KUNSTGRAS LEGGEN

Bent u op zoek naar een specialist voor het aanleggen van kunstgras? Wij leggen kunstgras aan in zowel uw particuliere tuin als uw bedrijfstuin. Uiteraard plaatsen wij ook op balkons, terrassen en binnenplaatsen. Neem gerust contact met ons op als u gevestigd bent in Maastricht, Weert, Roermond, Heerlen, Venlo, Eindhoven en omgeving. Wij zijn actief in Limburg en in heel Nederland en voeren alle werkzaamheden uit, beginnend bij de ondergrond, het plakken en leggen van kunstgras. Afhankelijk van de grootte van het project kunnen wij binnen 1 tot 2 dagen het legwerk opleveren.

Pulheim Topkunstgras kunstgras leggen Eclipse

WAAROM LATEN LEGGEN

Het laten leggen van kunstgras in tuinen en openbaar groen is niet bijzonder ingewikkeld. Dit werk vereist echter wel enige vaardigheid en vooral routine. Het afmallen en verdichten van de ondergrond is een belangrijke vaardigheid om de kunstgrasmatten bijzonder egaal te kunnen aanbrengen. Hiervoor hebt u wel het juiste gereedschap en apparatuur nodig.

Als u de installatie door Top Kunstgras laat uitvoeren, bespaart u een aanzienlijke hoeveelheid tijd. Wij zijn ervan overtuigd dat u profiteert van een professioneel stukje installatiewerk. Het kunstgrasoppervlak ligt dan ook stabiel en zeer strak. Het maakt voor ons niet uit of uw kunstgrastapijt buitenshuis komt te liggen of dat u kiest voor verlegging op een slijtvaste vloer in een binnenruimte. Wij bieden u een gedegen aanlegservice.

 

Kantopsluiting niet vergeten

Wat meestal bij het plannen en leggen van het kunstgras wordt vergeten, is de kantopsluiting. In de regel worden kunstmatige gazons opgesloten door verharde paden, muren en terrassen. Als de randen echter grenzen aan bloembedden, borders met vaste planten en haagplanten raden we aan om een kantopsluiting te plaatsen. Ze stabiliseren de randen van het kunstgras en verlengen de levensduur ervan. Op aanvraag leggen we graskanten van kunststof of beton aan, waardoor mooie overgangen naar de plantenborders worden gecreëerd.

HOE GAAN WE TE WERK

  1. We verwijderen de oude graszoden en voeren deze af. Wij gebruiken onze speciale voor kunstgras ontwikkelde grondstof als ondergrond en verdelen deze gelijkmatig. 2
  2. Hierna wordt deze uiterst secuur geëgaliseerd en verdicht tot een prefecte onderbouw. De eigenschappen van de gebruikte materialen worden bepaald door de specifieke bodemomstandigheden.
  3. In de laatste fase wordt het onderdoek uitgelegd en het kunstgras (in het geval van naden) verlijmd. Bij het leggen op harde vloeren, bijvoorbeeld op balkons en terrassen, zorgen we voor een perfecte bevestiging. Mogelijke struikelplaatsen als gevolg van plooien zijn uitgesloten. We snijden het kunstgrastapijt op maat en letten op een goede afvoer van het regenwater.

BENT U GEÏNTERESSEERD?

U kiest voor een professionele aanleg? We helpen u graag en zullen al uw vragen over het leggen van kunstgras beantwoorden. Natuurlijk informeren wij u ook over trends en mogelijke toepassingen. Contacteer ons telefonisch of klik hier voor het contactformulier!


Bereken direct uw beste prijs
+31 475 635840
WhatsApp met Topkunstgras