daarbij letten wij op beoogd gebruik, gebruiksintensiteit en de visuele eisen die u stelt aan kunstgras Den Bosch.

Elk soort kunstgras heeft specifieke eigenschappen en kwaliteitskenmerken. Wij zijn actief in heel Nederland en het maakt niet uit in welk gedeelte van het land u woont. Wij hebben kunstgras aangelegde op de meest uiteenlopende locaties en voor de meest uiteenlopende projecten. Ook voor uw kunstgras project hebben wij het geschikte kunstgras. Ons hele assortiment wordt in Nederland geproduceerd en voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen. Ons kunstgras Den Bosch is veilig voor kinderen en huisdieren en is vrij van zware metalen.

Ontdek onze prachtige kunstgrassen in regio Den Bosch!

Filter
Gratis verzenden vanaf €250,-
Nooit meer grasmaaien
15 jaar UV-garantie
Topkwaliteit kunstgras

Kunstgras laten leggen in Den Bosch

Top Kunstgras heeft een vakkundige eigen legservice. Als onze kunstgras specialisten uw kunstgras aanleggen dan bespaart dat u veel tijd en u weet zeker dat uw kunstgras Den Bosch er stabiel en strak bij komt te liggen. Wij hebben tal van kunstgras specialisten die u ontzorgen van advies tot het aanleggen.

U hoeft nergens naar om te kijken, wij regelen alles voor u! Vindt u het lastig om de juiste keuze te maken. U kunt een gratis stalenbox aanvragen zodat u uw kunstgras Den Bosch in het echt kunt zien en voelen. Dat maakt het makkelijker om de juiste keuze te maken.

Ontvang de beste kunstgrassen!
Morgen in huis!

Gratis kunstgras stalenbox!

Wilt u graag weten wat het kunstgras kost? Met de prijscalculator kunt u online direct de prijs berekenen. U hoeft enkel de afmetingen in te vullen en u weet precies waar u aan toe bent. Klanten beoordelen onze producten en service met een 9,5. Wij zijn overtuigd van de excellente kwaliteit van ons kunstgras en geven een garantie van tien jaar. Kies voor een onderhoudsvriendelijk groen gazon van Top Kunstgras! U hoeft nooit meer gras te maaien of ander onderhoud te plegen en u ervaart altijd de warme uitstraling van een fris en groen gazon!

Ontvang de beste kunstgrassen!
Morgen in huis!
Bestel direct uw GRATIS stalenbox!

Beoordelingen

 • Patrick

  RIEMST

   10

  Alle gemaakte afspraken perfect nagekomen. Gr Patrick

 • Paul

  Reuver

   10

  Mooi kunstgras niet van echt te onderscheiden. Door de mannen die het aangelegd hebben zeer netjes gewerkt en alles netjes opgeruimd.

 • Paul

  Swalmen

   9

  Positief verrast . Prachtig werk afgeleverd. Schoon opgeleverd Zeer tevreden

 • Nelly

  Heythuysen

   10

  Wij zijn zeer tevreden over het contact met Top Kunstgras, zowel in het voortraject als de uitvoering. Duidelijke afspraken, komen afspraken na, vriendelijke en betrokken medewerkers waar niets teveel voor is. En zeer tevreden met het eindresultaat!

 • Lida

  Heerlen

   10

  Ik ben bijzonder tevreden, heel fijn personeel vriendelijk en beleefd.

 • Alberdien Buyze

  Steyl

   10

  heel vakkundig , waterpas gemaakt. ben er erg blij mee.

 • J.P.

  Steyl

   9

  komen gemaakte afspraken na en leveren goed werk.

 • Hans

  STEIN LB

   8

  Goed geholpen bij de keuze van de verschillende soorten kunstgras. Compliment voor de twee medewerkers. Het eindresultaat ziet zeer goed uit.

 • Vincent

  Haelen

   10

  Heel erg blij met mijn kunstgras, ziet er super uit en vakkundig gelegd en de medewerkers waren vriendelijk en ze waren er op de afgesproken tijd

 • Jos

  Roermond

   10

  Werken heel secuur en precies. Heb een top grasveldje nu! Bedankt we zijn er blij mee!

 • Fred

  Vlodrop

   10

  Medewerkers zeer vriendelijk en correct uitgevoerde werkzaamheden. Na de werkzaamheden gedaan waren, alles weer schoon achtergelaten. Zeer tevreden.

 • Maurice

  Heel

   10

  Van offerte tot afwerking alles naar wens verlopen. Heel vriendelijk personeel, snel en secuur werk geleverd. Alles opgeruimd en netjes achtergelaten. Wij hadden gekozen voor Twillight.

 • J

  Roosendaal

   10

  Vakkundig gelegd en prachtig strak en mooi van kleur!

 • Edo

  Sittard

   10

  In een dag tijd heeft onze tuin een ware metamorfose ondergaan. Het nieuwe gazon (Orlando) ligt er prachtig bij. De heren die het gazon hebben aangelegd verstonden hun vak en waren zeer vriendelijk. Na afloop van de werkzaamheden ook alles netjes opgeruimd en schoongemaakt.

 • Marco

  Nederweert

   10

  Top netjes gewerkt en ziet er echt goed uit. Aardige medewerkers.

 • Wilhelm

  Zoetermeer

   10

  Werklieden waren volgens afspraak op tijd. Alle noodzakelijke werkzaamheden, incl. kleine correcties aan de randen, werden vakkundig en zo nodig in overleg uitgevoerd. Het eindresultaat was boven verwachting mooi, “Een blaadje”

 • Jaap

  M a ar s se n

   10

  Vriendelijke mensen Werken heel secuur Vaklui

 • Jolanda de Breuk

  Amsterdam

   9

  Kunstgras is super netjes gelegd. Vakkundige mensen ! Echt top. Een aanrader !

 • Eric

  Baarlo

   8

  Wij zijn erg tevreden met ons nieuwe gazon. Perfect en vakkundig gelegd, ondanks dat 't bijna de hele dag heeft geregend hebben de mannen flink doorgewerkt. Chapeau! het ziet er schitterend uit. Top bedrijf, aanrader.

 • Peter

  Driel

   10

  Keurig gedaan. Nette mensen en zeer deskundig. Alles netjes opgeruimd.