Kunstgras op het dakterras?

Kunstgrastapijten op een dakterras zijn een opkomende trend. U transformeert uw dak in een groene oase. Het ziet er veel groter uit door de extra hoeveelheid groen en u kunt ook in de winter genieten van het frisse groen van het grastapijt. Onze tip: met grote potplanten op de rand van het dak kunt u nog meer tuingevoel creëren.

Praktisch en comfortabel.

Onze kunstgrastapijten worden via moderne methoden geproduceerd, kunnen veelzijdig worden gebruikt en zijn zeer praktisch. Op een oude en stevige ondergrond kan het kunstgrastapijt gemakkelijk worden gelegd. Het zachte tapijt vermindert de belasting op de gewrichten bij het lopen of staan. Dat is de reden waarom het verblijf zeer aangenaam aanvoelt. Spelende kinderen ervaren minder pijn bij een val. Bovendien zijn kunstgrastapijten gemakkelijk te onderhouden en eenvoudig te reinigen.

Kunstgras intensief gebruiken?

Dit is mogelijk. De kwaliteit van ons kunstgras is uitstekend. De grasmat is slijtvast. De C-vormige sprietjes garanderen een snelle overeind komen na drukbelasting, veroorzaakt door erop te lopen en staan. De UV-bestendigheid beschermt tegen verkleuring en bewaart de frisse groene kleur. Voor de drainage en het drogen van regenwater zorgen de perforaties in het weefsel.

Belangstelling voor kunstgras? Wij helpen graag.

Kies in ons assortiment een kunstgrasmat uit die u bevalt en bij uw behoeften en toepassing past. Wij adviseren kunstgrassoorten met een korte vezellengte. Deze zijn strak geweven en voor een intensief gebruik geschikt. Wij geven u graag persoonlijk advies op maat bij het kiezen van het juiste type kunstgras op uw dakterras. Neem hiervoor met ons contact op.

Kunstgras zelf leggen? Of laten leggen?

De aanleg van kunstgras op een terras is niet bijzonder ingewikkeld, maar het vereist wel enige ervaring. Om het struikelen over tapijt met plooien te voorkomen, moet het kunstgras helemaal met de ondergrond verlijmd zijn. Voor tips en advies kunt u altijd met ons contact opnemen. Wij leveren ook een passend gesneden grasmat met alle toebehoren zoals lijm en lijmband. Wilt u de installatie laten uitvoeren door onze specialisten? Binnen een dag leggen wij de nieuwe grasmat op uw terras. Maak direct een afspraak voor een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden.

Topkunstgras Kunstgras op het dakterras


Bereken direct uw beste prijs
+31 475 635840
WhatsApp met Topkunstgras