Top Kunstgras® verkoopt een zeer veelzijdig assortiment van robuuste tot hoogwaardige kunstgrassoorten. U kunt het gewenste kunstgras uit verschillende prijsklassen kiezen – afhankelijk van het beoogde gebruik, de bedoelde gebruiksintensiteit en uw visuele eisen.

Onder de categorie kunstgras worden onze verschillende soorten kunstgras vermeld met hun specifieke eigenschappen en kwaliteitskenmerken. Voel je vrij om rond te kijken en direct te bestellen, een gratis stalenbox aan te vragen of eerst advies in te winnen van onze experts. U kunt bij alle soorten uiteraard ook gebruik maken van onze vakkundige legservice!

Ruime voorraad kunstgras

 • Kunstgras London

  Hieronder is de totale prijs voor uw Top Kunstgras London te vinden. Voeg benodigde accessoires makkelijk toe.

  Meer info
 • Kunstgras Manchester

  Hieronder is de totale prijs voor uw Top Kunstgras Manchester te vinden. Voeg benodigde accessoires makkelijk toe.

  Meer info
 • Kunstgras Boston

  Hieronder is de totale prijs voor uw Top Kunstgras Boston te vinden. Voeg benodigde accessoires makkelijk toe. Wilt u liever gebruik maken van onze legservice? Plan dan een afspraak of vraag een offerte aan!

  Meer info
 • Kunstgras Bello

  26 mm 14.700 Lood en cadmiumvrij, milieuvriendelijk!

  Hieronder is de totale prijs voor uw Top Kunstgras Bello te vinden. Voeg benodigde accessoires makkelijk toe. Wilt u liever gebruik maken van onze legservice? Plan dan een afspraak of vraag een offerte aan!

  Meer info
 • Kunstgras Orlando

  30 mm 12.600 Lood en cadmiumvrij, milieuvriendelijk!

  Hieronder is de totale prijs voor uw Top Kunstgras Orlando te vinden. Voeg benodigde accessoires makkelijk toe. Wilt u liever gebruik maken van onze legservice? Plan dan een afspraak of vraag een offerte aan!

  Meer info
 • Kunstgras Miami Summer

  40 mm 21.000 Lood en cadmiumvrij, milieuvriendelijk!

  Hieronder is de totale prijs voor uw Top Kunstgras Miami Summer te vinden. Voeg benodigde accessoires makkelijk toe. Wilt u liever gebruik maken van onze legservice? Plan dan een afspraak of vraag een offerte aan!

  Meer info
 • Kunstgras Novia Summer

  40 mm 7.250 Lood en cadmiumvrij, milieuvriendelijk!

  Hieronder is de totale prijs voor uw Top Kunstgras Novia Summer te vinden. Voeg benodigde accessoires makkelijk toe. Wilt u liever gebruik maken van onze legservice? Plan dan een afspraak of vraag een offerte aan!

  Meer info
 • Kunstgras Novia Naturel

  Hieronder is de totale prijs voor uw Top Kunstgras Novia Naturel te vinden. Voeg benodigde accessoires makkelijk toe. Wilt u liever gebruik maken van onze legservice? Plan dan een afspraak of vraag een offerte aan!

  Meer info
 • Kunstgras Eternity

  37 mm 18.900 Lood en cadmiumvrij, milieuvriendelijk!

  Hieronder is de totale prijs voor uw Top Kunstgras Eternity te vinden. Voeg benodigde accessoires makkelijk toe. Wilt u liever gebruik maken van onze legservice? Plan dan een afspraak of vraag een offerte aan!

  Meer info
 • Kunstgras Bermuda

  Hieronder is de totale prijs voor uw Top Kunstgras Bermuda te vinden. Voeg benodigde accessoires makkelijk toe. Wilt u liever gebruik maken van onze legservice? Plan dan een afspraak of vraag een offerte aan!

  Meer info
 • Kunstgras Ambassador

  Hieronder is de totale prijs voor uw Top Kunstgras Ambassador te vinden. Voeg benodigde accessoires makkelijk toe. Wilt u liever gebruik maken van onze legservice? Plan dan een afspraak of vraag een offerte aan!

  Meer info
 • Kunstgras Luxury

  Hieronder is de totale prijs voor uw Top Kunstgras Luxury te vinden. Voeg benodigde accessoires makkelijk toe. Wilt u liever gebruik maken van onze legservice? Plan dan een afspraak of vraag een offerte aan!

  Meer info
 • Kunstgras Pet Ventura

  Hieronder is de totale prijs voor uw Top Kunstgras Pet Ventura te vinden. Voeg benodigde accessoires makkelijk toe. Wilt u liever gebruik maken van onze legservice? Plan dan een afspraak of vraag een offerte aan!

  Meer info
 • Kunstgras Ecologic

  Top Kunstgras Ecologic is een speciaal ontwikkelt type kunstgras welke geschikt is gemaakt voor huisdieren.

  Meer info
 • Kunstgras Play

  Top Kunstgras Play is een kwalitatief goed type kunstgras speciaal geschikt voor speelvelden.

  Meer info
 • Kunstgras Soccer Fun

  Top Kunstgras Soccer Fun is kwalitatief goed kunstgras speciaal ontwikkelt voor de voetbalsport.

  Meer info
 • Kunstgras Soccer Pro

  24 mm 50.400 Lood en cadmiumvrij, milieuvriendelijk!

  Top Kunstgras Soccer Pro is kwalitatief goed kunstgras speciaal ontwikkelt voor de voetbalsport.

  Meer info
 • Kunstgras Tennis Green

  Top Kunstgras Tennis Green is bij uitstek een type kunstgras geschikt voor tennisvelden.

  Meer info
 • Kunstgras Golf Putting Green

  Top Kunstgras Golf Putting Green is een type kunstgras dat speciaal geschikt is voor golf.

  Meer info
 • Kunstgras Hockey

  Top Kunstgras Hockey is een uiterst professionele type kunstgras speciaal geschikt voor hockeyvelden.

  Meer info

Kunstgras kopen

 • Wat is kunstgras?

  Kunstgras is een kunstmatige variant van gras en wordt onder meer als landscaping toegepast wanneer gewoon gras te veel aandacht vereist. Het gras vergt zo goed als geen onderhoud zodat u van uw vrije tijd kunt genieten.

 • Wat kost kunstgras?

  Dit is een veel gestelde vraag, wat ook vrij logisch is. We hebben een kunstgrassoort van € 14,95 per m2 in onze budgetlijn, deze soorten worden veelal gebruikt op een balkon of dergelijke.

  Hoogwaardig kunstgras begint bij € 23,45 per m2. Alle kunstgrassoorten uit ons assortiment worden in Nederland gemaakt. Wij verkopen en verwerken uitsluitend de beste kwaliteit van kunstgras, geselecteerd door ons volgens strenge criteria. Bij het kiezen van een product gebruiken we onze ervaring, die we jarenlang verzameld hebben in deze sector. Als u kiest voor een product van Top Kunstgras, ontvangt u gegarandeerd kunstgras van de allerhoogste kwaliteit.

 • Waarom kunstgras kopen?

  Uw belangrijkste voordeel bij het maken van een kunstgrasveld is zeker duidelijk: kunstgras bespaart u tijd. Alle noodzakelijke onderhoudsmaatregelen voor een echt gazon zijn overbodig. Met kunstgras hoeft u nooit meer te maaien, wieden, bemesten, mossen verwijderen, verticuteren, nazaaien en beregenen! Kunstgras biedt nog meer voordelen ten opzichte van een echt gazon.

 • Waar kunstgras kopen?

  Je hebt hem gevonden! Top Kunstgras is al vele jaren thuis in de kunstgras wereld. In deze tijd hebben we talloze tuinen, balkons, speelplaatsen en openbare voorzieningen in Nederland gerealiseerd.

 • Welk kunstgras kiezen?

  De aankoop van kunstgras is een investering voor 10 tot 15 jaar en moet goed overwogen worden. Daarom heeft deskundig advies bij de keuze van het geschikte kunstgras onze eerste prioriteit. Onze kunstgrasspecialist bezoekt u thuis, beantwoordt al uw vragen over de producten en ondersteunt u bij de planning van het nieuwe kunstgrasproject. Wij nodigen u ook uit om onze showroom en showtuin in Haelen te bezoeken en het kunstgras-assortiment te bezichtigen.

 • Welk kunstgras is het beste?

  Deze vraag wordt door elke kunstgras specialist anders beantwoord. In ons assortiment bieden wij verschillende soorten kunstgras, die optimaal zijn aangepast aan de uiteindelijke doeleinden. En natuurlijk speelt uw smaak een cruciale rol. Heeft u liever een kunstgras soort met relatief lange grassprietjes of korte grassprietjes?

   

  Hoogwaardig kunstgras voelt heerlijk zacht aan en is nog steeds elastisch. Door de C-vormige vorm van de grasvezel richten zich de elastische grassprietjes snel weer op.

  Het leggen van kunstgras in privé-tuinen, op terrassen en speeltuinen wordt steeds meer geaccepteerd door de consument. Dit heeft geleid tot een enorme stijging en spreekt men wel eens van een kunstgras hype. Als gevolg daarvan is de industrie zeer actief en ontwikkelt voortdurend nieuwe garenvormen en tuftingtechnieken met één doel: een misleidende echte replica van natuurlijk gras en hoge duurzaamheid. De dubbele C-vorm van de grassprietjes is de nieuwste vezelvorm, die voldoet aan hoge visuele eisen.

De veelzijdigheid met kunstgras

Oorspronkelijk werd kunstgras voor de sport ontwikkeld. Dankzij de verbeterde selectie en kwaliteit van de huidige soorten kunstgras zijn de toepassingsmogelijkheden bijna onbeperkt. Daarom bieden wij een brede collectie van kunstgras soorten aan om eenieder te voorzien van de beste keuze voor elke toepassing.

Kunstgras in de tuin wordt momenteel breed geaccepteerd. Gezinnen met kinderen, oudere tuineigenaren en mensen met weinig tijd hebben al lang geleden de voordelen van een gemakkelijk te onderhouden kunstgrastuin ontdekt. Met balkonkunstgras kunnen stadsbewoners in levendige binnensteden ook kleine tuinbalkons en dakterassen aanleggen. Maar waar en hoe kunstgrastapijt ook wordt gebruikt, het creëert een groene oase van welzijn voor ontspanning uit het dagelijks leven, als speeltuin en een robuuste, seizoen onafhankelijke groene ruimte.

Kwaliteit en kenmerken

Hoge kwaliteit en natuurlijke uitstraling kenmerken de soorten kunstgras van Top Kunstgras. In alle prijscategorieën verkopen wij kunstgras van topkwaliteit, vrij van zware metalen en kindvriendelijk. Visueel zijn alle kunstgrasproducten bijna niet te onderscheiden van echt gras. Zelfs gekleurd kunstgras is op aanvraag verkrijgbaar. Wij raden af om goedkoop kunstgras te kopen. Ons gehele assortiment kunstgras komt uit de Nederlandse productie en hier bieden wij 10 jaar garantie op.

Kunstgras leggen in Nederland en België

Op het gebied van kunstgras zijn we in heel Nederland en België actief. Het is niet van belang in welke regio u woont. Dus neem contact met ons op.

Bekijk een staal van kunstgras

Wij ontvangen vaak verzoeken om gratis staaltjes. Wij sturen u graag een gratis staal toe. Wij zijn wel echter van mening dat het moeilijk is om op basis van een kunstgras staal een optimale aankoopbeslissing te kunnen nemen. Wij denken dat het beter zou zijn als onze expert u ter plaatse zou bezoeken. Hij zou u de selectie opties laten zien die geschikt zijn voor uw omstandigheden en het beoogde gebruik. Als u de kenmerken en voordelen kent, heeft u een objectiever overzicht van het kunstgrasassortiment dan wanneer wij u gratis stalen sturen.

U kunt vertrouwen op Top Kunstgras

Het is de service die telt. Dit geldt ook voor kunstmatige gazons. Wilt u uw kunstgras laten leggen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De medewerkers van Top Kunstgras bieden advies op maat en alle kunstgras informatie die u nodig heeft voor uw kunstgrasproject. Op basis van jarenlange ervaring creëren wij kunstgrasvlakken van hoge kwaliteit naar uw wensen. U kunt vertrouwen op een professionele installatie en kunt natuurlijk ook met een gerust hart bij ons online bestellen. Aarzel dus niet en neem contact met ons op.

Leveringsmogelijkheden en afhaalservice

Wij hebben voldoende kunstgras op voorraad en kunnen daardoor een snelle levertijd garanderen wanneer u voor bezorging kiest. Als u uw eigen kunstgras aanlegt en alleen bij ons wilt kopen, kunt u uw bestelde kunstgras ook direct meenemen. Verzending is mogelijk op afspraak en vooruitbetaling. Lees onze algemene voorwaarden over de aankoop en de beveiligde betaling. Houd er rekening mee dat ruilen en retourneren niet mogelijk is. Voor meer informatie over het kopen en leveren van kunstgras, zie de rubriek veelgestelde vragen.