Bereken zelf!

ONTWIKKELING VAN HET KUNSTGRAS

Oorspronkelijk werd in het begin van de jaren zestig het eerste kunstgras geproduceerd om de gazonproblemen van honkbal sportclubs in Amerika op te lossen. Echte gazons konden niet tegen de zware trainingslast en ze waren op zoek naar alternatieve vloerbedekking. In 1970 werden kunstgrastapijten voor het eerst in Europa geïntroduceerd.

MODERN KUNSTGRAS

De kwaliteit van kunstgras was toen niet op het huidige niveau. Maar dat veranderde snel. De vraag naar duurzame alternatieven voor echte sportgazons nam ook toe in andere sporten. Dit gaf een beslissende impuls aan de ontwikkeling van kunstgrastapijt. Nieuwe fabricagemethoden en materialen zijn ontwikkeld die het natuurlijk gazon beter imiteren en zeer belastbaar zijn. Op dit moment zijn de moderne kunstgrasmatten vrijwel niet te onderscheiden van het werkelijke grasperk, zowel visueel als haptisch. Om deze reden en door zijn talrijke voordelen wordt kunstgras steeds meer geaccepteerd in privétuinen, op balkons en terrassen en in openbare ruimtes.

KUNSTGRASTAPIJT KOPEN?

Contacteer ons per telefoon of e-mail voor meer informatie. U kunt dagelijks van 8:00 – 17:00 uur contact met ons opnemen. Wij willen u graag ondersteunen bij uw kunstgrasproject.

 

Vraag uw scherpste prijs aan
+31 (0) 475 635840
Chat met Topkunstgras