Bereken zelf!

In onze showroom bieden we ook reststukken van grote kunstgrasrollen en overgebleven resten aan. Als u op zoek bent naar een klein stukje kunstgras, bent u bij Top Kunstgras ook aan het goede adres. Met een beetje geluk vindt u een passend stuk kunstgras van hoge kwaliteit uit onze premiumcollectie of een restant van ons eigen kunstgrashuismerk. De meeste kunstgras coupons bieden wij aan met 50% korting.

 

WAAR ZIJN DE KUNSTGRAS RESTANTEN GESCHIKT VOOR?

De kunstgras restanten zijn geschikt voor kleine oppervlakten in de tuin, in de voortuin, op het balkon en op het terras. Bovendien kunt u een stuk kunstgrastapijt perfect gebruiken als onderlaag voor een peuterbad. Ook voor andere gebruiksdoeleinden kunt u zeker in onze showroom op een geschikt reststuk stuiten tegen een voordelige prijs.

 

HOE GROOT ZIJN DE KUNSTGRAS COUPONS?

Ons assortiment aan kunstgras verandert voortdurend. We bieden vaak restanten van kunstgrasrollen van 4 meter breed aan. Deze relatief smalle kunstgrasstukken zijn ideaal voor het gebruik naast tuinpaden en smalle voortuinen. Deze smalle secties kunnen met onze zelfklevende kunstgrastape tot een groter geheel worden samengevoegd.

 

WAAR VIND IK TOP KUNSTGRAS

Een bezoek aan onze showroomin Haelen, aan de Peter Schreursweg 8, is zeker de moeite waard. Top Kunstgras met showtuin en showroom ligt op slechts 7 km afstand van ROERMOND. Een bezoek kan daarom worden gecombineerd met een winkeldag.

We vragen u om vooraf te bellen of een aanvraag via e-mail te sturen. We staan dan klaar voor uw komst en tonen u het actueel beschikbare kunstgras.

 

WANNEER KUNT U ONS BEZOEKEN?

Tijdens de reguliere openingstijden van Top Kunstgras bent u altijd welkom. Aangezien een bezoek aan onze showroom enige tijd in beslag neemt, adviseren wij u om ons van maandag tot en met vrijdag vóór 16.00 uur te bezoeken. Op zaterdag vragen we u om het bezoek vóór 12.30 uur in te plannen.

 

DIRECT BETALEN

De kunstgras coupons dienen ter plaatse contant of per pin te worden betaald.

 

LEVERING IN HEEL NEDERLAND MOGELIJK?

U kunt kunstgras restanten direct mee naar huis nemen. Houd er rekening mee dat kunstgras zwaar is en enige ruimte in het voertuig vereist. In de meeste gevallen zijn de rollen 4 m breed. De smallere coupons kunnen echter ook worden opgevouwen.

 

GEEN GESCHIKT TRANSPORT?

Als er meer ruimte nodig is dan verwacht, kan gekozen worden voor levering aan huis.


Top Kunstgras

Alle reststukken kunstgras

50% korting
Vraag uw scherpste prijs aan
+31 (0) 475 635840
WhatsApp met Topkunstgras