Bereken zelf!

 

U zoekt de kunstgras specialist die voor u kunstgras kan verleggen in Rotterdam en omgeving? Topkunstgras is al jaren een begrip in de wereld van kunstgras.

Kunstgras soorten

Wij werken uitsluitend met kunstgras dat geschikt is voor mens en dier en zoals onze bedrijfsnaam het al zegt van de allerhoogste kwaliteit.

Kunstgras goedkoop?

Wij werken uitsluitend met Top kwaliteit kunstgras in Rotterdam. Door directe afname bij de fabrikant en een scherpe kostencalculatie kunnen we u hoogwaardig kunstgras aanbieden tegen interessante prijzen. Bij ons vind u kunstgras vanaf € 14,95 per m2 t/m € 39,95 we hebben alle soorten in huis van Budget tot huismek tot Premium soorten.

Kunstgras prijzen

Is uw interesse gewekt om Top kunstgras door ons aan te laten leggen in Rotterdam en omgeving, dan kunt u via onze button ” bereken zelf ” berekenen wat het u gaat kosten om het kunstgras door ons aan te laten leggen.

Voor meer informatie kunt u uiteraard altijd contact opnemen met topkunstgras.nl.  Dit kan zowel via ons offerteformulier, afspraak formulier of middels een e maill te sturen naar info@topkunstgras.nl. Telefonisch zijn wij bereikbaar op het telefoonnummer : +31475-635840Contact


Afspraakformulier* Verplicht veld.
Top Kunstgras garandeert u dat de door u ingevulde gegevens enkel en alleen gebruikt zullen gaan worden om uw (aan)vraag te beantwoorden.
Vraag uw scherpste prijs aan
+31 (0) 475 635840
Chat met Topkunstgras