Bereken zelf!
Na
Baexem Topkunstgras kunstgras leggen Novia Naturel Voor

 

Kunstgras Limburg

Welke uitdaging was er bij het project kunstgras Limburg?

 

Bijpassend bij het huis heeft de eigenaar een moderne tuin met stenen paden en verhogingen aan laten leggen. Er bevindt zich een riante overdekte lounge en een zonovergoten terras, bestemd voor een intensieve outdoor living. De eigenaar en zijn familie willen in hun vrije tijd optimaal kunnen geniet van hun tuin en zo min mogelijk onderhoud hebben.

 

Waarom kunstgras?

 

In de strakke indeling van de tuin bleven nog een aantal verhogingen over die gevuld moesten worden met kleine gazons. Maar slechts kleine grasstukken zijn moeilijk te maaien en te onderhouden, want er zijn veel gazon randen en hoeken, die het maaien moeilijk maken.

Onze aanbevelingen…

 

Kunstgras wordt gelegd op een vaste en egale ondergrond. Daarom ziet kunstgras altijd zeer gelijkmatig en uniform groen uit. Dit past optisch uitstekend bij een hedendaags tuinontwerp met terrassen, verhogingen en verharde paden. Kunstgras biedt een interessant alternatief voor echt gazon op vele kleine vrije vlakken in de tuin. Wij van Top Kunstgras hebben de kunstgras soort Novia Naturel voor het tuin project in Baexem aanbevolen. Dit soort kunstgras is hoogwaardiger en biedt meerdere voordelen.

 

Welke eigenschappen heeft het uitstekende kunstgras soort Novia Naturel?

 

Het uiterlijk en de stabiliteit overtuigen gewoon! Het mengsel van lichte en donkere groene vezels laten het kunstgras Novia Naturel eruitzien als een echte grasmat. De C-vormige (C-Shape) garens maken de kunstmatig vezels elastisch, zodat deze snel weer overeind komen te staan nadat iemand erover gelopen heeft.
Het kunstgras ziet er natuurlijk uit, is stabiel en kan daardoor intensief gebruikt worden. De dikke kunstgrasmat voelt bij het lopen aangenaam zacht aan. Het noodzakelijke onderhoud voor dit soort kunstgras is minimaal.

En hoe beoordeelt de nieuwe eigenaar uit Baexem het kunstgras in de tuin?

 

De eigenaar is met zijn nieuw kunstgras project heel tevreden. Dat blijkt uit zijn positieve reacties.

“De naam zegt het al: TOP. We zijn heel erg tevreden over het kunstgras. Het heeft een prachtige uitstraling. De werkzaamheden zijn keurig en netjes uitgevoerd. Chapeau.”

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van kunstgras?

 

Wij leveren hoogwaardig kunstgras in heel Nederland. Op basis van veel praktijkervaring leggen wij professioneel kwaliteitskunstgras in tuinen. Voor vrijblijvend advies kunt u contact opnemen met onze specialisten onder +31 (0) 475 561796 of per e-mail. Maak direct een afspraak!

 

Vraag uw scherpste prijs aan
+31 (0) 475 635840
Chat met Topkunstgras