Kunstgras Voetbal

Top Kunstgras Voetbal is speciaal gemaakt om intensief op te voetballen. Door de speciale vezels gaat kunstgras Voetbal uiterst lang mee, zelfs bij bijzonder intensief gebruik. En dat is ook wel nodig als je een goed potje voetbal wilt spelen! Ons Voetbal kunstgras biedt voldoende grip zodat niemand onverwacht uitglijdt. tegelijkertijd geeft het gras ook zeker niet te veel grip, waardoor u ook veilig kunt rennen zonder blessures op te lopen. Dankzij een structuur die vergelijkbaar is aan echt voetbalgras heeft dit kunstgrastype vrijwel exact dezelfde speelbaarheid. Daardoor heeft u niet eens door dat u op kunstgras speelt!

 

Veilige infill
Ons kunstgras wordt nooit met rubber-infill gemaakt, maar met een superveilige infill van kwartszand. Kwartszand is een zandfractie met een ronde korrel en is een echt natuurproduct. Daardoor ontstaan geen gezondheidsrisico's die wel ontstaan met rubberkorrels als infill. Zo kunt u met een gerust hart voetballen op ons Top Kunstgras!

Heeft u vragen?

Persoonlijk advies staat bij ons op nummer 1. En daarbij komt ook de kwaliteit die wij leveren. Top Kunstgras is voor ieder een slimme keuze.

Kunstgras Voetbal

per m2

Prijscalculator

1. Welke afmetingen heb je nodig?

Totaal optie 1

Berekende oppervlakte:
m2

U ontvangt de volgende stukken kunstgras:

Legrichting:
Horizontaal Verticaal

Aantal naden:
naad naden

Snijverlies:
m2

Prijs kunstgras
Arrow
Sprietjes choice!
Sprietje

Totaal optie 2

Berekende oppervlakte:
m2

U ontvangt de volgende stukken kunstgras:

Legrichting:
Horizontaal Verticaal

Aantal naden:
naad naden

Snijverlies:
m2

Prijs kunstgras

2. Benodigde accessoires

Onderstaande accessoires zijn van essentieel belang voor het juist verleggen van het kunstgras in uw tuin. Wij raden u aan deze toe te voegen aan uw bestelling.

m 2
Stabilisatiedoek
Top Kunstgras drukverdelend doek (per m2). Drukverdelend doek is zeer belangrijk als onderliggend materiaal voor het kunstgras. Deze vangt namelijk de piekbelastingen op en voorkomt deuken in de onderbaan van u kunstgras.
3.95 / m2
stuks
Bevestigingshaken
Top Kunstgras kunstgrashaken zijn nodig om de kunstgrasmat mee vast te zetten. De u-vormige kunstgrashaken zijn gemakkelijk te plaatsen en blijven stevig vast zitten. Door kunstgrashaken te gebruiken kan opwaaien voorkomen worden maar ook in andere gevallen zijn haken voor kunstgras van essentieel belang.
1.25 / stuk
rollen
Zelfklevende lijmband
Top Kunstgras zelfklevende lijmband is speciaal voor het leggen van kunstgras ontwikkeld. Op deze manier kun je zeer eenvoudig twee stroken kunstgras met elkaar verbinden. Deze lijmband is voorzien van een zelfklevende laag en te gebruiken voor alle soorten kunstgras.
20 / stuk
stuks
Instrooizand
10.95 / stuk

Totaalprijs

Berekende oppervlakte
m 2
U ontvangt de volgende stukken kunstgras:
Snijverlies
m 2
Prijs accessoires
Prijs kunstgras

Totaalprijs

Uw kunstgras laten leggen?

Bent u op zoek naar een specialist voor het aanleggen van uw kunstgras? Kunstgras laten leggen door Top Kunstgras is mogelijk voor zowel uw particuliere tuin als uw bedrijfstuin. Uiteraard plaatsen wij ook op balkons, terrassen en binnenplaatsen. Maak gerust een vrijblijvende afspraak met een van onze inmeters als u gebruik wilt maken van onze legservice.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

De prijs van onze legservice is afhankelijk van een aantal factoren:
>Uw keuze voor het type kunstgras
>Het oppervlakte dat u met kunstgras wil bekleden
>Uw woonplaats (i.v.m. voorrijkosten)

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan we geven zo spoedig mogelijk een prijsindicatie af.

Offerte aanvragen Afspraak maken

Toch liever zelf eenvoudig uw kunstgras leggen? Bereken dan direct uw prijs met onze

  • Topkwaliteit kunstgras
  • Vakkundige legservice
  • 15 jaar UV-garantie
  • Veilig betalen