GOEDKOOP KUNSTGRAS

Kunstgras is in de handel met extreme prijsverschillen verkrijgbaar. Daarom is het belangrijk om essentiële kwaliteitsparameters te vergelijken voordat u een aankoopbeslissing neemt.

Zoals bij alle consumptiegoederen en -diensten vereist kwaliteit hogere productiekosten en meer werk, dat betaald moeten worden. Goedkoop kunstgras onder € 14,00 kan vaak niet voldoen aan elementaire kwaliteitseisen.

 

Op dit moment wordt de markt overspoeld met goedkoop, geïmporteerd kunstgras uit Azië.
Extreem goedkoop kunstgras voldoet vaak niet aan de normale kwaliteitsnormen. Deze kunstgrassoorten ogen buitengewoon onnatuurlijk. De grassprieten zijn niet flexibel en komen na drukbelasting slechts met moeite weer recht overeind. Verontreiniging met zware metalen, lage UV-bestendigheid en extreme gevoeligheid voor druk zijn vaak negatieve kwaliteitskenmerken die helemaal niet of pas na 2-3 jaar worden opgemerkt. Een klacht is dan meestal kansloos. Let altijd op de herkomst van het kunstgras en vraag naar ISO-certificaten.

 

Bent u op zoek naar een klein stukje goedkoop kunstgras met beste kwaliteit?

Misschien vindt u iets in onze outlet. Wij bieden rolresten en restanten met 50 % korting aan. Bezoek onze vestiging en kies een geschikt stuk goed kunstgras voor weinig geld.
U kunt ons ook per e-mail een aanvraag sturen en informeren naar de actuele aanbiedingen.

Ons credo is: Wij verkopen geen goedkoop kunstgras – wij verkopen premium-kunstgras tegen gunstige voorwaarden.

 

EIGENSCHAPPEN VAN GOEDKOOP KUNSTGRAS

  • bevat zware metalen, vaak met cadmium en lood
  • onvoldoende UV-bestendigheid
  • ziet niet authentiek uit
  • voelt niet zacht aan
  • ruikt onaangenaam
  • geen certificering
  • lagere duurzaamheid
  • glanzende, harde grasvezels
  • slechte drainageperforatie

ONZE AANBEVELING

De aankoop van goedkoop kunstgras kan redelijkerwijs zinvol zijn als u tijdelijk een klein balkon of terras wilt bedekken. Voor een gazonproject dat aan de milieunormen voldoet en voor de lange termijn gebruikt moet worden, raden wij kunstgras van hoogwaardige kwaliteit aan met eigenschappen die zijn afgestemd op uw beoogde gebruik.

De hogere investering betaalt zich zeker dubbel en dik terug en u kunt langdurig van uw kunstgras genieten!

Laat u zich voor het kopen van kunstgras adviseren door iemand die dit dagelijks doet en de kunstgrasvariëteiten kent. Onze kunstgrasspecialisten weten welk product geschikt is voor uw wensen. Zij leggen kunstgras in tuinen, op balkons, dakterrassen of onder speeltoestellen. Kortom waar u het maar wilt.

 

Bekijk onze reeks kunstgras. Wij bieden kunstmatige gazons in verschillende prijsklassen, die voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Neem contact met ons op. Onze kunstgras-specialisten bezoeken u aan huis. Zij tonen u ons assortiment en bieden ondersteuning bij uw keuze.

 


Bereken direct uw beste prijs
+31 475 635840
WhatsApp met Topkunstgras