Vrijblijvende offerte binnen 24 uur
Gratis levering vanaf €250,-
Echtheid
Grashoogte
Materiaal
 •  W-shape
 •  W- shape
 •  M-shape
 •  LSR-Yawn
 •  Gekroesd
 •  C-shape
Zachtheid

Persoonlijk advies nodig?

Neem dan contact met ons op

Online kunstgras kopen? Top Kunstgras verkoopt een zeer veelzijdig assortiment van robuuste tot hoogwaardige kunstgras soorten. U kunt het gewenste kunstgras voor verschillende prijsklassen kiezen – afhankelijk van het beoogde gebruik, de bedoelde gebruiksintensiteit en uw visuele eisen. Zie hieronder onze complete kunstgrassen collectie. Onder de categorie kunstgras worden onze verschillende soorten kunstgrassen vermeld met hun specifieke eigenschappen en kwaliteitskenmerken. Voel je vrij om rond te kijken en direct te bestellen, een gratis stalenbox aan te vragen of eerst advies in te winnen van onze experts. U kunt bij alle soorten uiteraard ook gebruik maken van onze vakkundige legservice!

Kunstgras Sunrise

40 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Bigfoot

30 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Smooth

45 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Bermuda Summer

50 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Economy

30 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Fair

28 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Show

35mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Pure

30 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Orlando

35mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Twilight

40 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Sunset

40 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Eternity

37 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Bermuda

50 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Ambassador

50 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Elite

65 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Online uw kunstgras prijs berekenen

Online de kunstgras prijs berekenen? Denkt u erover om uw gazon te vervangen door kunstgras of wilt u uw balkon een warmere uitstraling geven? Voor een zeer veelzijdig assortiment kunstgrassen bent u bij Top Kunstgras aan het juiste adres. Wij zijn dé echte kunstgras specialist en hebben jarenlange ervaring. De afgelopen jaren zijn de kwaliteit en de uitstraling van kunstgras enorm verbeterd en sommige soorten zijn bijna niet meer van echt gras te onderscheiden. Elk soort kunstgras heeft specifieke eigenschappen en kwaliteitskenmerken en vallen in verschillende prijsklassen. De kunstgras prijs varieert van onze budget serie tot de premium collectie. Alle kunstgrassen van Top Kunstgras staan bekend om de zeer goede kwaliteit en de aantrekkelijke en concurrerende tarieven.

De budget serie biedt voordelige kunstgrassoorten met een zeer robuuste kwaliteit, dan is er onze huismerk collectie met een sublieme prijs- kwaliteitsverhouding die exclusief voor ons geproduceerd wordt, gevolgd door de premium collectie voor de klant die hoge eisen stelt en tenslotte is er de duurzame productlijn die geschikt is voor sport en spel. Onze outlet met resterende voorraden en coupons verkopen wij voor een sterk gereduceerde kunstgras prijs. Het hele assortiment wordt in Nederland geproduceerd en voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen. Ons kunstgras is veilig voor kinderen en huisdieren en is vrij van zware metalen. Gun uzelf een altijd groen gazon, voor de kunstgras prijs hoeft u het niet te laten.

Gratis verzenden vanaf €250,-
Nooit meer grasmaaien
15 jaar UV-garantie
Topkwaliteit kunstgras

Online kunstgras prijs berekenen

Op zoek naar de beste kwaliteit tegen de scherpste kunstgras prijs? Top Kunstgras is in heel Nederland actief en wij hebben op de meest uiteenlopende locaties kunstgras aangelegd. Ook voor uw locatie hebben wij het geschikte kunstgras prijs. Onze kunstgras specialisten geven u advies op maat over het meest geschikte kunstgras voor uw locatie.

U kunt gebruik maken van onze vakkundige eigen legservice. Daarmee bespaart u veel tijd en u weet zeker dat uw gazon van kunstgras er stabiel en strak bij komt te liggen. Alle benodigde werkzaamheden worden door ons uitgevoerd. Wij hebben tal van kunstgras specialisten die u ontzorgen van advies tot het aanleggen.

Ontvang de beste kunstgrassen!
Morgen in huis!

Gratis kunstgras stalenbox!

Wij hebben een ruim assortiment kunstgrassen. Onder de catgegorie kunstgrassen op deze website kunt u alle details lezen. Misschien vindt u het lastig om een keuze te maken. Om het u makkelijker te maken kunt u een gratis stalenbox aanvragen. Zo kunt u het product in het echt zien en voelen en dat maakt het makkelijker om de juiste keuze kunstgras prijs te maken. Onze klanten waarderen ons met een 9,5. Top Kunstgras levert dan ook een kwaliteitsproduct en geeft wel 10 jaar garantie! Als u kiest voor kunstgras van Top Kunstgras dan kunt u genieten van een altijd fris en groen gazon waar u geen omkijken naar heeft!

Ontvang de beste kunstgrassen!
Morgen in huis!
Bestel direct uw GRATIS stalenbox!

Beoordelingen

 • Paul

  Reuver

   10

  Mooi kunstgras niet van echt te onderscheiden. Door de mannen die het aangelegd hebben zeer netjes gewerkt en alles netjes opgeruimd.

 • Paul

  Swalmen

   9

  Positief verrast . Prachtig werk afgeleverd. Schoon opgeleverd Zeer tevreden

 • Nelly

  Heythuysen

   10

  Wij zijn zeer tevreden over het contact met Top Kunstgras, zowel in het voortraject als de uitvoering. Duidelijke afspraken, komen afspraken na, vriendelijke en betrokken medewerkers waar niets teveel voor is. En zeer tevreden met het eindresultaat!

 • Lida

  Heerlen

   10

  Ik ben bijzonder tevreden, heel fijn personeel vriendelijk en beleefd.

 • Alberdien Buyze

  Steyl

   10

  heel vakkundig , waterpas gemaakt. ben er erg blij mee.

 • J.P.

  Steyl

   9

  komen gemaakte afspraken na en leveren goed werk.

 • Hans

  STEIN LB

   8

  Goed geholpen bij de keuze van de verschillende soorten kunstgras. Compliment voor de twee medewerkers. Het eindresultaat ziet zeer goed uit.

 • Vincent

  Haelen

   10

  Heel erg blij met mijn kunstgras, ziet er super uit en vakkundig gelegd en de medewerkers waren vriendelijk en ze waren er op de afgesproken tijd

 • Jos

  Roermond

   10

  Werken heel secuur en precies. Heb een top grasveldje nu! Bedankt we zijn er blij mee!

 • Fred

  Vlodrop

   10

  Medewerkers zeer vriendelijk en correct uitgevoerde werkzaamheden. Na de werkzaamheden gedaan waren, alles weer schoon achtergelaten. Zeer tevreden.

 • Maurice

  Heel

   10

  Van offerte tot afwerking alles naar wens verlopen. Heel vriendelijk personeel, snel en secuur werk geleverd. Alles opgeruimd en netjes achtergelaten. Wij hadden gekozen voor Twillight.

 • J

  Roosendaal

   10

  Vakkundig gelegd en prachtig strak en mooi van kleur!

 • Edo

  Sittard

   10

  In een dag tijd heeft onze tuin een ware metamorfose ondergaan. Het nieuwe gazon (Orlando) ligt er prachtig bij. De heren die het gazon hebben aangelegd verstonden hun vak en waren zeer vriendelijk. Na afloop van de werkzaamheden ook alles netjes opgeruimd en schoongemaakt.

 • Marco

  Nederweert

   10

  Top netjes gewerkt en ziet er echt goed uit. Aardige medewerkers.

 • Wilhelm

  Zoetermeer

   10

  Werklieden waren volgens afspraak op tijd. Alle noodzakelijke werkzaamheden, incl. kleine correcties aan de randen, werden vakkundig en zo nodig in overleg uitgevoerd. Het eindresultaat was boven verwachting mooi, “Een blaadje”

 • Jaap

  M a ar s se n

   10

  Vriendelijke mensen Werken heel secuur Vaklui

 • Jolanda de Breuk

  Amsterdam

   9

  Kunstgras is super netjes gelegd. Vakkundige mensen ! Echt top. Een aanrader !

 • Eric

  Baarlo

   8

  Wij zijn erg tevreden met ons nieuwe gazon. Perfect en vakkundig gelegd, ondanks dat 't bijna de hele dag heeft geregend hebben de mannen flink doorgewerkt. Chapeau! het ziet er schitterend uit. Top bedrijf, aanrader.

 • Peter

  Driel

   10

  Keurig gedaan. Nette mensen en zeer deskundig. Alles netjes opgeruimd.

 • Lia

  Haelen

   10

  Vakkundige medewerkers, overleggen en geven goed advies, werken schoon en laten alles netjes achter. Ben zeer tevreden.