Vrijblijvende offerte binnen 24 uur
Gratis levering vanaf €250,-
Echtheid
Grashoogte
Materiaal
 •  W-shape
 •  W- shape
 •  M-shape
 •  LSR-Yawn
 •  Gekroesd
 •  C-shape
Zachtheid

Persoonlijk advies nodig?

Neem dan contact met ons op

Online kunstgras kopen? Top Kunstgras verkoopt een zeer veelzijdig assortiment van robuuste tot hoogwaardige kunstgras soorten. U kunt het gewenste kunstgras voor verschillende prijsklassen kiezen – afhankelijk van het beoogde gebruik, de bedoelde gebruiksintensiteit en uw visuele eisen. Zie hieronder onze complete kunstgrassen collectie. Onder de categorie kunstgras worden onze verschillende soorten kunstgrassen vermeld met hun specifieke eigenschappen en kwaliteitskenmerken. Voel je vrij om rond te kijken en direct te bestellen, een gratis stalenbox aan te vragen of eerst advies in te winnen van onze experts. U kunt bij alle soorten uiteraard ook gebruik maken van onze vakkundige legservice!

Kunstgras Sunrise

40 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Bigfoot

30 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Smooth

45 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Bermuda Summer

50 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Economy

30 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Fair

28 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Show

35mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Pure

30 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Orlando

35mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Twilight

40 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Sunset

40 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Eternity

37 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Bermuda

50 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Ambassador

50 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Elite

65 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Utrecht laten aanleggen?

Op zoek naar kunstgras Utrecht? Een altijd fris en groen gazon kost veel onderhoud. Ontbreekt u de tijd daarvoor en bent u op zoek naar een oplossing? Dan is kunstgras Utrecht echt iets voor u. Top Kunstgras heeft een veelzijdig assortiment kunstgrassen van de beste kwaliteit. Wij zijn dé echte specialist in de kunstgras wereld en kunnen u alles over de verschillende soorten vertellen. Elk soort kunstgras heeft specifieke eigenschappen en kwaliteitskenmerken. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u advies op maat geven voor uw kunstgras project. De kwaliteit en uitstraling van kunstgras is de laatste jaren enorm verbeterd en sommige soorten zijn niet van echt te onderscheiden.

Kies voor een onderhoudsvriendelijk gazon waar u onbekommerd van kunt genieten. Het hele assortiment wordt in Nederland geproduceerd volgens de strengste kwaliteitsnormen. Het kunstgras is vrij van zware metalen en veilig voor kinderen en huisdieren. Wij zijn actief in heel Nederland, het maakt niet uit waar u woont, wij gaan graag voor u aan de slag. U kunt gebruik maken van onze vakkundige eigen legservice. Onze kunstgras specialisten voeren alle benodigde werkzaamheden uit zoals het verwijderen en afvoeren van gras, aanleg van de onderlaag en het plakken en leggen van het kunstgras Utrecht. Zo weet u zeker dat het eindresultaat mooi wordt!

Ontdek onze prachtige kunstgrassen in Utrecht!

Filter
Gratis verzenden vanaf €250,-
Nooit meer grasmaaien
15 jaar UV-garantie
Topkwaliteit kunstgras

Bereken de prijzen voor het kunstgras leggen in Utrecht

Op zoek naar een nieuw kunstgras Utrecht? U kunt kiezen uit verschillende prijsklassen. Wij hebben een budget serie voordelige kunstgrassoorten met een zeer robuuste kwaliteit. Onze huismerk collectie heeft een sublieme prijs- kwaliteitsverhouding en wordt exclusief geproduceerd voor Top Kunstgras. Daarnaast is er de premium serie voor de klant die hoge eisen stelt en tenslotte is er de duurzame productlijn die geschikt is voor sport en spel.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in onze outlet met resterende voorraden en coupons voor een sterk gereduceerde prijs. Wilt u weten wat uw kunstgras Utrecht kost? Met de prijscalculator kunt u online direct de prijs van uw kunstgras Utrecht berekenen.

Ontvang de beste kunstgrassen!
Morgen in huis!

Gratis kunstgras stalenbox!

Vindt u het lastig om uit ons ruime assortiment een keuze te maken? Om het gemakkelijker voor u te maken kunt u een gratis stalenbox aanvragen. Als u het product in het echt ziet en voelt is het eenvoudiger om de juiste keuze te maken. Wij zijn overtuigd van de topkwaliteit van ons kunstgras en geven 10 jaar garantie op ons hele assortiment. Klanten zijn tevreden over onze producten en service, dat blijkt uit hun waardering van een 9,5. Kies voor kunstgras van Top Kunstgras! Onze kunstgras specialisten ontzorgen u van advies tot het aanleggen.

Ontvang de beste kunstgrassen!
Morgen in huis!
Bestel direct uw GRATIS stalenbox!

Beoordelingen

 • Patrick

  RIEMST

   10

  Alle gemaakte afspraken perfect nagekomen. Gr Patrick

 • Paul

  Reuver

   10

  Mooi kunstgras niet van echt te onderscheiden. Door de mannen die het aangelegd hebben zeer netjes gewerkt en alles netjes opgeruimd.

 • Paul

  Swalmen

   9

  Positief verrast . Prachtig werk afgeleverd. Schoon opgeleverd Zeer tevreden

 • Nelly

  Heythuysen

   10

  Wij zijn zeer tevreden over het contact met Top Kunstgras, zowel in het voortraject als de uitvoering. Duidelijke afspraken, komen afspraken na, vriendelijke en betrokken medewerkers waar niets teveel voor is. En zeer tevreden met het eindresultaat!

 • Lida

  Heerlen

   10

  Ik ben bijzonder tevreden, heel fijn personeel vriendelijk en beleefd.

 • Alberdien Buyze

  Steyl

   10

  heel vakkundig , waterpas gemaakt. ben er erg blij mee.

 • J.P.

  Steyl

   9

  komen gemaakte afspraken na en leveren goed werk.

 • Hans

  STEIN LB

   8

  Goed geholpen bij de keuze van de verschillende soorten kunstgras. Compliment voor de twee medewerkers. Het eindresultaat ziet zeer goed uit.

 • Vincent

  Haelen

   10

  Heel erg blij met mijn kunstgras, ziet er super uit en vakkundig gelegd en de medewerkers waren vriendelijk en ze waren er op de afgesproken tijd

 • Jos

  Roermond

   10

  Werken heel secuur en precies. Heb een top grasveldje nu! Bedankt we zijn er blij mee!

 • Fred

  Vlodrop

   10

  Medewerkers zeer vriendelijk en correct uitgevoerde werkzaamheden. Na de werkzaamheden gedaan waren, alles weer schoon achtergelaten. Zeer tevreden.

 • Maurice

  Heel

   10

  Van offerte tot afwerking alles naar wens verlopen. Heel vriendelijk personeel, snel en secuur werk geleverd. Alles opgeruimd en netjes achtergelaten. Wij hadden gekozen voor Twillight.

 • J

  Roosendaal

   10

  Vakkundig gelegd en prachtig strak en mooi van kleur!

 • Edo

  Sittard

   10

  In een dag tijd heeft onze tuin een ware metamorfose ondergaan. Het nieuwe gazon (Orlando) ligt er prachtig bij. De heren die het gazon hebben aangelegd verstonden hun vak en waren zeer vriendelijk. Na afloop van de werkzaamheden ook alles netjes opgeruimd en schoongemaakt.

 • Marco

  Nederweert

   10

  Top netjes gewerkt en ziet er echt goed uit. Aardige medewerkers.

 • Wilhelm

  Zoetermeer

   10

  Werklieden waren volgens afspraak op tijd. Alle noodzakelijke werkzaamheden, incl. kleine correcties aan de randen, werden vakkundig en zo nodig in overleg uitgevoerd. Het eindresultaat was boven verwachting mooi, “Een blaadje”

 • Jaap

  M a ar s se n

   10

  Vriendelijke mensen Werken heel secuur Vaklui

 • Jolanda de Breuk

  Amsterdam

   9

  Kunstgras is super netjes gelegd. Vakkundige mensen ! Echt top. Een aanrader !

 • Eric

  Baarlo

   8

  Wij zijn erg tevreden met ons nieuwe gazon. Perfect en vakkundig gelegd, ondanks dat 't bijna de hele dag heeft geregend hebben de mannen flink doorgewerkt. Chapeau! het ziet er schitterend uit. Top bedrijf, aanrader.

 • Peter

  Driel

   10

  Keurig gedaan. Nette mensen en zeer deskundig. Alles netjes opgeruimd.