Bereken zelf!
Topkunstgras kunstgras Speeltuin Sittard speelgras Na
Topkunstgras kunstgras Speeltuin Sittard speelgras Voor

 

Kunstgras speelveld Sittard

 

Erg trots zijn wij op ons project van kunstgras speelveld Sittard in het nieuwe BOSS park. Sittard is een plaats in de buurt van Stein, Schinnen en Beek, Urmond und Elsloo.

 

Welke uitdaging was er bij het project met kunstgras in Sittard te realiseren?

 

In het Boss Park in Sittard is een stangenpark voor calisthenics sport. Voor de veiligheid van de sporters was een zachte doch stabiele bodem rondom de calisthenicstoestellen noodzakelijk. In totaal zou een oppervlakte van 102 m² met een kunstgrasmat voor deze sport aangelegd moeten worden.

 

 

 

 

Waarom kunstgras voor sportieve toepassingen?

 

Een kunstgrassportplaats is dichter, egaler en stabieler dan een bodem met echt gras, rubberen matten of zand. Ons speciaal kunstgras voor sport is een uitstekend product voor intensief gebruik bij diverse sportieve activiteiten.
Door de goede drainage-eigenschappen van kunstmatig sportgras kan de sportplaats onafhankelijk van het weer het hele jaar gebruikt worden.
De basis voor een sportveld is een goede onderbouw. Deze bestaat uit een zandlaag, een rubberen mat en een stabilisatiedoek. Dit zorgt voor stabiele maar elastische eigenschappen van de bodem. Deze onderbouw en het sportgras dempen de stoten en voorkomen het ontstaan van sportblessures. De geëgaliseerde, goed verlijmde bodem vermijdt ook het struikelen en vallen van de sporters.
De frisse gele kleur van de grasmat biedt een goed contrast met de calisthenicstoestellen. De met kunstgrasmatten afgesloten oppervlakte voorkomt ook het vies worden van de sporters, hun sportkleding en van de toestellen.
Ons kunstgrasassortiment voor sportplaatsen en speeltuinen is Uv-bestendig en vrij van zware metalen zoals cadmium en lood. Om deze reden is ons kunstgras milieuvriendelijk en voor diverse sportieve activiteiten geschikt.

 

 

 

En hoe beoordelen de sporters het kunstgras speelveld Sittard?

 

Op de sportieve ontmoetingsplek in de Boss Park in Sittard wordt altijd intensief gesport. Er zijn erg veel positieve reacties bij ons binnengekomen. Wij zijn trots op onze bijdrage.

 

Bent u geïnteresseerd in een sportvloer met kunstgras?

 

Wij verkopen en leggen vloeren uit kunstgras aan. Voor advies en een vrijblijvende offerte kunt u ons bereiken via telefoonnummer +31 (0) 475 561796 of per e-mail.

 

 

Vraag uw scherpste prijs aan
+31 (0) 475 635840
Chat met Topkunstgras