Vrijblijvende offerte binnen 24 uur
Gratis levering vanaf €250,-
Gratis verzenden vanaf €250,-
Nooit meer grasmaaien
15 jaar UV-garantie
Topkwaliteit kunstgras
Echtheid
Grashoogte
Zachtheid

Persoonlijk advies nodig?

Neem dan contact met ons op

Kunstgras kopen en kunstgras laten leggen!

Online kunstgras kopen? Top Kunstgras verkoopt een zeer veelzijdig assortiment van robuuste tot hoogwaardige kunstgras soorten. U kunt het gewenste kunstgras voor verschillende prijsklassen kiezen – afhankelijk van het beoogde gebruik, de bedoelde gebruiksintensiteit en uw visuele eisen. Zie hieronder onze complete kunstgrassen collectie. Onder de categorie kunstgras worden onze verschillende soorten kunstgrassen vermeld met hun specifieke eigenschappen en kwaliteitskenmerken. Voel je vrij om rond te kijken en direct te bestellen, een gratis stalenbox aan te vragen of eerst advies in te winnen van onze experts. U kunt bij alle soorten uiteraard ook gebruik maken van onze vakkundige legservice!

Kunstgras Sunrise

40 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Bigfoot

30 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Smooth

45 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Bermuda Summer

50 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Economy

30 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Fair

28 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Show

35mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Pure

30 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Orlando

35mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Twilight

40 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Sunset

40 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Eternity

37 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Bermuda

50 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Ambassador

50 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Elite

65 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Persoonlijk advies
Binnen 2 dagen bij u thuis!

Ervaar het beste kunstgras in onze gratis stalenbox!

We kunnen veel schrijven en vertellen over onze kunstgras soorten, maar het beste kunt u deze gewoon ervaren! Daarom bieden wij een vrijblijvend en gratis stalenbox aan! In deze stalenbox vindt u onze mooie kunstgrassen. Zo kunt u ons kunstgras zien, voelen en ervaren.

Persoonlijk advies
Binnen 2 dagen bij u thuis!
Ontvang gratis een stalenbox

De veelzijdigheid met kunstgras

Oorspronkelijk werd kunstgras voor de sport ontwikkeld. Dankzij de verbeterde selectie en kwaliteit van de huidige soorten kunstgras zijn de toepassingsmogelijkheden bijna onbeperkt, vandaar ook ons grote aanbod van kunstgrassen met een natuurlijke uitstraling. Hierdoor kunnen wij een brede collectie van soorten aanbieden om eenieder te voorzien van de beste keuze voor elke toepassing. Of je nou kunstgras voor de tuin of balkon zoekt, met onze verschillende kunstgrassen ben je voor alle toepassingen voorzien. Tevens kun je bij ons ook kunstgras op maat online bestellen. Zo kunt u ook als particulier voor uw tuin het mooiste professionele kunstgras kopen.

Kunstgras in de tuin wordt momenteel breed geaccepteerd. Gezinnen met kinderen, oudere tuineigenaren en mensen met weinig tijd hebben al lang geleden de voordelen van een gemakkelijk te onderhouden kunstgrasgazon ontdekt. Met balkon kunstgras kunnen stadsbewoners in levendige binnensteden ook kleine tuinbalkons en dakterrassen aanleggen. Maar waar en hoe kunstgrastapijt ook wordt gebruikt, het creëert een groene oase van welzijn voor ontspanning uit het dagelijks leven, als speeltuin en een robuuste, seizoen onafhankelijke groene ruimte. Bij ons kunt u eenvoudig online uw kunstgras kopen.

Kwaliteit en kenmerken van onze kunstgrassen

Hoge kwaliteit en natuurlijke uitstraling kenmerken de soorten kunstgrassen van Top Kunstgras. In alle prijscategorieën verkopen wij kunstgrassen van topkwaliteit, vrij van zware metalen en kindvriendelijk. Visueel zijn alle kunstgrasproducten bijna niet te onderscheiden van echt gras. Zelfs gekleurd kunstgras voor speeltuinen is op aanvraag verkrijgbaar. Wij raden af om goedkoop kunstgrassen te kopen. Goedkope kunstgrassen gaan aanzienlijker korter mee en zullen al snel hun echtheid verliezen. Ons gehele assortiment kunstgrassen komt uit de Nederlandse productie en hier bieden wij 15 jaar garantie op.

Kunstgras leggen in Nederland en België

Wij zijn in heel Nederland en België actief. Het is niet van belang in welke regio u woont. Bij ons kunt u online uw kunstgras kopen en dit vervolgens zelf aanleggen. Wilt u uw kunstgras door ons laten aanleggen? Ook dat is mogelijk! Wij leggen het kunstgras in heel Nederland en België! Dus neem contact met ons op.

Bekijk onze kunstgras stalen!

Benieuwd hoe ons kunstgras er in het echt uit ziet? Wij krijgen vaak het verzoek voor gratis kunstgras stalen. Wij sturen u graag gratis kunstgrassen stalen toe. Wij zijn wel echter van mening dat het moeilijk is om op basis van een kunstgras staal een optimale aankoopbeslissing te kunnen nemen. Wij denken dat het beter zou zijn als onze expert u ter plaatse zou bezoeken. Hij zou u de selectie opties laten zien die geschikt zijn voor uw omstandigheden en het beoogde gebruik. Als u de kenmerken en voordelen van kunstgras kent, heeft u een objectiever overzicht van onze kunstgrassen dan wanneer wij u gratis stalen sturen. Bekijk voor een opsomming van de vele voordelen van kunstgras de waarom kunstgras pagina.

Top Kunstgras: de betrouwbare specialist!

Het is de service die telt. Dit geldt ook voor kunstmatige gazons. Wilt u uw kunstgras laten leggen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De medewerkers van Top Kunstgras bieden advies op maat en alle kunstgras informatie die u nodig heeft voor uw kunstgrasproject. Tevens hoeft u met onze verlegservice de overige benodigdheden niet apart bij te bestellen, denk hierbij aan het instrooizand, de kunstgrashaken, stabilisatiedoek en lijm. Op basis van jarenlange ervaring creëren wij kunstgrasvlakken van hoge kwaliteit naar uw wensen. U kunt vertrouwen op een professionele installatie en kunt natuurlijk ook met een gerust hart bij ons online bestellen. Aarzel dus niet en neem contact met ons op.

Online kunstgras kopen: leveringsmogelijkheden en afhaalservice

Wij hebben voldoende kunstgras voor u op voorraad en kunnen daardoor een snelle levertijd garanderen wanneer u voor bezorging kiest. Als u uw eigen kunstgras aanlegt en alleen bij ons wilt kopen, kunt u uw bestelde kunstgras ook direct meenemen. Verzending is mogelijk op afspraak en vooruitbetaling. Lees onze algemene voorwaarden over de aankoop en de beveiligde betaling. Houd er rekening mee dat ruilen en retourneren niet mogelijk is. Voor meer informatie over het kopen en leveren van kunstgras, bekijk de pagina veelgestelde vragen.