Bereken zelf!
Venray Topkunstgras kunstgras leggen Novia Naturel Na
Venray Topkunstgras kunstgras leggen Novia Naturel Voor

 

 

Kunstgras leggen in Venray

 

Laat uw kunstgras leggen in Venray! Venray ligt in Noord Limburg in de buurt van Castenray, Geijsteren, Leunen, Oostrum, Smakt, Vredepeel en Ysselsteyn.

 

Welke uitdaging hebben wij bij het project met kunstgras in Venray opgelost?

 

Onze opdrachtgever in Venray heeft een kleine achtertuin met een grasveld van 21 m². Door de invloed van droogte en intensief gebruik zag het echte gazon er versleten uit. De klant was op zoek naar een alternatief voor zijn buitenverblijf.

 

Waarom kunstgras?

 

Hoogwaardig kunstgras biedt een ideale oplossing voor tuinen met kleine gazons. Bijzonder op plekken waar huisdieren of kinderen het hele jaar willen spelen. Onafhankelijk van het seizoen kan kunstgras gebruikt worden bij slecht weer, zonder beschadigd te worden. Ook in de winter ziet kunstmatig gras er verzorgd uit. Bovendien eist dit materiaal weinig onderhoud. Om deze redenen wordt kunstgras steeds populairder voor privétuinen.

 

 

 

 

 

Onze aanbevelingen…

 

We hebben de tuineigenaar in Venray niet lang hoeven te overtuigen van het feit dat kunstgras een prima alternatief is. Onze specialisten hebben de soort Novia Naturel aanbevolen. Novia Naturel is vrij van cadmium en lood. Dit is heel belangrijk voor het milieu en de gezondheid van mens en huisdier.

 

Welke eigenschappen heeft het kunstgrastype Verde Naturel?

 

Wij leveren een breed assortiment aan hoogwaardig kunstgras. Verde Naturel is een veel verkocht topproduct, omdat het van hoge kwaliteit is, natuurgetrouw en Uv-bestendig. Voor de tuin in Venray met een intensief gebruik door kinderen is de stabiliteit zeer belangrijk! De degelijke en kleurvaste Verde Naturel is een zware mat uit uiterst sterke garens. Een mix uit garens met verschillende kleuren laat ons kunstgras er levensecht uitzien, want in een natuurlijk gazon zijn er ook grassprietjes met verschillende kleuren. Oudere grassprieten worden lichter en verkleuren uiteindelijk van groen naar bruin.

 

 

 

 

En hoe beoordeelt de nieuwe eigenaar uit Venray zijn nieuwe kunstgras?

 

De klant uit Venray is erg tevreden met zijn onderhoudsarme alternatief. De plaats met kunstgras biedt zijn huisdier een lekker zacht groenverblijf, want het lopen over het kunstgras en het erop liggen voelt zeer comfortabel aan.

 

Bent u geïnteresseerd in kunstgras?

 

Bel ons direct via telefoonnummer +31 (0) 475 561796 of stuur een e-mail!
Wij verkopen hoogwaardig kunstgras in heel Nederland en zijn professionele specialisten in het aanleggen van kwaliteitskunstgras in tuinen, op terrassen en in speeltuinen.

 

Vraag uw scherpste prijs aan
+31 (0) 475 561796
Chat met Topkunstgras