Meesters in kunstgras

Onze keuze

Dankzij ons brede assortiment vindt u altijd een type kunstgras dat bij uw wensen past. Ongeacht het type mag u altijd rekenen op de vertrouwde kwaliteit van Top Kunstgras. Welke is uw favoriet? 

Top Kunstgras

Makkelijk en perfect uw eigen kunstgras leggen?

Leg nu eenvoudig uw eigen (top)kunstgras aan. In een handomdraai legt u het zelf aan met onze duidelijke instructies. Kies uw favoriete kunstgras uit en ga direct aan de slag om dezelfde dag nog te kunnen genieten van uw prachtige groene oase.

Kies en bestel je kunstgras

Top Kunstgras

Bestel een gratis XXL stalenbox

Wij begrijpen dat u eerst het kunstgras wilt zien, ruiken en voelen. Daarom kunt u bij ons een XXL stalenbox aanvragen, met hierin 7 grote stalen. Zo kunt u de topkwaliteit van ons kunstgras zelf ervaren. Gewoon top toch!


Vraag een XXL stalenbox aan

Top Kunstgras

Wilt u uw kunstgras laten aanleggen?

Twijfelt u over de beste keuze voor uw kunstgras en heeft u graag een handje hulp bij het aanleggen ervan? Onze (top)kunstgras experts komen met veel passie langs om uw tuin op te meten en een passende offerte te maken.



Maak een (inmeet)afspraak

Voor elke toepassing het ideale kunstgras

Of het nu gaat om een voor- of achtertuin, een dakterras, of een sportveld : voor elke situatie bieden wij het perfecte kunstgras.

7 voordelen van kunstgras

Door uw grasmat te vervangen door kunstgras bespaart u een hoop tijd en moeite, zodat u nóg langer van uw tuin kunt genieten. 

Top Kunstgras
Nooit meer maaien
Top Kunstgras
Nooit meer beregenen
Top Kunstgras
Onderhoudsarm
Top Kunstgras
Het hele jaar door een piekfijn gazon
Top Kunstgras
Milieuvriendelijk
Top Kunstgras
Lange levensduur
Top Kunstgras
Eenvoudig zelf aan te leggen

Onze beoordelingen

Lastig kiezen? Ontvang onze gratis stalenbox!

We kunnen veel vertellen over het beste kunstgras uit ons assortiment. Maar wij laten u liever ervaren hoe bedrieglijk echt ons kunstgras is. Daarom bieden wij in onze website een gratis kunstgras stalenbox! Zo helpen wij u graag met het maken van de juiste keuze voor het beste kunstgras voor uw project! In de stalenbox vindt u gratis 6 kunstgras stalen. Zo kunt u onze kunstgrassen voelen en ervaren om zo 100% overtuigd uw juiste keuze te maken voor het mooiste kunstgras!

Top Kunstgras: dé kunstgras specialist met het beste kunstgras!

Denkt u na over kunstgras, dan zeggen wij van Top Kunstgras als specialist meteen: koop dan ook het mooiste en beste kunstgras dat in heel de Benelux en Duitsland te verkrijgen is! Ongetwijfeld heeft u dat al vaker gehoord, maar bij Top Kunstgras weten we écht waar we het over hebben. Ons kunstgras is van premium kwaliteit en dat ziet u terug in de echtheid, de levensduur en de zachtheid van onze kunstgras producten. Het kunstgras van Top Kunstgras is geschikt voor veel doeleinden: niet alleen voor een altijd groen gazon in de tuin, maar ook voor sportvelden, speelplaatsen, balkons, patio's en dakterrassen. Bent u bang dat u voor zulk top kunstgras ook de hoofdprijs moet betalen? Niets is minder waar. Wij bieden een zeer scherpe prijsstelling. Hiermee heeft u dus altijd een prachtig groen gazon in uw tuin, speelplaats, sportveld, balkon of ruimte. Uw gras is vanaf nu altijd groener dan dat van de buren.

De voordelen van kunstgras kopen

Wij kunnen uren uitweiden over alle voordelen van ons beste kunstgras, maar laten we ons hier beperken tot de belangrijkste redenen waarom wij u aanraden om kunstgras te kopen. Misschien wel het allergrootste voordeel is dat wanneer u voor kunstgras kiest, u kiest voor onderhoudsarm. Dat klinkt toch als muziek in uw oren: wél het hele jaar een prachtig groen gazon, maar dan zónder de wekelijkse maaibeurten! Kantjes steken of knippen, het is allemaal verleden tijd. En dat niet alleen. U hoeft de grasmat tijdens droge perioden niet telkens te beregenen. Tijdens perioden van droogte, waarin u vanwege dreigend watertekort van de overheid niet eens mag beregenen, geniet u nog altijd van een groen gazon. Daarnaast hoeft u niet elk vrij moment op uw knieën door het gras om onkruid te verwijderen of mierenhopen te bestrijden. Mollen? Geen last van! Het hele jaar door geniet u van een perfect gazon: groen, zonder kale of verdorde plekken. Het kunstgras van Top Kunstgras is milieu- en natuurvriendelijk, wat op zich misschien een tegenstrijdigheid lijkt. We lichten het graag toe. Voor het mooiste natuurlijke gras worden chemicaliën of bestrijdingsmiddelen gebruikt, wat niet natuurvriendelijk is. Kunststof grasmatten worden gemaakt van gerecycled kunstgras en kunnen zelf later ook weer hergebruikt worden. Onze moderne kunstgrasmatten worden helemaal gemaakt van hergebruikte materialen en aangezien er dus geen nieuwe grondstoffen geproduceerd hoeven te worden, vermindert ook het verbruik van water, energie en CO2 uitstoot. Daarnaast heeft het kunstgras van Top Kunstgras een lange levensduur, waardoor het een duurzame aankleding van de buitenruimte is. Last but not least: bij het leggen van een kunstgras gazon hoeft er geen dure hovenier aan te pas te komen, u legt het kunstgras gewoon zelf. Natuurlijk voorzien wij u van duidelijke instructies, zodat u eenvoudig en binnen een dag een strakke mat hebt liggen. Kortom, door kunstgras te kopen bespaart u uzelf een hoop tijd, moeite en geld en houdt u nog meer tijd over om heerlijk in de tuin, op uw (dak)terras of op uw balkon door te brengen.

Veel toepassingen voor kunstgras

We noemden het al, er zijn veel toepassingen voor kunstgras te bedenken. Dat kleine strookje voortuin, u kunt er eigenlijk net niks mee. Met kunstgras wordt het opeens een functioneel plekje! Vanzelfsprekend is kunstgras zeer geschikt voor de achtertuin, de voordelen heeft u net al gelezen. Daarnaast is een kunstgras mat ook heel geschikt voor een terras. Het geeft meteen een fijne sfeer en het loopt zachter dan tegels of planken. Voor kinderen is kunstgras heerlijk om op te spelen en het is zelfs mogelijk om een kinderbadje of zwembad op het kunstgras te plaatsen. Het veerkrachtige kunstgras lijdt er namelijk niet onder, zoals natuurlijk gras wel zou doen. Iedereen kent wel de toepassing van kunstgras op sportvelden: voor voetbal, hockey, korfbal en noem maar op. Ook voor kleinere plekken is het kunstgras van Top Kunstgras zeer geschikt, want waarom geen groen tapijt op uw balkon of dakpatio? In een handomdraai heeft u op een kleiner oppervlak toch een groene oase gerealiseerd. Ons kunstgras is waterdoorlatend, zodat er geen problemen door wateroverlast ontstaan.

Het mooiste en beste kunstgras

Top Kunstgras is dé specialist op het gebied van allerlei soorten kunstgras. Bij ons kunt u het mooiste en beste kunstgras kopen. Wij durven dan ook te stellen dat ons kunstgras niet alleen het beste is, maar ook dat het haast niet van natuurlijk gras is te onderscheiden. Dat komt omdat wij natuurlijke kleuren gebruiken, de beste materialen en ook doordat we kleine draadjes, zoals de mosdraadjes in het gras, in het kunstgras verwerken. Kunstgras is gemaakt van getufte kunststofvezels op een rubberen mat. De iets gekrulde mosdraadjes, beschikbaar in de kleuren beige, bruin, geel of groen, worden ertussen gezet. Niet alleen geeft dat een natuurlijke uitstraling aan uw kunstgras, het geeft ook steun aan de kunststof grassprieten, waardoor deze beter overeind blijven staan. Eerder werd dit gedaan met zand. Top Kunstgras produceert een eigen en dus exclusief kunstgras product en beschikt over een ruim assortiment met de merknamen Show, Pure, Orlando, Bigfoot, Twilight, Sunset en Sunrise. Alle producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Ze zijn vrij van zware metalen en beschikken ook over een ISO-certificering. Als extra pluspunt noemen we graag de garantie van 15 jaar op verkleuring door ultraviolette (UV) straling.

Kunstgras met beste prijs-kwaliteitverhouding

Om het voor iedereen mogelijk te maken om kunstgras te kopen, hanteert Top Kunstgras een scherpe prijsstelling met concurrerende prijzen. We garanderen u de beste prijs-kwaliteitverhouding in onze branche. Wij zijn namelijk niet afhankelijk van een tussenhandel, maar onze kunstgrasmatten komen direct van de fabrikant. En kiest u ervoor om uw kunstgras zelf te leggen, dan bespaart u nog eens een aanzienlijk bedrag.

Top Kunstgras biedt dé totaaloplossing

Op deze website vindt u tal van projecten ter inspiratie voor uw eigen project. In onze webshop kunt u heel eenvoudig ons hele assortiment kunstgras bekijken en de product details met elkaar vergelijken. Door uw voorkeuren te noteren, komt u vanzelf bij het kunstgras uit dat geschikt is voor de plek die u in gedachten heeft. Een tuin heeft nu eenmaal andere prioriteiten dan een speelplaats of een sportveld en zo streept u dingen tegen elkaar af. Is uw keuze bepaald, dan stuurt Top Kunstgras u altijd binnen 24 uur een vrijblijvende offerte. Heeft u meteen al het beste kunstgras voor uw project gevonden en uw bestelling geplaatst? U ontvangt van ons uw bestelde kunstgras met alle benodigde kunstgras accessoires snel in huis. Met onze heldere instructies ligt het kunstgras in no time op zijn plek en kan het genieten beginnen. Ziet u het niet zitten om een dergelijk project op u te nemen? Maak dan gebruik van onze unieke legservice. Onze medewerkers komen bij u langs om alles in te meten en later om de grasmat te leggen. In Nederland, België en Duitsland!

Kunstgras kopen met het beste advies

Wilt u zelf kunstgras leggen of wilt u onze specialisten het kunstgras laten aanleggen? Wij kunnen ons voorstellen dat het lastig is om via de webshop kunstgras te bestellen. Ook wilt u misschien liever eerst wat meer persoonlijk advies dan alleen de digitale informatie die u op onze site aantreft. Maak gerust een vrijblijvende afspraak in onze showtuin in Haelen en wij vertellen u graag alles wat u wilt weten. U kunt er ook voor kiezen om een gratis stalenbox aan te vragen, zodat u thuis kunt zien en voelen hoe ons top kunstgras in werkelijkheid is. We sturen u zeven grote stalen van ons kunstgras, zodat u kunt zien en voelen wat u kunt verwachten als u ons topkwaliteit kunstgras koopt! Uw bestelling wordt uiteraard gratis verzonden. Wilt u eerst een inmeetafspraak of een adviesgesprek? Ook dat is mogelijk!