Kunstgras op het balkon

Kunstgras wordt steeds populairder voor balkons. De meest voorkomende reden voor de aankoop van kunstgras bestemd voor balkons is de behoefte aan een kleine groene oase dicht bij de flat. Stedelijke gebieden hebben vaak weinig openbaar groen en de grijze muren van huizen kunnen niet zomaar veranderd worden. Met kunstgras kunt u op een elegante manier uit de mode geraakte vloeren en versleten tegels verbergen. Aangevuld met potplanten en een kunstgazon wordt uw balkon binnen korte tijd in een gezellige minituin omgetoverd. Een plek om te verblijven na een dag hard werken of als u niet wilt uitgaan.

Topkunstgras Kunstgras voor het balkon

Voordelen van kunstgras op uw balkon

Maak een klein toevluchtsoord voor de dagelijkse ontspanning of een kleine speeltuin voor uw kinderen. Onze moderne kunstgrastapijten zijn slijtvast, duurzaam en vrij van zware metalen. Het anti-glanseffect van de garens zorgt voor een bedrieglijk echt uiterlijk. En het beste van alles: u kunt het hele jaar door genieten van een gelijkmatig groen grastapijt. Zelfs in het koude seizoen heeft u een prachtig uitzicht op het groen. Kunstgras kan gemakkelijk worden gereinigd met een beetje zeep. Door de perforatie loopt het regenwater goed af. De UV-bestendigheid beschermt tegen de lelijke verkleuring van de grasmat en voorkomt vlekken.

Verschillende soorten kunstgras

Ontdek ons assortiment! U vindt zeker een geschikte leuke kunstgrasmat. We hebben voor elk wat wils en ook voor kleine budgetten een assortiment aan hoogwaardig kunstgras voor balkons. Het maakt niet uit of u de voorkeur geeft aan een heel zacht of liever aan een stap-proof design.

Kunstgras op het balkon zelf plaatsen- of laten leggen?

Wij bieden alle accessoires voor het leggen van kunstgras. U krijgt bij ons alle benodigdheden hiervoor, zoals lijm en tape. Wij snijden de mat op maat aan de hand van uw specificaties. Let vooral op de vaste hechting van het grastapijt om het struikelen over plooien te voorkomen.

Als de plaatsing voor u te veel inspanning betekent, bieden wij onze installatieservice aan. Binnen één werkdag krijgt u een nieuw feel-good balkon. Wij bieden deze service in heel Nederland aan. Woont u niet in dit gebied? Vraag het toch maar bij ons aan. We kunnen u zeker met onze partnerbedrijven helpen.


Bereken direct uw beste prijs
+31 475 635840
WhatsApp met Topkunstgras