iDeal

U kiest voor betalen met iDeal, dit kunt doen door middel van direct inloggen op uw eigen bankrekening. Als u middels iDeal betaalt staat uw bestelling direct als betaald item gemarkeerd in ons systeem. U rekent vervolgens af in uw vertrouwde internetbetaalomgeving die wordt beveiligd door uw bank. Hieronder een overzicht van banken welke ondersteund worden met iDeal:

icons

 ABN AMRO

icons

 Friesland Bank

icons

 ING

icons

 ASN Bank

icons

 Rabobank

icons

 Regio bank

icons

 SNS Bank

icons

 Triodos Bank

icons

 Van Lanschot Bank

Bankoverschrijving

U kiest voor vooruitbetalen per bank, er zal door de website automatisch per e-mail bevestigd worden dat u uw bestelling heeft geplaatst. Daarnaast ziet u in het vervolgscherm uw factuurnummer en het rekeningnummer van Top Kunstgras BV waar u het totaalbedrag van uw bestelling naar kunt overboeken. Het is van belang dat u het factuurnummer als kenmerk op uw bestelling vermeldt.

Houd rekening met twee tot drie werkdagen die uw bank nodig heeft om uw betaling te verwerken. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, e-mailen wij u hier een bevestiging van en nemen wij uw bestelling in behandeling. Heeft u drie werkdagen na het plaatsen van uw bestelling nog geen bevestiging van ontvangst van uw betaling ontvangen, neemt u dan contact op met onze klantenservice. Onze levertijden gaan in vanaf het moment dat wij uw betaling hebben ontvangen.

Indien u de verzending van uw bestelling wilt bespoedigen, maakt u dan géén gebruik van een bankoverschrijving en kies voor een andere betalingsmogelijkheid.