WAT KOST KUNSTGRAS?

Hoogwaardig kunstgras is niet goedkoop. Alle kunstgrassoorten uit ons assortiment worden in Nederland gemaakt. Wij verkopen en verwerken uitsluitend de beste kwaliteit van kunstgras, geselecteerd door ons volgens strenge criteria. Bij het kiezen van een product gebruiken we onze ervaring, die we jarenlang verzameld hebben in deze sector. Als u kiest voor een product van Top Kunstgras, ontvangt u gegarandeerd een duurzame kwaliteit kunstgras.

 

PRIJS KUNSTGRAS?

Door de grote hoeveelheden die we elk jaar verwerken en leveren, kunnen we een goede prijs-kwaliteitverhouding bieden. Onze ervaren medewerkers verwerken alleen de beste materialen, zodat wij een bijzonder mooie kunstgrasvlakte voor u aanleggen.

 

Wij wijzen u op het feit dat de kunstgrasindustrie hevig reageert op de prijzen van producten uit Azië. Veel concurrenten bieden kunstgrastapijt uit China aan tegen verrassend lage prijzen. U kunt de kwaliteit van de Aziatische grasmat echter niet vergelijken met onze hoogwaardige producten. Kunstgras met onvoldoende.kwaliteitseigenschappen, bijvoorbeeld UV-weerstand, kleurbestendigheid en belasting met zware metalen, zullen op lange termijn geen goede investering zijn. De prijs voor hoogwaardige kwaliteit begint bij € 20,- per m2.

In de kunstgrassector worden af en toe geen eerlijke praktijken gebruikt. Soms verschillen de vooraf toegestuurde patronen van de daadwerkelijk gelegde grassoort.

 

LAAT U ADVISEREN

U kunt bij ons kiezen uit een breed scala aan producten. Het gebruik van diverse kleuren en nuanceringen van garens in verschillende vormen en lengtes beïnvloeden de bedrieglijk reële optiek van de kunstgrassoorten. Natuurlijk is een dikke en zware kunstgrasmat uit hoogwaardige grasvezels onverslijtbaarder en hiermee ook duurder.

Wij bezoeken u aan huis en laten onze kunstgrascollectie zien. Onze kunstgrasspecialist ondersteunt u bij de selectie en houdt rekening met uw speciale wensen en eisen.


WAT KOST HET LATEN LEGGEN VAN KUNSTGRAS U?

Onze kunstgrasspecialisten komen u graag thuis bezoeken. Ze bekijken de situatie dan op locatie, beoordelen de bodemomstandigheden en meten de exacte vierkante meters van het oppervlakte. Op basis hiervan krijgt u binnen twee werkdagen een offerte exact op maat voor uw kunstgras en alle gewenste diensten voor het aanleggen.

 

Wij berekenen de volgende tarieven voor de onderbouw en het leggen van kunstgras:

 

Graszoden en of zandbed verwijderen: € 8,00 per m²

Kunstgrasonderbouw aanleggen: € 7,50 per m²

Leggen van kunstgras: € 9,00 per m²

 

Bent u geïnteresseerd? We zullen graag uw vragen beantwoorden en de nodige informatie verstrekken. Contacteer direct Top Kunstgras.


Bereken direct uw beste prijs
+31 475 635840
WhatsApp met Topkunstgras