Gemeenten

Home > Sport & Spel

Buiten spelen op meesterlijk kunstgras

In de buitenwereld begint het echte leven! Niets is namelijk belangrijker dan dat kinderen de ruimte hebben om buiten te kunnen spelen. Ze ontmoeten nieuwe vrienden, kunnen hun energie kwijt én ontdekken de wereld. Dan geeft niets zo'n gerust gevoel als dat ze buiten kunnen spelen op ons veilige Top Kunstgras. Wij zijn niet alleen meesters in kunstgras, we zijn ook meesters in speelgras! Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Alles is mogelijk!

Als gemeente wilt u ervoor zorgen dat het leefklimaat in de wijken perfect is! Speeltuinen, voetbalvelden en ook sportfaciliteiten zijn daarin een essentieel onderdeel geworden. Bij Top Kunstgras begrijpen we als geen ander hoe belangrijk dit is voor inwoners van de wijken in uw gemeente. Daarbij herkennen wij dat geen enkele vraag hetzelfde is, dat een "one size fits all" oplossing niet altijd het juiste antwoord is, dat elk veld en elke toepassing een andere aanpak vergt. Dat is ook de reden dat wij niet werken vanuit de standaardoplossing, maar graag met u samen denken over de mogelijkheden en de invulling die bij uw gemeente past!

Bij ons zijn er geen grenzen, bij ons is alles mogelijk!

Buiten spelen

Niets is zo belangrijk voor kinderen dan buiten spelen! Spelenderwijs ontdekken kinderen de wereld, ontwikkelen ze hun motorische vaardigheden en worden ze uitgedaagd. Top Kunstgras sport & spel is daarin de letterlijke basis voor een veilige speelplek. Door onze gecertificeerde valdemping en het speciale kunstgras voor spel weet u zeker dat kinderen veilig spelen. Een ongelukje is met kinderen namelijk nooit ver weg, maar de wetenschap dat ze altijd veilig landen is al één zorg minder.

Sporten

Ook voor uw gemeentelijke sportvelden kunt u bij Top Kunstgras terecht! Of het nu gaat om een voetbalveld, hockeyveld of tennisbaan, voor ons is geen uitdaging te groot. Samen met u inventariseren wij alle wensen en bespreken we de mogelijkheden zodat uw gemeentelijke sportvelden op de meest optimale wijze ingevuld kunnen worden. Daarbij is het belangrijk dat alle stakeholders een aandeel hebben en hun wensen uit kunnen spreken. Wij zorgen er vervolgens voor dat alle wensen en eisen goed aan het totaalproject worden gekoppeld.

Onze werkwijze

Een professioneel speelveld vraagt ook om een professionele werkwijze. En dat is juist waarin wij uitblinken. Niet alleen hebben wij kunstgras van perfecte kwaliteit, onze medewerkers zijn complete experts op het gebied van sport & spel toepassingen van kunstgras. U mag bij ons vertrouwen op een snelle, eerlijke en professionele service.

 

Stap 1 - Afspraak op locatie

Om u goed te adviseren komt onze vertegenwoordiger graag bij u langs. Wij bekijken de situatie ter plekke, inventariseren uw wensen en zorgen ervoor dat u de beste oplossing krijgt aangeboden die past bij wat u nodig heeft. Of u nu op zoek bent naar kunstgras voor een padelbaan of misschien wel een basketbalveld wilt aanleggen, onze vertegenwoordiger weet wat ervoor nodig is om het te realiseren. Daarbij staan uw wensen centraal en komen we samen tot het antwoord op uw vraag.

Stap 2 - Vrijblijvende offerte op maat

Natuurlijk wilt u graag weten waar u aan toe bent, zonder dat u ergens aan vastzit. Op basis van onze afspraak op locatie stellen wij geheel vrijblijvend een passende offerte op met de juiste oplossing. Onze vertegenwoordiger loopt persoonlijk met u door de offerte en de oplossing zodat alles helder is en we uw wensen waar kunnen maken. In samenspraak worden ook alle details besproken waarmee we het project perfect kunnen uitvoeren.

Stap 3 - Voorbereiding en installatie

Een professioneel kunstgrasveld dient op de juiste wijze aangelegd te worden. Dat vergt een goede voorbereiding en planning zodat wij in recordtempo een perfect veld bij u opleveren. Onze planner en werkvoorbereiders maken het juiste plan en zorgen ervoor dat alles klaar is voor installatie. Vervolgens komen onze Toppers met alle materialen het veld op vakkundige wijze installeren. Of het nu één dag is of meerdere installatiedagen, wij zorgen ervoor dat u na afloop kunt genieten van een perfect sport & spel veld!

Stap 4 - Service en onderhoud

Nadat het veld ligt kunt u eindelijk genieten! Om de levensduur van het veld te maximaliseren zullen we het veld regelmatig onderhouden. Zo weet u zeker dat het kunstgras in topconditie blijft! Ook met vragen over het gebruik kunt u altijd bij ons terecht. Onze Toppers staan ook na de installatie altijd voor u klaar, dat is onze Top Service!