Bereken zelf!

 

Kunstgras leggen in Venlo

 

Kunstgras leggen in Venlo is één van onze specialiteiten! Venlo ligt in de buurt van Blerick, Hout-Blerick, Tegelen, Steyl, Belfeld en Reuver.

 

Welke uitdaging zijn wij bij het project met kunstgras in Venlo aangegaan?

 

Onze klant in Venlo heeft een kleine voortuin. Hij was op zoek naar een milieuvriendelijk alternatief voor een gazon van 18 m². Belangrijk voor hem was een onderhoudsarme oplossing, die in alle jaargetijden perfect zou uitzien. Nooit meer maaien en sproeien! Dit waren de wensen van onze klant.

Waarom kunstgras?

 

Kunstgras is een heel mooi alternatief tegenover een grindlaag of bestrating in de voortuin. De strakke uitstraling van kunstgras, net zoals pas gemaaid gras en het authentiek groen, geeft aan een voortuin een verzorgde en natuurlijke uitstraling. Het onderhoudsarme karakter van kunstgras is erg geschikt voor voortuinen en wordt steeds populairder.

Onze aanbevelingen…

 

Wij hebben een breed assortiment aan kunstgras. Onze kunstgrassoorten in alle prijsniveaus hebben Uv- en kleurbestendige eigenschappen en zijn vrij van zware metalen. Dit is voor ons vanzelfsprekend. Wij willen alleen maar milieuvriendelijke producten in tuinen en op terrassen aanbrengen. Voor de voortuin van onze klant in Venlo hebben wij de soort Verde Naturel geadviseerd.

Welke eigenschappen heeft het kunstgrastype Verde Naturel?

 

Belangrijk is niet alleen het uiterlijk en de stabiliteit! Verde Naturel is een degelijk kunstgras. Het is kleurvast en voelt zacht aan. Verde Naturel oogt, zoals de naam van het product al aangeeft, zeer natuurlijk. Met de grasvezelhoogte van 40 mm ziet de grasmat uit alsof ze net gesneden is. Kleurechte garens in verschillende tinten groen ondersteunen het natuurlijke karakter. Afhankelijk van de leeftijd en verzorging met meststoffen, vooral door het fosfaat- en stikstofgehalte, hebben natuurlijke grassprietjes ook verschillende kleuren. Deze natuurlijke eigenschappen hebben wij met ons kunstgras gekopieerd. De elastische grasvezels uit oval-shape garens gaan vanzelf weer rechtop staan. Dus ook net zoals in de natuur: echte grassprieten richten zich ook weer op na het belopen.

En hoe beoordeelt de nieuwe eigenaar uit Venlo zijn voortuin?

 

Onze opdrachtgever is trots op het kunstgras in zijn voortuin en gelukkig met de onderhoudsarme oplossing. Wij hebben zijn verwachtingen kunnen waarmaken. Hierbij tonen wij trots zijn commentaar en danken hem voor het compliment.

 

“Wij zijn dik tevreden over onze nieuwe kunstgrasmat. Zeer vakkundig gelegd. Een aanrader voor iedereen. Ook zeer tevreden over uw werknemers die het gelegd hebben.”

 

 

Bent u geïnteresseerd in kunstgras?

 

Wij leveren hoogwaardig kunstgras in Limburg en heel Nederland. Met veel praktijkervaring leggen wij professioneel kwaliteitskunstgras in tuinen, op terrassen en in speeltuinen. Voor vrijblijvend advies kunt u contact met onze specialisten opnemen. Wij bezoeken u graag. Contacteer ons direct via ons contactformulier!Contact


Afspraakformulier* Verplicht veld.
Top Kunstgras garandeert u dat de door u ingevulde gegevens enkel en alleen gebruikt zullen gaan worden om uw (aan)vraag te beantwoorden.
Vraag uw scherpste prijs aan
+31 (0) 475 635840
Chat met Topkunstgras