Vrijblijvende offerte binnen 24 uur
Gratis levering vanaf €250,-
Echtheid
Grashoogte
Materiaal
 •  W-shape
 •  W- shape
 •  M-shape
 •  LSR-Yawn
 •  Gekroesd
 •  C-shape
Zachtheid

Persoonlijk advies nodig?

Neem dan contact met ons op

Online kunstgras kopen? Top Kunstgras verkoopt een zeer veelzijdig assortiment van robuuste tot hoogwaardige kunstgras soorten. U kunt het gewenste kunstgras voor verschillende prijsklassen kiezen – afhankelijk van het beoogde gebruik, de bedoelde gebruiksintensiteit en uw visuele eisen. Zie hieronder onze complete kunstgrassen collectie. Onder de categorie kunstgras worden onze verschillende soorten kunstgrassen vermeld met hun specifieke eigenschappen en kwaliteitskenmerken. Voel je vrij om rond te kijken en direct te bestellen, een gratis stalenbox aan te vragen of eerst advies in te winnen van onze experts. U kunt bij alle soorten uiteraard ook gebruik maken van onze vakkundige legservice!

Kunstgras Boston

35mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Happiness

40 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Sunrise

40 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Smooth

45 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Bermuda Summer

50 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Economy

30 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Fair

28 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Show

35mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Pure

30 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Orlando

35mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Twilight

40 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Sunset

40 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Eternity

37 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Bermuda

50 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Ambassador

50 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Elite

65 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Online premium kwaliteit kunstgrasmatten kopen.

Online de beste kunstgrasmatten kopen? Wilt u graag het hele jaar door een fris en goed onderhouden gazon maar ontbreekt u de tijd daarvoor? Of wilt u uw saaie terras of balkon een warmere uitstraling geven? Dan is kunstgras de oplossing voor u! Voor een zeer veelzijdig assortiment kunstgrasmatten kopen bent u bij Top Kunstgras aan het juiste adres. Wij zijn meesters in kunstgras en hebben jarenlange ervaring. Onze kunstgras specialisten hebben op de meest uiteenlopende locaties kunstgras aangelegd. Ook voor uw locatie hebben wij het geschikte kunstgras! Wij geven u advies op maat voor uw kunstgras project en letten daarbij op het beoogde gebruik, de gebruiksintensiteit en uw visuele eisen. U zult verrast zijn over de vele tinten groen waarin kunstgras verkrijgbaar is.

Wilt u vooraf weten wat de kosten zijn van kunstgrasmatten kopen? Met onze prijscalculator kunt u direct online de prijs berekenen. U kunt kiezen uit verschillende prijsklassen; de budget serie, de huismerk collectie, de premium serie en de duurzame productlijn. Ook hebben wij een outlet met resterende voorraden en coupons die wij voor een sterk gereduceerde prijs verkopen. Top Kunstgras biedt de beste kwaliteit aan kunstgrassen en sommige soorten zijn bijna niet van echt te onderscheiden. Kies voor een onderhoudsvriendelijk gazon van Top Kunstgras en geniet van een groene oase waar u niet naar om hoeft te kijken.

Gratis verzenden vanaf €250,-
Nooit meer grasmaaien
15 jaar UV-garantie
Topkwaliteit kunstgras

Online kunstgrassen kopen, ook met onze legservice!

Direct online uw kunstgrasmatten kopen en zelf aanleggen? Of vindt u het lastig om uit ons zeer veelzijdige assortiment kunstgrasmatten het voor u meest geschikte kunstgras te kiezen? Om de keuze voor u gemakkelijker te maken kunt u een gratis stalenbox aanvragen. Zo kunt het product in het echt zien en voelen zodat u beter in staat bent om de juiste keuze te maken. Zo kunt u weloverwegen uw beste kunstgrasmatten kopen.

Als het u aan de tijd of handigheid ontbreekt om het kunstgras zelf aan te leggen, kunt u gebruik maken van onze vakkundige eigen legservice. Zo weet u zeker dat het eindresultaat mooi wordt. Onze kunstgras specialisten voeren alle benodigde werkzaamheden uit. Zij ontzorgen u van advies tot het aanleggen.

Ontvang de beste nep grasmatten!
Morgen in huis!

Gratis kunstgrasmatten stalenbox!

Wij zijn zo overtuigd van de topkwaliteit van onze kunstgrassen dat wij een garantie van 10 jaar geven op verkleuring (UV-garantie), buitensporige slijtage en scheuren. Klanten zijn tevreden over ons, dat blijkt uit hun waardering van een mooie 9,5. Wordt u onze volgende tevreden klant van kunstgrasmatten kopen die geniet van een fris en groen gazon waar u geen omkijken naar heeft? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Ontvang de beste nep grasmatten!
Morgen in huis!
Bestel direct uw GRATIS stalenbox!

Beoordelingen

 • John Beuns

  Maasbracht

   9

  moest in het begin verkoper achter de broek zitten (offerte bleef uit en eenmaal geaccepteerd hoorde ik niets meer. Andere verkoper pakte dit uitstekend op en daarna alles vlekkeloos verlopen. Vriendelijk en kundig personeel. Super mooie grasmat!

 • Gerrit JANSEN

  Heerlen

   10

  Wij zijn zeer tevreden met het leggen en alles netjes op geruimd. Het personeel was kundig en vriendelijk.

 • Bert

  Soest

   10

  Het is niet alleen maar de topkwaliteit van het gras, maar ook de aftersales is top!

 • Carin

  Heerlen

   8

  Top Service Vriendelijk Personeel, ik zeg alleen dit kost ja niks toch!

 • Kim

  Heythuysen

   10

  In één dag een heel andere tuin. Hard werkende mannen. Alles keurig opgeruimd en prachtig resultaat! Ben er erg blij mee!

 • Rebecca

  Paal

   10

  Ze waren ten eerste al heel goed optijd, enorm vriendelijk en harde werkers! ons gras is nu winter en zomer groen en de hondjes kunnen er op en top van genieten. BEDANKT!

 • Wim

  Noordwijk

   10

  Ondanks een klein misverstand hebben de mannen het flexibel opgepakt en een keurige grasmat geplaats. Als de kwaliteit is zoals beloofd en het blijft ook goed liggen, ben ik uitermate tevreden! Hard werken en deskundigheid hebben gezorgd voor een soepele uitvoering van de werkzaamheden met een uitstekend resultaat; complimenten!!

 • Coby Jacobs

  Neerbeek

   10

  Vriendelijk en netjes personeel vakundig Gewerkt.

 • Theo en Jeanny Gijsen

  Buchten

   10

  De twee mannen Jos en Ryan waren al om half acht aanwezig voor het maken van ons kunstgras. Ik had Orlando uitgezocht maar dit was op dit moment niet te leveren en hebben zij Twillight gelegd voor de zelfde prijs. Deze is normaal duurder. De mannen hebben goed werk geleverd en alles mooi en schoon afgeleverd.

 • Bram

  LANDGRAAF

   10

  Het werk wordt perfect en schoon afgeleverd.

 • Frank

  Heerlen

   10

  Vandaag is ons gras gelegd. Ze hebben perfect werk geleverd en alles wordt netjes en schoon achtergelaten. Alles in 1 dag klaar. Van het oude gazon afvoeren tot leggen van het nieuwe gras. Onze complimenten voor Top Kunstgras. Wij raden ze zeker aan.

 • Nico Kempeners

  Maastricht

   9

  Ze waren netjes op tijd in Maastricht en hebben met veel plezier hun werk op 'n professionele manier gedaan. Na afloop ook nog alles opgeruimd. complimenten voor de verrichte werkzaamheden.

 • HarrieGhielen

  Meijel

   8

  De ploeg heeft uitstekend gewerkt ook nog in de regen. Grasmat ziet er prima uit zeer tevreden.

 • Toon

  Geldrop

   10

  Heel kundig gelegd door bekwaam personeel,strak afgewerkt en alles schoon achter gelaten. Heren hartelijk bedankt voor de service.

 • Inge

  Meerlo

   10

  Fijn bedrijf die zijn afspraken nakomt. Een mooi resultaat. Heel erg blij met het gras en de kids nog blijer twee dagen later dat het zwembad erop kon!

 • Fr. Scheepers

  Baexem

   10

  De jongens hebben prima werk afgeleverd. Vooraf gebeld dat ze iets later kwamen. Ondanks het warme weer gewoon doorgaan TOP. Heel vriendelijk en correct. En alles netjes opgeruimd Super heren en bedankt.

 • Angela

  Nederweert

   9

  Vriendelijk en vakkundig personeel! En een mooi resultaat

 • Theo

  Sittard

   10

  Netjes en mooi gewerkt. Tuin ziet er schitterend uit met Topkunstgras.

 • Mart

  Deurne

   8

  Ligt er keurig in, en netjes afgeleverd.

 • Margreet

  Hellevoetsluis

   9

  Nu het project achter de rug is en tot onze tevredenheid is verlopen, kunnen we geen andere conclusie trekken dan dat we er zeer goed aan hebben gedaan met Top Kunstgras in zee te gaan. De 2 werknemers waren goed op elkaar ingespeeld en werkten vlot en kundig. Het geleverde werk ziet er pico bello uit en verdient alle lof!