KUNSTGRASTAPIJT OF KUNSTGRASMAT

Wist u dat de term kunstgrastapijt of kunstgrasmat precies hetzelfde product beschrijft? Beide benamingen staan voor kunstgras.

Waarom worden deze termen samen gebruikt?

  • Het productieproces van kunstgras lijkt erg op de productie van tapijt. Deze fabricagetechniek die men tuften noemt is aan het eind van de jaren vijftig ontstaan voor het maken van tapijt.
  • In feite worden de termen kunstgrastapijt of kunstgrasmat vaak gebruikt bij toepassingen op balkons, terrassen, dakterrassen en in binnenruimtes.
  • Ook kunstgrassoorten met een korte grasvezellengte worden zo genoemd.
  • In de regel wordt de term “kunstgrastapijt” toegepast wanneer kunstgras als losse vloerbedekkingen op tegels, beton, stenen of houten planken ligt.

VERSCHILLEN KUNSTGRASTAPIJT EN KUNSTGRASMAT

In principe bestaan er geen verschillen tussen kunstgrastapijt, kunstgrasmat en kunstgras met betrekking tot materiaalgebruik en fabricagemethoden. De moderne weeftechniek en de kwalitatief hoogwaardige garens garanderen een bedrieglijk echte uitstraling en duurzame eigenschappen.

KUNSTGRASTAPIJT KOPEN?

Contacteer Top Kunstgras per telefoon of e-mail voor meer informatie. U kunt dagelijks van 8:00 – 17:00 uur contact met ons opnemen. Wij willen u graag ondersteunen bij uw kunstgrasproject.


Bereken direct uw beste prijs
+31 475 635840
WhatsApp met Topkunstgras