Vrijblijvende offerte binnen 24 uur
Gratis levering vanaf €250,-
Echtheid
Grashoogte
Materiaal
 •  W-shape
 •  W- shape
 •  M-shape
 •  LSR-Yawn
 •  Gekroesd
 •  C-shape
Zachtheid

Persoonlijk advies nodig?

Neem dan contact met ons op

Online kunstgras kopen? Top Kunstgras verkoopt een zeer veelzijdig assortiment van robuuste tot hoogwaardige kunstgras soorten. U kunt het gewenste kunstgras voor verschillende prijsklassen kiezen – afhankelijk van het beoogde gebruik, de bedoelde gebruiksintensiteit en uw visuele eisen. Zie hieronder onze complete kunstgrassen collectie. Onder de categorie kunstgras worden onze verschillende soorten kunstgrassen vermeld met hun specifieke eigenschappen en kwaliteitskenmerken. Voel je vrij om rond te kijken en direct te bestellen, een gratis stalenbox aan te vragen of eerst advies in te winnen van onze experts. U kunt bij alle soorten uiteraard ook gebruik maken van onze vakkundige legservice!

Kunstgras Sunrise

40 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Bigfoot

30 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Smooth

45 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Bermuda Summer

50 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Economy

30 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Fair

28 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Show

35mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Pure

30 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Orlando

35mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Twilight

40 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Sunset

40 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Eternity

37 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Bermuda

50 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Ambassador

50 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Elite

65 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Venlo laten aanleggen?

Op zoek naar kunstgras Venlo? Houdt u van een fris, groen en goed onderhouden gazon? Kost het onderhoud van uw gazon u teveel tijd? Dan is kunstgras een ideale oplossing! Top Kunstgras heeft een zeer veelzijdig assortiment kunstgrassen van de beste kwaliteit. Wij zijn dé echte specialist in de wereld van kunstgras. De kwaliteit en de uitstraling van kunstgras zijn de laatste jaren enorm verbeterd. Sommige soorten kunstgras zijn bijna niet van echt gras te onderscheiden. Met kunstgras Venlo van topkwaliteit geniet u het hele jaar door van een prachtig groen gazon zonder dat u ernaar om hoeft te kijken. Elk soort kunstgras heeft specifieke eigenschappen en kwaliteitskenmerken.

Elders op deze website kunt u onder de categorie ‘kunstgras’ van alle soorten de details vinden. Wij hebben jarenlange ervaring met de aanleg van kunstgras Venlo. Wij zijn actief in heel Nederland en hebben op de meest uiteenlopende locaties kunstgras Venlo aangelegd. Ook voor uw locatie hebben wij het geschikte kunstgras. Onze kunstgras specialisten geven u advies op maat en daarbij letten zij op het beoogde gebruik, de gebruiksintensiteit en uw visuele eisen. U zult verrast zijn hoeveel tinten groen er zijn. Kies voor een onderhoudsvriendelijk groen gazon van Top Kunstgras.

Ontdek onze prachtige kunstgrassen in regio Venlo!

Filter
Gratis verzenden vanaf €250,-
Nooit meer grasmaaien
15 jaar UV-garantie
Topkwaliteit kunstgras

Kunstgras laten leggen in Venlo

Kunstgras Venlo nodig? Misschien bent u niet zo handig of ontbreekt u de tijd om zelf uw kunstgras Venlo aan te leggen. U kunt dan gebruik maken van onze vakkundige eigen legservice. De kunstgras specialisten van Top Kunstgras voeren alle benodigde werkzaamheden uit van het verwijderen van het gras tot het plakken en leggen van het kunstgras.

Zo weet u zeker dat uw gazon er stabiel en strak bij komt te liggen en dat het eindresultaat perfect wordt. U wordt compleet ontzorgd, van advies tot het aanleggen. Wilt u weten wat het kunstgras gaat kosten? Met de prijscalculator kunt u direct online de prijs berekenen.

Ontvang de beste kunstgrassen!
Morgen in huis!

Gratis kunstgras stalenbox!

Wij hebben een ruim assortiment kunstgrassen en begrijpen dat het lastig is om een keuze te maken. Daarom kunt u een gratis stalenbox aanvragen. Zo kunt u het product zien en voelen en wordt het gemakkelijker voor u om de juiste keuze te maken. Klanten waarderen ons met een mooie 9,5. Wij zijn overtuigd van de topkwaliteit van ons kunstgras en geven dan ook 10 jaar garantie op verkleuring, buitensporige slijtage en scheuren. Met kunstgras van Top Kunstgras hoeft u nooit meer te maaien, verticuteren, bemesten of te sproeien. U geniet nog meer van het buitenleven! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Ontvang de beste kunstgrassen!
Morgen in huis!
Bestel direct uw GRATIS stalenbox!

Beoordelingen

 • Patrick

  RIEMST

   10

  Alle gemaakte afspraken perfect nagekomen. Gr Patrick

 • Paul

  Reuver

   10

  Mooi kunstgras niet van echt te onderscheiden. Door de mannen die het aangelegd hebben zeer netjes gewerkt en alles netjes opgeruimd.

 • Paul

  Swalmen

   9

  Positief verrast . Prachtig werk afgeleverd. Schoon opgeleverd Zeer tevreden

 • Nelly

  Heythuysen

   10

  Wij zijn zeer tevreden over het contact met Top Kunstgras, zowel in het voortraject als de uitvoering. Duidelijke afspraken, komen afspraken na, vriendelijke en betrokken medewerkers waar niets teveel voor is. En zeer tevreden met het eindresultaat!

 • Lida

  Heerlen

   10

  Ik ben bijzonder tevreden, heel fijn personeel vriendelijk en beleefd.

 • Alberdien Buyze

  Steyl

   10

  heel vakkundig , waterpas gemaakt. ben er erg blij mee.

 • J.P.

  Steyl

   9

  komen gemaakte afspraken na en leveren goed werk.

 • Hans

  STEIN LB

   8

  Goed geholpen bij de keuze van de verschillende soorten kunstgras. Compliment voor de twee medewerkers. Het eindresultaat ziet zeer goed uit.

 • Vincent

  Haelen

   10

  Heel erg blij met mijn kunstgras, ziet er super uit en vakkundig gelegd en de medewerkers waren vriendelijk en ze waren er op de afgesproken tijd

 • Jos

  Roermond

   10

  Werken heel secuur en precies. Heb een top grasveldje nu! Bedankt we zijn er blij mee!

 • Fred

  Vlodrop

   10

  Medewerkers zeer vriendelijk en correct uitgevoerde werkzaamheden. Na de werkzaamheden gedaan waren, alles weer schoon achtergelaten. Zeer tevreden.

 • Maurice

  Heel

   10

  Van offerte tot afwerking alles naar wens verlopen. Heel vriendelijk personeel, snel en secuur werk geleverd. Alles opgeruimd en netjes achtergelaten. Wij hadden gekozen voor Twillight.

 • J

  Roosendaal

   10

  Vakkundig gelegd en prachtig strak en mooi van kleur!

 • Edo

  Sittard

   10

  In een dag tijd heeft onze tuin een ware metamorfose ondergaan. Het nieuwe gazon (Orlando) ligt er prachtig bij. De heren die het gazon hebben aangelegd verstonden hun vak en waren zeer vriendelijk. Na afloop van de werkzaamheden ook alles netjes opgeruimd en schoongemaakt.

 • Marco

  Nederweert

   10

  Top netjes gewerkt en ziet er echt goed uit. Aardige medewerkers.

 • Wilhelm

  Zoetermeer

   10

  Werklieden waren volgens afspraak op tijd. Alle noodzakelijke werkzaamheden, incl. kleine correcties aan de randen, werden vakkundig en zo nodig in overleg uitgevoerd. Het eindresultaat was boven verwachting mooi, “Een blaadje”

 • Jaap

  M a ar s se n

   10

  Vriendelijke mensen Werken heel secuur Vaklui

 • Jolanda de Breuk

  Amsterdam

   9

  Kunstgras is super netjes gelegd. Vakkundige mensen ! Echt top. Een aanrader !

 • Eric

  Baarlo

   8

  Wij zijn erg tevreden met ons nieuwe gazon. Perfect en vakkundig gelegd, ondanks dat 't bijna de hele dag heeft geregend hebben de mannen flink doorgewerkt. Chapeau! het ziet er schitterend uit. Top bedrijf, aanrader.

 • Peter

  Driel

   10

  Keurig gedaan. Nette mensen en zeer deskundig. Alles netjes opgeruimd.