Bereken zelf!
Nieuwstadt Topkunstgras kunstgras leggen Novia Naturel Na
Nieuwstadt Topkunstgras kunstgras leggen Novia Naturel Voor

 

 

Goedkoop Kunstgras in Nieuwstadt

 

Goedkoop Kunstgras in Nieuwstadt heeft een hele duidelijke verbetering voor de tuin gebracht! Nieuwstadt ligt in de buurt van Sittard en Geleen.

 

Welke uitdaging hebben wij bij het kunstgrasproject in Nieuwstad opgelost?

 

Onze opdrachtgever in Nieuwstadt heeft weinig tijd voor onderhoudswerkzaamheden in zijn tuin. De grasvlakte wordt intensief door zijn kinderen gebruikt om te spelen en ravotten. Bovendien heeft de droogte het gazon sterk beschadigd. De voortuin was lange tijd niet onderhouden en zag er door het onkruid slecht uit. Onze klant wilde een veilig speelgazon voor zijn kinderen. In totaal moest er voor een vlakte van 105 m² een alternatief gevonden worden.

Waarom kunstgras?

 

Regelmatig maaien, sproeien en bemesten is bij kunstgras niet noodzakelijk. Een tuin met een kunstmatige grasmat is dus heel onderhoudsarm. Er is voor kunstgras geen sproeien nodig. Dit spaart kostbaar drinkwater dat meestal voor besproeien gebruikt wordt. Verder er is geen overlast van onkruid. Hoogwaardige soorten kunstgras geven een verzorgde uitstraling van huis en tuin. Ook blijft de kleding van spelende kinderen schoon. Verder is een kunstgrasmat gemakkelijk te reinigen.

Onze aanbevelingen…

 

Kunstgras is voor deze tuinsituaties een perfect alternatief. De zachte ondergrond vormt een uitstekende speelmat.
En dit het hele jaar door en onafhankelijk van de weersomstandigheden. Onze specialisten hebben het kunstgras Novia Naturel geadviseerd. Het materiaal is vrij van zware metalen en daarom milieuvriendelijk. Voor spelende kinderen en huisdieren is dat een belangrijke voorwaarde.

 

 

Welke eigenschappen van Novia Naturel hebben de klant overtuigd?

 

De kwaliteit van Novia Naturel zit niet alleen in het prachtige aanzien. Lopen over Novia Naturel is zeer comfortabel, want de kunstgrasmat is heel zacht. De grasvezelmix van licht- en donkergroene sprietjes van 40 mm lengte laat het gras er heel natuurlijk uitzien.

En hoe beoordeelt de eigenaar uit Nieuwstadt zijn nieuwe kunstgras?

 

Wij zijn altijd blij als na onze werkzaamheden een tevreden klant achterblijft. Bedankt voor het compliment!

 

“Vakkundig aangelegd grasveld. Zeer tevreden, personeel is vriendelijk en laten behalve een mooi grasveld geen rommel achter.”

 

 

Bent u op zoek naar kunstgras voor uw tuin?

 

Wij leggen hoogwaardig kunstgras aan in tuinen, op terrassen en in speeltuinen. Voor advies en een vrijblijvende offerte kunt u ons bellen onder +31 (0) 475 561796 of een aanvraag per e-mail sturen.

Vraag uw scherpste prijs aan
+31 (0) 475 635840
Chat met Topkunstgras