Uw Kunstgras laten leggen?

Bent u op zoek naar een specialist voor het aanleggen van uw kunstgras? Wij leggen kunstgras aan in zowel uw particuliere tuin als uw bedrijfstuin. Uiteraard plaatsen wij ook op balkons, terrassen en binnenplaatsen. Maak gerust een vrijblijvende afspraak met een van onze inmeters als u gebruik wilt maken van onze legservice. Wij zijn actief in heel Nederland en voeren alle werkzaamheden uit, beginnend bij de ondergrond, het plakken en leggen van kunstgras. Afhankelijk van de grootte van het project kunnen wij binnen 1 tot 2 dagen het legwerk opleveren.

 

Kunstgras zelf leggen VS laten leggen

Het leggen van kunstgras in tuinen en openbaar groen is niet bijzonder ingewikkeld. Dit werk vereist echter wel enige vaardigheid en vooral routine. Het afmallen en verdichten van de ondergrond is een belangrijke vaardigheid om de kunstgrasmatten bijzonder egaal te kunnen aanbrengen. Hiervoor hebt u wel het juiste gereedschap en apparatuur nodig.

Als u de installatie door de Top Kunstgras legservice laat uitvoeren, bespaart u een aanzienlijke hoeveelheid tijd. Wij zijn ervan overtuigd dat u profiteert van een professioneel stukje installatiewerk. Het kunstgrasoppervlak ligt dan ook stabiel en zeer strak. Het maakt voor ons niet uit of uw kunstgrastapijt buitenshuis komt te liggen of dat u kiest voor verlegging op een slijtvaste vloer in een binnenruimte. Met onze legservice weet u dat het goed komt en dat het eindresultaat mooi wordt.

Hoe gaan wij te werk?

 1. Wij verwijderen de oude graszoden en voeren deze af. Wij gebruiken onze speciale voor kunstgras ontwikkelde grondstof als ondergrond en verdelen deze gelijkmatig.
 2. Hierna wordt deze uiterst secuur geëgaliseerd en verdicht tot een prefecte onderbouw. De eigenschappen van de gebruikte materialen worden bepaald door de specifieke bodemomstandigheden.
 3. In de laatste fase wordt het onderdoek uitgelegd en het kunstgras (in het geval van naden) verlijmd. Bij het leggen op harde vloeren, bijvoorbeeld op balkons en terrassen, zorgen we voor een perfecte bevestiging. Mogelijke struikelplaatsen als gevolg van plooien zijn uitgesloten. We snijden het kunstgrastapijt op maat en letten op een goede afvoer van het regenwater.

Bent u geïnteresseerd?

U kiest voor een professionele aanleg? We helpen u graag en zullen al uw vragen over het leggen van kunstgras beantwoorden. Natuurlijk informeren wij u ook over trends en mogelijke toepassingen. Contacteer ons telefonisch of klik hier voor het contactformulier!

Kosten van kunstgras legservice

1. Verwijderen

Prijs: 8,45 per m²

 • Oude graszoden los maken, verwijderen en afvoeren
 • 5 centimeter sterke laag met zwarte grond afgraven en afvoeren

* Onder 25m² worden pakket prijzen berekend.

2. Aanleg onderbouw

Prijs: 7,50 per m²

 • Geleverd menggranulaat aanbrengen en verdelen
 • Menggranulaat met hark verdelen en 5 cm dikke laag aanleggen

3. Kunstgras leggen

Prijs: 9,00 per m²

 • Ondergrond grof egaliseren
 • Aantrillen zand
 • Met waterpas bodem perfect glad en strak maken
 • Plaatsen van het stabilisatiedoek, op maat snijden en bevestigen
 • Kunstgras leggen en op maat snijden
 • Kunstgras naadloos verlijmen
 • Kunstgras-bevestigingsankers aanbrengen
 • Invegen van kwartszand
 • Werkplek opruimen en reinigen
 • Kunstgrasvlakte aan klant opleveren
Wanneer het u uitkomt
Al uw vragen beantwoord

Plan direct een afspraak in

Vindt u het inmeten van uw kunstgras toch nog lastig of is het niet helemaal duidelijk? Dat is geen probleem! Wij komen graag vrijblijvend bij u langs.

Wanneer het u uitkomt
Al uw vragen beantwoord
Afspraak maken