Bereken zelf!
Maasbracht Topkunstgras kunstgras leggen Birmingham 26 Na
Maasbracht Topkunstgras kunstgras leggen Birmingham 26 Voor

 

Kunstgras in Maasbracht

 

Op onze project met kunstgras in Maasbracht zijn wij trots! Maasbracht ligt in Zuid Limburg in de buurt van Roermond en Echt.

 

Voetbalplaats in Maasbracht

 

Het talud van het voetbalveld in Maasbracht was in een heel slechte toestand. Door het intensieve gebruik was het gras praktisch vernietigd en de bodem heel oneffen. Het gevaar van om te struikelen over het behoorlijk gehavend gazon was groot. De gemeente wilde een praktische oplossing met minimaal of geen onderhoud. Bovendien zou het alternatief er verzorgd strak uitzien. De kosten van irrigeren en onderhoud zouden bespaard worden. Om deze redenen was een echt gazon geen optie.

 

Kunstgras naast het voetbalveld?

 

Dit is mogelijk! Met een vaste onderbouw krijgt de helling bij het voetbalveld een stabiel karakter. Door het aanbrengen van een stabilisatiemix worden verzakkingen voorkomen. De drainagewerking zorgt voor de afvoer van het regenwater en vermijdt het week worden van de bodem.

Welke eigenschappen heeft onze kunstgrasmerk Birmingham?

 

Wij hebben voor dit project het kunstgras type Birmingham aanbevolen. Dit product heeft een korte grasvezelhoogte van 26 mm. De Oval-Shape grasvezel uit polyethyleen laat dit type kunstgras natuurlijk uitzien. De garens hebben geen onnatuurlijk glanzend effect. De kroesvezels zorgen voor een zachte en stevige mat. Dit is voor een intensief gebruik noodzakelijk. Birmingham 26 is Uv-bestendig en kan in de directe zon liggen zonder te verkleuren. Bovendien is een kunstgrasmat milieuvriendelijk! Want al onze ons kunstmatige grassoorten zijn lood en cadmiumvrij.

En hoe beoordelen de fans en de gemeente het nieuwe kunstgras?

 

Voor de gemeente in Maasbracht is een kunstgrasmat een prima alternatief. De onderhoudsarme eigenschappen overtuigen onze opdrachtgever. Het talud heeft een heel natuurlijke uitstraling. Het kunstgras voelt lekker zacht aan. Het staan of zitten op de grasmat voor de duur van een voedbalwedstrijd is veel aangenamer. De schoenen en de kleding vervuilen niet.

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van kunstgras?

 

Onze professioneel specialisten adviseren u over het aanleggen van kwaliteitskunstgras op sportvelden en speelplaatsen. Contacteer ons direct onder +31 (0) 475 561796 of per e-mail voor meer informatie!

Vraag uw scherpste prijs aan
+31 (0) 475 635840
Chat met Topkunstgras