Kunstgras voor in de tuin kopen

Wilt u kunstgras in de tuin? Er zijn de laatste tijd meer en meer gazons uit kunstgrasmatten in privé-tuinen te vinden. De redenen voor de aankoop van kunstmatige gazons zijn bij eenieder verschillend, een opsomming van de belangrijkste voordelen en overige informatie hebben wij hieronder voor u opgesomd.

Geschikt voor in de tuin

 • Kunstgras London

  Hieronder is de totale prijs voor uw Top Kunstgras London te vinden. Voeg benodigde accessoires makkelijk toe.

  Meer info
 • Kunstgras Manchester

  Lood en cadmiumvrij, milieuvriendelijk!

  Hieronder is de totale prijs voor uw Top Kunstgras Manchester te vinden. Voeg benodigde accessoires makkelijk toe.

  Meer info
 • Kunstgras Boston

  Lood en cadmiumvrij, milieuvriendelijk!

  Hieronder is de totale prijs voor uw Top Kunstgras Boston te vinden. Voeg benodigde accessoires makkelijk toe. Wilt u liever gebruik maken van onze legservice? Plan dan een afspraak of vraag een offerte aan!

  Meer info
 • Kunstgras Bello

  26 mm 14.700 Lood en cadmiumvrij, milieuvriendelijk!

  Hieronder is de totale prijs voor uw Top Kunstgras Bello te vinden. Voeg benodigde accessoires makkelijk toe. Wilt u liever gebruik maken van onze legservice? Plan dan een afspraak of vraag een offerte aan!

  Meer info
 • Kunstgras Orlando

  30 mm 12.600 Lood en cadmiumvrij, milieuvriendelijk!

  Hieronder is de totale prijs voor uw Top Kunstgras Orlando te vinden. Voeg benodigde accessoires makkelijk toe. Wilt u liever gebruik maken van onze legservice? Plan dan een afspraak of vraag een offerte aan!

  Meer info
 • Kunstgras Miami Summer

  40 mm 21.000 Lood en cadmiumvrij, milieuvriendelijk!

  Hieronder is de totale prijs voor uw Top Kunstgras Miami Summer te vinden. Voeg benodigde accessoires makkelijk toe. Wilt u liever gebruik maken van onze legservice? Plan dan een afspraak of vraag een offerte aan!

  Meer info
 • Kunstgras Novia Summer

  40 mm 7.250 Lood en cadmiumvrij, milieuvriendelijk!

  Hieronder is de totale prijs voor uw Top Kunstgras Novia Summer te vinden. Voeg benodigde accessoires makkelijk toe. Wilt u liever gebruik maken van onze legservice? Plan dan een afspraak of vraag een offerte aan!

  Meer info
 • Kunstgras Novia Naturel

  Lood en cadmiumvrij, milieuvriendelijk!

  Hieronder is de totale prijs voor uw Top Kunstgras Novia Naturel te vinden. Voeg benodigde accessoires makkelijk toe. Wilt u liever gebruik maken van onze legservice? Plan dan een afspraak of vraag een offerte aan!

  Meer info
 • Kunstgras Eternity

  37 mm 18.900 Lood en cadmiumvrij, milieuvriendelijk!

  Hieronder is de totale prijs voor uw Top Kunstgras Eternity te vinden. Voeg benodigde accessoires makkelijk toe. Wilt u liever gebruik maken van onze legservice? Plan dan een afspraak of vraag een offerte aan!

  Meer info
 • Kunstgras Bermuda

  50 mm 12.600 Lood en cadmiumvrij, milieuvriendelijk!

  Hieronder is de totale prijs voor uw Top Kunstgras Bermuda te vinden. Voeg benodigde accessoires makkelijk toe. Wilt u liever gebruik maken van onze legservice? Plan dan een afspraak of vraag een offerte aan!

  Meer info
 • Kunstgras Ambassador

  Lood en cadmiumvrij, milieuvriendelijk!

  Hieronder is de totale prijs voor uw Top Kunstgras Ambassador te vinden. Voeg benodigde accessoires makkelijk toe. Wilt u liever gebruik maken van onze legservice? Plan dan een afspraak of vraag een offerte aan!

  Meer info
 • Kunstgras Luxury

  Lood en cadmiumvrij, milieuvriendelijk!

  Hieronder is de totale prijs voor uw Top Kunstgras Luxury te vinden. Voeg benodigde accessoires makkelijk toe. Wilt u liever gebruik maken van onze legservice? Plan dan een afspraak of vraag een offerte aan!

  Meer info

Kunstgras in de tuin

Er zijn veel verschillende redenen om te kiezen voor kunstgras in de tuin, zo willen bejaarde tuineigenaren bijvoorbeeld af van het fysiek veeleisende werk. Klanten met een fulltime baan hebben niet altijd het hele jaar tijd hiervoor. Zij zoeken in hun vrije tijd naar dat beetje ontspanning in de tuin of willen hun hobby’s uitoefenen. Jonge gezinnen hebben behoefte aan een mooi en duurzaam speeloppervlak van gras voor hun kinderen. Wat hebben deze drie doelgroepen met elkaar gemeen?

Ze willen allen geen tijd besteden aan onderhoud omdat hun tijd voor een optimale verzorging van het gras beperkt is. Want zelfs met kleine grasvelden moeten zij dat regelmatig onderhouden om een mooi en verzorgd uitziende tuin te hebben. Dat betekent dat je richting onze soorten kunstgras zult moeten oriënteren, want bij echt gras zul je niet voldoende tijd over houden om te genieten van je tuin of balkon.

Kunstgras in de tuin leggen

De 7 voordelen van kunstgras in de tuin

Het uiterlijk van een kunstgrasveld verandert niet, met onze soorten kunstgras kunt u rekenen op het volgende:

 • De kleur blijft behouden
 • De dichtheid blijft gelijk
 • Geen onkruid tussen het gras
 • Veel minder onderhoud
 • Geweldige veerkracht
 • Veelzijdige ontwerpmogelijkheden
 • Kortom, kunstgraseigenaren genieten het hele jaar door altijd van een egaal groen gazon, waarbij het niet uitmaakt of het gazon een schaduw- of zonlocatie heeft. Dat durven wij te beloven, vandaar dat wij 10 jaar garantie bieden bij aanschaf van al onze soorten kunstgras. Voor meer informatie over deze belofte kunt u contact met ons opnemen, wij staan u graag te woord!

  Kunstgras voor commerciële ruimte?

  Slechts één voorbeeld van de vele: voortuinen zijn een visitekaartje voor kantoorgebouwen, winkels, hotels en meer. Zeker zijn de kosten van onze legservice en soorten kunstgras te onderschatten, maar u bespaart jaarlijks aanzienlijk aan personeelskosten voor het onderhoud en krijgt in ruil daarvoor een mooi en groen gazon. Een verzorgde uitstraling van uw bedrijfspand zal altijd helpen bij het overtuigen van uw bezoekers!

  Voor meer informatie over wat wij kunnen betekenen voor uw bedrijfspand kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee over de vele mogelijkheden!

  Kunstgras zelf leggen of laten aanleggen?

  Het kan beiden. Wij bieden kunstgras op maat gesneden aan. De maximale breedte van een baan bedraagt 4 meter. U kunt ook alle accessoires voor de aanleg van kunstgras bij ons bestellen maar wanneer u kiest voor onze legservice hoeft u dit niet erbij te bestellen. Dit zit namelijk al bij de de legservice inbegrepen.

  Natuurlijk geven wij u de nodige adviezen, tips en overige informatie om u te helpen slagen, u kunt hiervoor ten alle tijden contact met ons opnemen. Maar u kunt ook een beroep doen op ons legservice dienstenpakket.

  We verwijderen de oude graszoden en voeren het echte gras af, zorgen voor een stabiele ondergrond en leggen daarna de nieuwe kunstgrasmat aan. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over niet correct aangelegde tuinen en profiteert u van de garantie die wij bieden op ons werk. Ons team komt in de ochtend en bijna altijd kunt u ’s avonds al op uw nieuwe kunstgrasvlakte in de tuin liggen!

  Geïnteresseerd?

  In het menu onder de categorie assortiment vindt u een diversiteit aan kunstgrassoorten, geschikt voor verschillende doelen en eisen. Kies een product of laat u door ons adviseren! Graag laten wij u de mogelijkheden zien, die een mooi kunstgrasmat met de huidige kwaliteitskenmerken voor een modern of traditioneel tuinontwerp biedt. Maak direct een afspraak met een van onze specialisten op uw locatie. Onze medewerker stelt u de passende kunstgrasmatten voor en geeft altijd zoveel als mogelijk tips voor het tuinontwerp. Neem voor meer informatie contact op!