Bereken zelf!
Roermond Topkunstgras kunstgras leggen Palau Na
Roermond Topkunstgras kunstgras leggen Palau Voor

 

Kunstgras Roermond

Dit project van kunstgras Roermond was een leuke uitdaging. Roermond ligt in de buurt van Herten, Swalmen, Montfort, Posterholt, Herkenbosch en Vlodrop.

 

Welke uitdaging zagen wij in het kunstgrasproject in Roermond?

Voor onze opdrachtgever was de belangrijkste reden voor de aanleg van een kunstgrasveld, het voordeel van een onderhoudsvrije groenvoorziening. Alle 365 dagen van het jaar zou de relatief grote grasoppervlakte er perfect uitzien. De eigenaar van het moderne woonhuis in een industriegebied van Roermond wilde van de vrije tijd in zijn tuin genieten en lekker op het terras ontspannen.

 

Waarom kunstgras?

De strakke uitstraling van de moderne tuin met de grote steenplaten wordt door het toepassen van kunstgras ondersteund. Door de egale ondergrond en het gelijkmatige materiaal komt een kunstgrasoppervlakte heel strak over. De vele kleine stukjes rondom de grote terrastegels hoeven niet gemaaid te worden. Onderhoudswerkzaamheden zoals gieten en onkruid verwijderen zijn bij kunstgras niet meer nodig. Bovendien is het kunstgras minder kwetsbaar. Lopen en spelen veroorzaken geen schade zoals dat bij echt gras wel kan gebeuren.

 

Onze aanbevelingen…

Kunstgras moet niet alleen mooi, groen en zacht zijn. Kwaliteitsparameter zoals Uv-bestendigheid en het vrij zijn van schadelijke zware metalen zijn net zo belangrijk. Voor het tuinproject in Roermond hebben wij het kwaliteitsproduct Paula geadviseerd.

 

Welke eigenschappen van de grassoort Paula hebben overtuigd?

Het was niet alleen het prachtige uiterlijk en de stabiliteit! Paula is een kunstgras met topkwaliteit. Het zeer natuurlijk uitziende kunstgras voelt heerlijk zacht aan wegens de korte kroesvezels. De kleurechte garens glanzen niet. Net zo als bij echte grassprietjes wordt Paula met een grasvezelmix met verschillende groentinten geproduceerd. De sprietjes gaan ook niet plat liggen. Door het elastisch oval-shape garen veren de sprietjes altijd weer terug. Dus ook net zo als in de natuur! Het kunstgras soort Paula kan bij normaal gebruik vijftien jaar blijven liggen.

En hoe beoordeelt de nieuwe eigenaar uit Roermond het kunstgras in zijn tuin?

Onze klant is met zijn nieuw kunstgrasproject zeer tevreden. We hebben met plezier aan zijn verwachtingen voldaan en zijn zelf verrast van de natuurlijke uitstraling.

 

Bent u geïnteresseerd?

Wij zijn één van de grootste kunstgrasleveranciers in Nederland. Op basis van onze praktijkervaring leggen wij kunstgras deskundig in tuinen, op terrassen en in speeltuinen aan. Neem snel contact op met onze specialisten voor advies en een vrijblijvende offerte.
U kunt ons bereiken via telefoonnummer +31 (0) 475 635840 of per e-mail.

 

Vraag uw scherpste prijs aan
+31 (0) 475 635840
Chat met Topkunstgras