Kunstgras voor professioneel gebruik

Onze vrije tijd wordt steeds schaarser. In een tijd waarin de economie op volle toeren draait, zijn we blij als we lekker thuis kunnen zijn en kunnen genieten van onze geliefde kinderen- en huisdieren al dan niet in onze tuin of op ons dakterras.

Kunstgras Pure

Echtheid:

Zachtheid:

Grashoogte:

Kunstgras Eternity

37 mm

Echtheid:

Zachtheid:

Grashoogte:

Kunstgras Play

Echtheid:

Zachtheid:

Grashoogte:

Kunstgras Hockey

Echtheid:

Zachtheid:

Grashoogte:

Kunstgras Golf Putting Green

Echtheid:

Zachtheid:

Grashoogte:

Top Kunstgras® is dé specialist op het gebied van kunstgras welke door haar jarenlange ervaring exact kan aansluiten op de wensen van onze klanten. 

Al onze producten worden uitsluitend en exclusief voor ons in Nederland op ecologische wijze gefabriceerd en zijn, zoals onze bedrijfsnaam reeds oppert, van de allerhoogste kwaliteit.

Daarnaast beschikken wij over een eigen montage-service, waardoor wij niet enkel en alleen als distributiekanaal fungeren voor onze particuliere- en B2B-relaties, maar bij uitstek ook de partner zijn waarbij wij u in totaliteit kunnen ontzorgen. Wij zijn er immers voor u ! 

Zoals bekend is kunstgras een ideale ondergrond voor diverse sporten. Zo ook voor fitness, crossfit en bootcamps. Er is een grote ontwikkeling geweest in deze sector, waardoor het sporten in groepsverband een flinke boost heeft gekregen. Deze ontwikkeling heeft ervoor gezorgd dat wij als kunstgrasleverancier ook op dit gebied een ontwikkeling door hebben gemaakt. We leveren diverse kunstgrassen die speciaal ontwikkeld zijn voor fitness doeleinden welke tevens in verschillende kleuren beschikbaar zijn.

In toenemende mate krijgt Top Kunstgras te maken met de vraag voor particuliere sport- en speelvelden.

Daarom hebben wij bij Top Kunstgras voor ieder type sport- en speelveld een geschikt type kunstgras. Laat u inspireren in onze showroom / showtuin.