Bereken zelf!

Beoordelingen Topkunstgras


9,7
met 75 beoordelingen
Zeer goed werk afgeleverd ligt er strak bij

"Zeer klant vriendelijk, goed advies prima prijs kwaliteit verhouding"

Beoordeeld door: familie Geraedts
8
Goed meegedacht met onze wensen en erg snelle en fijne service.

"Na het eerste contact is Top Kunstgras bij ons thuis gekomen om onze wensen en hun assortiment te matchen. Er werd direct een prijs opgesteld, zodat we wisten wat het geheel ging kosten. De dag dat het ‘gras’ werd gelegd is het oude gras plus boarding netjes afgevoerd en het is allemaal super netjes gelegd. De prijs op de offerte was ook de prijs, die werd afgerekend. Geen verrassingen dus. De medewerkers waren erg sociaal en vriendelijk. Wij bevelen Top Kunstgras zeker aan. Sterker nog, we hebben waarschijnlijk al mensen overtuigd om ook kunstgras te nemen van dit bedrijf."

Beoordeeld door: Xander, Femke & Lotte
10
vak werk geleverd tot in details verzorgd [michael]

"zie boven"

Beoordeeld door: janhein leduc
10
Nette service

"Professioneel gelegd en goed personeel!!!"

Beoordeeld door: Robin
10
Een hele goede personeel ze doen heel goed werk

"Hele goeie service echt om aan te raden top kunstgras de beste"

Beoordeeld door: Nail
10
Top werk geleverd...

"Snel de offerte gekregen en in 1 dag alles er in liggen... top werk."

Beoordeeld door: Rachid
10
Prima werk afgeleverd.

"Snel en heel netjes gewerkt. Ben superblij met het gras. Mannen hebben ook meteen een anker voor de droogmolen in de grond gedraaid."

Beoordeeld door: Annalie
10
Top vakmannen die van een uitdaging houden!

"We hebben als oudervereniging van een basisschool Top Kunstgras ingehuurd om een zelfgemaakte speelheuvel te bekleden met kunstgras. Geen alledaagse klus! De mannen hebben hard gewerkt en het resultaat is geweldig!"

Beoordeeld door: Annemarie
10
Prima

"Vriendelijk mensen goede sevice"

Beoordeeld door: familie fonteyn
10
wij zijn erg positief over topkunstgras uit Haelen zowel de service als het personeel.

"onze ervaring is erg positief, zowel de uitleg en het advies tijdens ons bezoek in de showroom om een keuze te maken, als wel de nodige informatie en adviezen tijdens de werkzaamheden bij ons thuis."

Beoordeeld door: Bert & Petra
10
Vakkundig met goed advies en aflevering.

"Via internet gevonden. Tijdens het bezoek had ik een goed gevoel bij dit bedrijf. Advies was goed en vakkundig. De mensen die de aanleg hebben gedaan hebben perfect werk afgeleverd en waren zeer klantvriendelijk."

Beoordeeld door: Ger
8
Prima advies; prima offerte en ongelooflijk correcte uitvoering.

"Daarnaast netjes achtergelaten. Advies: Als weer een klant kiest voor gedeeltelijk bedekken met kunstgras, adviseer hem dit NIET te doen. En bedankt dat jullie dit zo op gaan lossen !!!"

Beoordeeld door: Engelbert Toonen
10
snel, duidelijk vriendelijk en professioneel

"Fijn dat de situatie ter plaatse bekeken wordt, goede voorlichting en advies. Heel klantvriendelijk, ook de jongens die het gras kwamen leggen."

Beoordeeld door: Ingrid
10
Vriendelijk, vakkundig en proffessioneel personeel

"Goede commerciële en productpresentatie/voorlichting, goede prijs - prestatie verhouding, opdracht correct, professioneel en snel uitgevoerd, werkplek schoon opgeleverd. PS : Bij de eerste vragen is de tekst i.v.m. de tekstkleur niet goed te lezen Groet John"

Beoordeeld door: John Velraed
10
Van de offerte tot de nazorg top service!

"Na wat pech met de vorst stonden ze hier afgelopen vrijdag en hebben in een dag tijd alles voor elkaar gemaakt en tot in de puntjes opgeleverd. Natuurlijk is het hun vak om een mooie grasmat neer te leggen, maar ik vond vooral het enthousiasme van het team en de wijze van meedenken met de klant hoe de stukken het mooist tot hun recht komen en op elkaar aansluiten zeer positief. Stuk voor stuk vakmensen, super vriendelijk en harde werkers. Ook het contact met de vertegenwoordiger en de planner verliep zeer prettig. Ik kan iedereen dit bedrijf van harte aanbevelen."

Beoordeeld door: Ralph
10
jullie maken je naam waar ! TOP!

"super goede ervaring. kan het iedereen aanbevelen."

Beoordeeld door: Mw reiniers
10
Persoonlijk, netjes en snel

"Toen we naar de showtuin kwamen, bleek er meer dan genoeg keuze. We kregen een goede indruk van de mogelijkheden, maar vonden het lastig in te schatten in onze tuin. Daarom is er iemand met stalen bij ons gekomen en hebben we een keuze gemaakt, die we later zelfs probleemloos bijgesteld hebben. Binnen een week lag het gras in onze tuin. Achteraf hadden we het gras toch graag minder diep gelegd hebben dan de standaard 2 cm. Tegen een klein bedrag kan dit zelfs nog aangepast worden. Erg klantvriendelijk, persoonlijk en servicegericht! Er wordt ook goed meegedacht om de kosten tot een minimum te beperken."

Beoordeeld door: Geeske
10
Zeer goede service en zeer vriendelijk en perfect werkend personeel

"Wij zijn zeer tevreden over Top Kunstgras. Alles perfect geregeld en ook zeer vriendelijk en perfect werkend personeel."

Beoordeeld door: Hans Caris
10
Goede en snelle service

"Erg goed en snel geholpen! De werknemer die het gras kwam aanleggen was zeer vriendelijk en dacht mee met onze situatie. Zeker een aanrader."

Beoordeeld door: Moniek
8
Goed, professioneel en vriendelijk personeel

"Het mooie kunstgras is perfect gelegd. Het personeel was vriendelijk en erg behulpzaam en kundig."

Beoordeeld door: Bart & Monique
10
Uitstekend snel leverend bedrijf.

"Top kunstgras heeft top kunstgras en er is een snelle levering mogelijk, als ze langs komen voor de offerte krijg je een vakkundig advies en word het goed uitgerekend zodat je zo min mogelijk afval overhoud, ze leggen het perfect en leveren het netjes op. Het is een top bedrijf en heeft de naam dus goed gekozen. Dus als advies zou ik zeggen als je top kunstgras wil moet je bij Top kunstgras zijn."

Beoordeeld door: John
10
Hadden we veel eerder moeten doen!

"Super tevreden over Top Kunstgras, snelle reactie via de mail of telefoon. Duidelijke afspraken. Netjes, snel gelegd en alles schoon achtergelaten!"

Beoordeeld door: Esther
10
Netjes verzorgde aanleg van kunstgras tuin

"Vroeg aangekomen en meteen aan de slag gegaan. Een paar stenen meegenomen als bestrating en op verzoek nog extra pinnen ingeslagen. Naderhand advies voor onderhoud meegekregen. Helemaal top!"

Beoordeeld door: Radjesh
10
Mooi aangelegde grasmat

"Vriendelijke gasten,ik vind geen minpunten"

Beoordeeld door: Marc Goossens
10
TOP RESULTAAT EN ZEER PROFESSIONEEL PERSONEEL

"Het eerste orienterende gesprek gaf gelijk een goed gevoel. Heel professioneel personeel!! Wij zijn ontzettend tevreden over het eindresultaat en kunnen Top Kunstgras nadrukkelijk aanbevelen.....prijs-kwaliteit is helemaal goed!""

Beoordeeld door: Grommen
10
Vraag uw scherpste prijs aan
+31 (0) 475 635840
Chat met Topkunstgras