Vrijblijvende offerte binnen 24 uur
Gratis levering vanaf €250,-
Echtheid
Grashoogte
Materiaal
 •  W-shape
 •  W- shape
 •  M-shape
 •  LSR-Yawn
 •  Gekroesd
 •  C-shape
Zachtheid

Persoonlijk advies nodig?

Neem dan contact met ons op

Online kunstgras kopen? Top Kunstgras verkoopt een zeer veelzijdig assortiment van robuuste tot hoogwaardige kunstgras soorten. U kunt het gewenste kunstgras voor verschillende prijsklassen kiezen – afhankelijk van het beoogde gebruik, de bedoelde gebruiksintensiteit en uw visuele eisen. Zie hieronder onze complete kunstgrassen collectie. Onder de categorie kunstgras worden onze verschillende soorten kunstgrassen vermeld met hun specifieke eigenschappen en kwaliteitskenmerken. Voel je vrij om rond te kijken en direct te bestellen, een gratis stalenbox aan te vragen of eerst advies in te winnen van onze experts. U kunt bij alle soorten uiteraard ook gebruik maken van onze vakkundige legservice!

Kunstgras Sunrise

40 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Bigfoot

30 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Smooth

45 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Bermuda Summer

50 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Economy

30 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Fair

28 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Show

35mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Pure

30 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Orlando

35mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Twilight

40 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Sunset

40 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Eternity

37 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Bermuda

50 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Ambassador

50 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Kunstgras Elite

65 mm

Echtheid:

Grashoogte:

Zachtheid:

Goedkoopste kunstgras met de beste prijskwaliteitsverhouding!

Op zoek naar het goedkoopste kunstgras? Kost het onderhoud van uw gazon u teveel tijd? Lukt het maar niet om het hele jaar een mooi groen gazon te hebben? Dan is kunstgras ideaal voor u! Voor een veelzijdig assortiment kunstgrassen van de beste kwaliteit bent u bij Top Kunstgras aan het juiste adres. Wij zijn al vele jaren thuis in de kunstgras-wereld en zijn dé echte specialist. Wij hebben al in talloze tuinen, balkons, speelplaatsen en openbare voorzieningen kunstgras gelegd. Onze kunstgras specialisten geven u advies op maat voor de locatie waar u kunstgras wilt aanleggen. Wij letten op het beoogde gebruik, de gebruiksintensiteit en uw visuele eisen.

Bent u benieuwd naar de prijzen en wilt u weten wat het goedkoopste kunstgras is. Wij hebben voordelige grassoorten met een zeer robuuste kwaliteit, dat is onze budget serie. Verder kunt u voor het goedkoopste kunstgras kijken in onze outlet waar wij resterende voorraden en coupons aanbieden voor een sterk gereduceerde prijs. Daarnaast is er ons huismerk dat bestaat uit een collectie die exclusief geproduceerd wordt voor Top Kunstgras waarbij de prijs- kwaliteitsverhouding subliem is. Voor de veeleisende klant is er de premium serie en tenslotte is er een duurzame productlijn die geschikt is voor sport en spel.

Gratis verzenden vanaf €250,-
Nooit meer grasmaaien
15 jaar UV-garantie
Topkwaliteit kunstgras

Deskundig de goedkoopste kunstgras laten aanleggen!

Op zoek naar het goedkoopste kunstgras, zonder consessies te doen aan de kwaliteit? Zelf kunstgras aanleggen is mogelijk maar u kunt ook gebruik maken van onze vakkundige eigen legservice om uw goedkoopste kunstgras te laten leggen. Dan weet u zeker dat het eindresultaat mooi wordt! Wij hebben tal van kunstgras specialisten die u ontzorgen van advies tot het aanleggen.

Wij zijn actief in heel Nederland en voeren alle werkzaamheden uit vanaf het verwijderen en afvoeren van het gras tot het plakken en leggen van het kunstgras. Afhankelijk van de grootte van het project kunnen wij binnen 1 tot 2 dagen het legwerk opleveren. Klanten zijn tevreden over ons, zij waarderen ons met een 9,5!

Ontvang de beste kunstgrassen!
Morgen in huis!

Gratis kunstgras stalenbox!

Om de keuze uit de verschillende soorten kunstgrassen makkelijker te maken voor u kunt u een gratis stalenbox aanvragen. U kunt dan het product zien en voelen. Ons hele assortiment voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen. Ons goedkoopste kunstgras is veilig voor kinderen en huisdieren en is vrij van zware metalen. Met onze prijscalculator kunt u direct online de prijs voor uw kunstgras berekenen. U krijgt een garantie van 10 jaar op verkleuring, buitensporige slijtage en scheuren. Kies ervoor om nooit meer gras te maaien en ander onderhoud te plegen. Laat uw kunstgras leggen door Top Kunstgras, dat heeft alleen maar voordelen!

Ontvang de beste kunstgrassen!
Morgen in huis!
Bestel direct uw GRATIS stalenbox!

Beoordelingen

 • Paul

  Reuver

   10

  Mooi kunstgras niet van echt te onderscheiden. Door de mannen die het aangelegd hebben zeer netjes gewerkt en alles netjes opgeruimd.

 • Paul

  Swalmen

   9

  Positief verrast . Prachtig werk afgeleverd. Schoon opgeleverd Zeer tevreden

 • Nelly

  Heythuysen

   10

  Wij zijn zeer tevreden over het contact met Top Kunstgras, zowel in het voortraject als de uitvoering. Duidelijke afspraken, komen afspraken na, vriendelijke en betrokken medewerkers waar niets teveel voor is. En zeer tevreden met het eindresultaat!

 • Lida

  Heerlen

   10

  Ik ben bijzonder tevreden, heel fijn personeel vriendelijk en beleefd.

 • Alberdien Buyze

  Steyl

   10

  heel vakkundig , waterpas gemaakt. ben er erg blij mee.

 • J.P.

  Steyl

   9

  komen gemaakte afspraken na en leveren goed werk.

 • Hans

  STEIN LB

   8

  Goed geholpen bij de keuze van de verschillende soorten kunstgras. Compliment voor de twee medewerkers. Het eindresultaat ziet zeer goed uit.

 • Vincent

  Haelen

   10

  Heel erg blij met mijn kunstgras, ziet er super uit en vakkundig gelegd en de medewerkers waren vriendelijk en ze waren er op de afgesproken tijd

 • Jos

  Roermond

   10

  Werken heel secuur en precies. Heb een top grasveldje nu! Bedankt we zijn er blij mee!

 • Fred

  Vlodrop

   10

  Medewerkers zeer vriendelijk en correct uitgevoerde werkzaamheden. Na de werkzaamheden gedaan waren, alles weer schoon achtergelaten. Zeer tevreden.

 • Maurice

  Heel

   10

  Van offerte tot afwerking alles naar wens verlopen. Heel vriendelijk personeel, snel en secuur werk geleverd. Alles opgeruimd en netjes achtergelaten. Wij hadden gekozen voor Twillight.

 • J

  Roosendaal

   10

  Vakkundig gelegd en prachtig strak en mooi van kleur!

 • Edo

  Sittard

   10

  In een dag tijd heeft onze tuin een ware metamorfose ondergaan. Het nieuwe gazon (Orlando) ligt er prachtig bij. De heren die het gazon hebben aangelegd verstonden hun vak en waren zeer vriendelijk. Na afloop van de werkzaamheden ook alles netjes opgeruimd en schoongemaakt.

 • Marco

  Nederweert

   10

  Top netjes gewerkt en ziet er echt goed uit. Aardige medewerkers.

 • Wilhelm

  Zoetermeer

   10

  Werklieden waren volgens afspraak op tijd. Alle noodzakelijke werkzaamheden, incl. kleine correcties aan de randen, werden vakkundig en zo nodig in overleg uitgevoerd. Het eindresultaat was boven verwachting mooi, “Een blaadje”

 • Jaap

  M a ar s se n

   10

  Vriendelijke mensen Werken heel secuur Vaklui

 • Jolanda de Breuk

  Amsterdam

   9

  Kunstgras is super netjes gelegd. Vakkundige mensen ! Echt top. Een aanrader !

 • Eric

  Baarlo

   8

  Wij zijn erg tevreden met ons nieuwe gazon. Perfect en vakkundig gelegd, ondanks dat 't bijna de hele dag heeft geregend hebben de mannen flink doorgewerkt. Chapeau! het ziet er schitterend uit. Top bedrijf, aanrader.

 • Peter

  Driel

   10

  Keurig gedaan. Nette mensen en zeer deskundig. Alles netjes opgeruimd.

 • Lia

  Haelen

   10

  Vakkundige medewerkers, overleggen en geven goed advies, werken schoon en laten alles netjes achter. Ben zeer tevreden.