Vrijblijvende offerte binnen 24 uur
Gratis levering vanaf €250,-
Echtheid
Grashoogte
Materiaal
 •  W-shape
 •  W- shape
 •  M-shape
 •  LSR-Yawn
 •  Gekroesd
 •  C-shape
Zachtheid

Persoonlijk advies nodig?

Neem dan contact met ons op

Online kunstgras kopen? Top Kunstgras verkoopt een zeer veelzijdig assortiment van robuuste tot hoogwaardige kunstgras soorten. U kunt het gewenste kunstgras voor verschillende prijsklassen kiezen – afhankelijk van het beoogde gebruik, de bedoelde gebruiksintensiteit en uw visuele eisen. Zie hieronder onze complete kunstgrassen collectie. Onder de categorie kunstgras worden onze verschillende soorten kunstgrassen vermeld met hun specifieke eigenschappen en kwaliteitskenmerken. Voel je vrij om rond te kijken en direct te bestellen, een gratis stalenbox aan te vragen of eerst advies in te winnen van onze experts. U kunt bij alle soorten uiteraard ook gebruik maken van onze vakkundige legservice!

Kunstgras Sunrise

40 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Bigfoot

30 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Smooth

45 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Bermuda Summer

50 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Economy

30 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Fair

28 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Show

35mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Pure

30 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Orlando

35mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Twilight

40 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Sunset

40 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Eternity

37 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Bermuda

50 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Ambassador

50 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Elite

65 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Online premium kwaliteit kunstgrasmatten kopen.

Online de beste kunstgrasmatten kopen? Wilt u graag het hele jaar door een fris en goed onderhouden gazon maar ontbreekt u de tijd daarvoor? Of wilt u uw saaie terras of balkon een warmere uitstraling geven? Dan is kunstgras de oplossing voor u! Voor een zeer veelzijdig assortiment kunstgrasmatten kopen bent u bij Top Kunstgras aan het juiste adres. Wij zijn meesters in kunstgras en hebben jarenlange ervaring. Onze kunstgras specialisten hebben op de meest uiteenlopende locaties kunstgras aangelegd. Ook voor uw locatie hebben wij het geschikte kunstgras! Wij geven u advies op maat voor uw kunstgras project en letten daarbij op het beoogde gebruik, de gebruiksintensiteit en uw visuele eisen. U zult verrast zijn over de vele tinten groen waarin kunstgras verkrijgbaar is.

Wilt u vooraf weten wat de kosten zijn van kunstgrasmatten kopen? Met onze prijscalculator kunt u direct online de prijs berekenen. U kunt kiezen uit verschillende prijsklassen; de budget serie, de huismerk collectie, de premium serie en de duurzame productlijn. Ook hebben wij een outlet met resterende voorraden en coupons die wij voor een sterk gereduceerde prijs verkopen. Top Kunstgras biedt de beste kwaliteit aan kunstgrassen en sommige soorten zijn bijna niet van echt te onderscheiden. Kies voor een onderhoudsvriendelijk gazon van Top Kunstgras en geniet van een groene oase waar u niet naar om hoeft te kijken.

Gratis verzenden vanaf €250,-
Nooit meer grasmaaien
15 jaar UV-garantie
Topkwaliteit kunstgras

Online kunstgrassen kopen, ook met onze legservice!

Direct online uw kunstgrasmatten kopen en zelf aanleggen? Of vindt u het lastig om uit ons zeer veelzijdige assortiment kunstgrasmatten het voor u meest geschikte kunstgras te kiezen? Om de keuze voor u gemakkelijker te maken kunt u een gratis stalenbox aanvragen. Zo kunt het product in het echt zien en voelen zodat u beter in staat bent om de juiste keuze te maken. Zo kunt u weloverwegen uw beste kunstgrasmatten kopen.

Als het u aan de tijd of handigheid ontbreekt om het kunstgras zelf aan te leggen, kunt u gebruik maken van onze vakkundige eigen legservice. Zo weet u zeker dat het eindresultaat mooi wordt. Onze kunstgras specialisten voeren alle benodigde werkzaamheden uit. Zij ontzorgen u van advies tot het aanleggen.

Ontvang de beste nep grasmatten!
Morgen in huis!

Gratis kunstgrasmatten stalenbox!

Wij zijn zo overtuigd van de topkwaliteit van onze kunstgrassen dat wij een garantie van 10 jaar geven op verkleuring (UV-garantie), buitensporige slijtage en scheuren. Klanten zijn tevreden over ons, dat blijkt uit hun waardering van een mooie 9,5. Wordt u onze volgende tevreden klant van kunstgrasmatten kopen die geniet van een fris en groen gazon waar u geen omkijken naar heeft? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Ontvang de beste nep grasmatten!
Morgen in huis!
Bestel direct uw GRATIS stalenbox!

Beoordelingen

 • Paul

  Reuver

   10

  Mooi kunstgras niet van echt te onderscheiden. Door de mannen die het aangelegd hebben zeer netjes gewerkt en alles netjes opgeruimd.

 • Paul

  Swalmen

   9

  Positief verrast . Prachtig werk afgeleverd. Schoon opgeleverd Zeer tevreden

 • Nelly

  Heythuysen

   10

  Wij zijn zeer tevreden over het contact met Top Kunstgras, zowel in het voortraject als de uitvoering. Duidelijke afspraken, komen afspraken na, vriendelijke en betrokken medewerkers waar niets teveel voor is. En zeer tevreden met het eindresultaat!

 • Lida

  Heerlen

   10

  Ik ben bijzonder tevreden, heel fijn personeel vriendelijk en beleefd.

 • Alberdien Buyze

  Steyl

   10

  heel vakkundig , waterpas gemaakt. ben er erg blij mee.

 • J.P.

  Steyl

   9

  komen gemaakte afspraken na en leveren goed werk.

 • Hans

  STEIN LB

   8

  Goed geholpen bij de keuze van de verschillende soorten kunstgras. Compliment voor de twee medewerkers. Het eindresultaat ziet zeer goed uit.

 • Vincent

  Haelen

   10

  Heel erg blij met mijn kunstgras, ziet er super uit en vakkundig gelegd en de medewerkers waren vriendelijk en ze waren er op de afgesproken tijd

 • Jos

  Roermond

   10

  Werken heel secuur en precies. Heb een top grasveldje nu! Bedankt we zijn er blij mee!

 • Fred

  Vlodrop

   10

  Medewerkers zeer vriendelijk en correct uitgevoerde werkzaamheden. Na de werkzaamheden gedaan waren, alles weer schoon achtergelaten. Zeer tevreden.

 • Maurice

  Heel

   10

  Van offerte tot afwerking alles naar wens verlopen. Heel vriendelijk personeel, snel en secuur werk geleverd. Alles opgeruimd en netjes achtergelaten. Wij hadden gekozen voor Twillight.

 • J

  Roosendaal

   10

  Vakkundig gelegd en prachtig strak en mooi van kleur!

 • Edo

  Sittard

   10

  In een dag tijd heeft onze tuin een ware metamorfose ondergaan. Het nieuwe gazon (Orlando) ligt er prachtig bij. De heren die het gazon hebben aangelegd verstonden hun vak en waren zeer vriendelijk. Na afloop van de werkzaamheden ook alles netjes opgeruimd en schoongemaakt.

 • Marco

  Nederweert

   10

  Top netjes gewerkt en ziet er echt goed uit. Aardige medewerkers.

 • Wilhelm

  Zoetermeer

   10

  Werklieden waren volgens afspraak op tijd. Alle noodzakelijke werkzaamheden, incl. kleine correcties aan de randen, werden vakkundig en zo nodig in overleg uitgevoerd. Het eindresultaat was boven verwachting mooi, “Een blaadje”

 • Jaap

  M a ar s se n

   10

  Vriendelijke mensen Werken heel secuur Vaklui

 • Jolanda de Breuk

  Amsterdam

   9

  Kunstgras is super netjes gelegd. Vakkundige mensen ! Echt top. Een aanrader !

 • Eric

  Baarlo

   8

  Wij zijn erg tevreden met ons nieuwe gazon. Perfect en vakkundig gelegd, ondanks dat 't bijna de hele dag heeft geregend hebben de mannen flink doorgewerkt. Chapeau! het ziet er schitterend uit. Top bedrijf, aanrader.

 • Peter

  Driel

   10

  Keurig gedaan. Nette mensen en zeer deskundig. Alles netjes opgeruimd.

 • Lia

  Haelen

   10

  Vakkundige medewerkers, overleggen en geven goed advies, werken schoon en laten alles netjes achter. Ben zeer tevreden.