Vrijblijvende offerte binnen 24 uur
Gratis levering vanaf €250,-
Gratis verzenden vanaf €250,-
Nooit meer grasmaaien
15 jaar UV-garantie
Topkwaliteit kunstgras
Echtheid
Grashoogte
Zachtheid

Persoonlijk advies nodig?

Neem dan contact met ons op

Kunstgras onder zwembad bestellen

Kinderbadjes en zwembaden mogen niet op harde, steenachtige grond staan. Het risico op letsel door scherpe stenen en randen is aanzienlijk en insnijdingen op de voetzolen bederven met zekerheid het badplezier. Ons zwembad kunstgras is uitstekend geschikt als zachte onderlaag voor kinderbadjes. Zoekt u kunstgras onder zwembad? Bij TopKunstgras vindt u een ruime collectie kunstgras voor zwembad. Het zachte, maar robuuste materiaal werkt schok- en stootdempend. Met kunstgras als onderlaag kan er onbezorgd geplonsd worden. Bestel dus snel uw kunstgras voor onder zwembad bij Top Kunstgras.nl.

Kunstgras Boston

35mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Happiness

40 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Sunrise

40 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Bigfoot

30 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Smooth

45 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Bermuda Summer

50 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Economy

30 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Fair

28 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Show

35mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Pure

30 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Orlando

35mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Twilight

40 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Sunset

40 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Eternity

37 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Bermuda

50 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras voor onder zwembad nodig?

Kinderopzetbadjes en zwembaden mogen niet op een harde ondergrond staan. Het risico op kwetsuren door scherpe stenen en randen is aanzienlijk en snijwonden in de voetzolen zullen zeker het badplezier bederven. Kunstgras voor onder zwembad is bij uitstek geschikt als zachte onderlaag voor bijvoorbeeld opblaasbadjes. Het zachte en tegelijkertijd robuuste materiaal werkt schok- en stootdempend, waardoor kunstgras onder zwembad zorgt voor onbezorgd zwem- en plonsplezier. Daarnaast biedt zwembad kunstgras als voordeel dat scherpe kanten langs de ondergrond geen gaten in het grondvlak kunnen snijden, zodat lekkage aan het zwembad wordt voorkomen. Het dikke kunstgras voor zwembad beschermt uitstekend tegen eventuele beschadigingen. Bovendien blijft het badwater schoner als er kunstgras voor onder zwembad gebruikt wordt als omranding van het bad of de jacuzzi, waardoor minder gras, zand en andere vervuiling in het water belandt. En is het mooie weer tijdelijk voorbij, dan kan het zwembad kunstgras makkelijk worden opgerold en bewaard tot de volgende keer dat het gebruikt gaat worden.

De voordelen van ons kunstgras voor zwembad:

  • Scherpe steenkanten snijden gaten in het grondvlak, waardoor het zwembad lekt. De dikke kunstgrasmat beschermt uitstekend tegen beschadigingen.
  • Als een kunstgrastapijt ook gebruikt wordt als omranding van een kinderbad, swimmingpool of jacuzzi’s wordt minder gras, zand en bladeren in het water gedragen waardoor het badwater schoner blijft.
  • Kunstmatige tapijten kunnen comfortabel opgerold en tot de volgende zomerdag met veel waterplezier bewaard worden.

Zwembad kunstgras voor iedereen

Wilt u kunstgras voor onder zwembad? Top Kunstgras.nl heeft een unieke collectie met ons kunstgras onder zwembad. Deze unieke collectie kunstgras zorgt dat uw tuin er fraai uitziet met een stuk gras dat niet van echt te onderscheiden is. Kunstgras voor onder uw zwembad wordt steeds vaker gebruikt omdat het zowel fraai als praktisch is. Top Kunstgras.nl biedt een uitgebreide collectie kunstgras tegen de beste prijskwaliteitsverhouding. Onze complete collectie kunstgrassen voor onder zwembad staat online met daarbij de specifieke kwaliteitskenmerken en eigenschappen. Al naar gelang de gebruiksintensiteit en uw visuele eisen is er voor iedereen een kunstgras voor zwembad te verkrijgen. Natuurlijk willen wij u graag persoonlijk adviseren; ons team enthousiaste en gemotiveerde medewerkers staat u graag te woord. We kunnen ons ook voorstellen dat u het gras in het echt wilt bekijken voor u tot aankoop overgaat. Dan kunt u online een gratis stalenbox bij ons opvragen, om zo tot de juiste keuze te kunnen komen. Al onze producten worden exclusief in eigen land gefabriceerd, op ecologische wijze en zijn natuurlijk van een uitmuntende kwaliteit. Bovendien beschikken wij over een eigen montageservice, waardoor wij niet alleen dienen als distributiekanaal voor onze klanten en relaties, maar bij uitstek de partner zijn om u gedurende het gehele traject te ontzorgen.

Kunstgras voor zwembad van de beste kwaliteit!

Top Kunstgras is er trots op te leveren aan onder andere overheden, particulieren, kantoren en vakantieparken in heel Europa. Als kunstgrasspecialist nemen wij de kunstgrassoorten rechtstreeks af van de fabrikant en kunnen scherpe prijzen bieden doordat wij de tussenhandel overslaan. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet ons te benaderen; onze ervaren experts staan u met plezier te woord.