Gemeenten

Home > Sport & Spel

Buiten spelen op meesterlijk kunstgras

In de buitenwereld begint het echte leven! Niets is namelijk belangrijker dan dat kinderen de ruimte hebben om buiten te kunnen spelen. Ze ontmoeten nieuwe vrienden, kunnen hun energie kwijt én ontdekken de wereld. Dan geeft niets zo'n gerust gevoel als dat ze buiten kunnen spelen op ons veilige Top Kunstgras. Wij zijn niet alleen meesters in kunstgras, we zijn ook meesters in speelgras! Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Alles is mogelijk!

Als gemeente wilt u ervoor zorgen dat het leefklimaat in de wijken perfect is! Speeltuinen, voetbalvelden en ook sportfaciliteiten zijn daarin een essentieel onderdeel geworden. Bij Top Kunstgras begrijpen we als geen ander hoe belangrijk dit is voor inwoners van de wijken in uw gemeente. Daarbij herkennen wij dat geen enkele vraag hetzelfde is, dat een "one size fits all" oplossing niet altijd het juiste antwoord is, dat elk veld en elke toepassing een andere aanpak vergt. Dat is ook de reden dat wij niet werken vanuit de standaardoplossing, maar graag met u samen denken over de mogelijkheden en de invulling die bij uw gemeente past!

Bij ons zijn er geen grenzen, bij ons is alles mogelijk!

Buiten spelen

Niets is zo belangrijk voor kinderen dan buiten spelen! Spelenderwijs ontdekken kinderen de wereld, ontwikkelen ze hun motorische vaardigheden en worden ze uitgedaagd. Top Kunstgras sport & spel is daarin de letterlijke basis voor een veilige speelplek. Door onze gecertificeerde valdemping en het speciale kunstgras voor spel weet u zeker dat kinderen veilig spelen. Een ongelukje is met kinderen namelijk nooit ver weg, maar de wetenschap dat ze altijd veilig landen is al één zorg minder.

Sporten

Ook voor uw gemeentelijke sportvelden kunt u bij Top Kunstgras terecht! Of het nu gaat om een voetbalveld, hockeyveld of tennisbaan, voor ons is geen uitdaging te groot. Samen met u inventariseren wij alle wensen en bespreken we de mogelijkheden zodat uw gemeentelijke sportvelden op de meest optimale wijze ingevuld kunnen worden. Daarbij is het belangrijk dat alle stakeholders een aandeel hebben en hun wensen uit kunnen spreken. Wij zorgen er vervolgens voor dat alle wensen en eisen goed aan het totaalproject worden gekoppeld.

Onze werkwijze

Geen enkele vraag of toepassing is hetzelfde, dat geldt ook voor de manier waarop een project uitgevoerd moet worden. Daarom passen wij ons flexibel aan naar uw vraag! Zeker voor u als gemeente is het belangrijk dat een juiste procedure gevolgt wordt. Uw aanbesteding mag u gewoon op de email naar ons toesturen zodat wij deze aandachtig door kunnen lezen. Vervolgens zullen wij het tijdspad en de procedure uit uw aanbesteding nauwkeurig volgen. Daarnaast staan wij ook altijd open voor een gesprek op locatie zodat u weet met wie u zaken doet en wij een juiste indruk kunnen krijgen van de exacte vraag en toepassing. Zo kunnen wij namelijk een nog beter advies geven en een beter voorstel opstellen zodat uw speelvelden perfect aangelegd worden.

Onze vertegenwoordiger en planners zorgen ervoor dat alles in de uitvoering volgens schema verloopt en u zich geen zorgen hoeft te maken over tijd. Een goede voorbereiding is namelijk het halve werk, daarom stemmen wij vooraf alles goed met u af zodat u en wij zeker weten dat alles volgens planning en ook volgens wens verloopt. En ook nadat alle werkzaamheden uitgevoerd zijn, kunt u vertrouwen op onze expertise. Of het nu aankomt op het gebruik of onderhoud van de velden, wij staan altijd voor u klaar om u te helpen.