Kunstgras in de tuin?

Heb je ooit nagedacht over kunstgras in de tuin? Er zijn de laatste tijd meer en meer gazons uit kunstgras in privé-tuinen te vinden. De redenen voor de aankoop van kunstmatige gazons zijn verschillend. Bejaarde tuineigenaren willen af van het fysiek veeleisende werk. Klanten met een fulltime baan hebben vaak maar beperkt tijd hiervoor. Zij zoeken in hun vrije tijd naar ontspanning in de tuin of willen hun hobby’s uitoefenen. Jonge gezinnen hebben behoefte aan een duurzaam speeloppervlak voor hun kinderen. Wat hebben deze drie doelgroepen met elkaar gemeen? Ze willen allen geen tijd besteden aan onderhoud omdat hun tijd voor een optimale grasverzorging beperkt is. Want zelfs met kleine grasvelden moeten zij “stay tuned” zijn. Desondanks willen ze wel dat hun gazon het hele jaar door een perfecte uitstraling heeft.

Topkunstgras Kunstgras in de tuin

De 7 voordelen van kunstgras in de tuin

  1. Het uiterlijk van een kunstgrasveld verandert niet
  2. De kleur blijft behouden
  3. De dichtheid blijft gelijk
  4. Geen onkruid tussen het gras
  5. Veel minder onderhoud
  6. Geweldige veerkracht
  7. Veelzijdige ontwerpmogelijkheden

Kortom, kunstgraseigenaren genieten het hele jaar door van een egaal groen gazon, waarbij het niet uitmaakt of het gazon een schaduw- of zonlocatie heeft.

Kunstgras voor commerciële ruimte?

Slechts één voorbeeld van de vele: voortuinen zijn een visitekaartje voor kantoorgebouwen, winkels, hotels. Zeker zijn de kosten van een hoge kwaliteit kunstgras niet te onderschatten, maar u bespaart jaarlijks aanzienlijk aan personeelskosten voor het gazononderhoud. De verzorgde uitstraling van uw bedrijfspand overtuigt de bezoekers!

Kunstgras zelf leggen? Of laten aanleggen?

Het kan beiden. Wij bieden kunstgras op maat gesneden aan. De maximale breedte van een baan bedraagt 4 meter. U kunt ook alle accessoires voor de aanleg van kunstgras bij ons bestellen. Natuurlijk geven wij u de nodige adviezen en tips om u te helpen slagen. Maar u kunt ook een beroep doen op ons dienstenpakket. We verwijderen de oude graszoden en voeren deze af, zorgen voor een stabiele ondergrond en leggen de nieuwe kunstgrasmat aan. Ons team komt in de ochtend en meestal kunt u ’s avonds al op uw nieuwe kunstgras in de tuin liggen!

Geïnteresseerd?

In het menu onder de categorie assortiment vindt u een diversiteit aan kunstgrassoorten, geschikt voor verschillende doelen en eisen. Kies een product of laat u door ons adviseren! Graag laten wij u de mogelijkheden zien, die een kunstgrasmat met de huidige kwaliteitskenmerken voor een modern of traditioneel tuinontwerp biedt. Maak direct een afspraak met een van onze specialisten op uw locatie. Onze medewerker stelt u de passende kunstgrasmatten voor en geeft zoveel als mogelijk tips voor het tuinontwerp. Neem voor meer informatie contact op!


Bereken direct uw beste prijs
+31 475 635840
WhatsApp met Topkunstgras